שאלות

• פותח הנושא fsmr
  • פורסם בתאריך

סלמאק

New member
אה, נזכרתי במשהו לא כ"כ הגיוני:

בפרקים Pretense,ו- Shades Of Grey מהעונה ה- 3, ראינו את הטולאנים חוצים את הקשתית ע"י יכולת המעבר שלהם מבעד לעצמים (הם גם העבירו חתול באותה הדרך), איך הדבר הגיוני אם גופם עדיין לא הספיק להתגבש מהעבר השני של הקשתית? האם הגוף שלהם התגבש בזמן המעבר דרך הקשתית?

nzkiwi

New member
אתה מתכוון להתגבשות של המעבר דרך...

עצמים? ז"א, מה שאתה שואל זה: לאחר שהגוף שלהם עובר דרך עצם, במקרה הזה קשתית, הוא צריך להתגבש חזרה, מה קורה אם הוא לא הספיק להתגבש לפני הכניסה לחור תולעת? אם זאת השאלה, נראה לי שהטכנולוגיה שלהם בכלל מאפשרת מעבר דרך עצמים על ידי פעולה על העצמים עצמם ולא על הגוף של הטולאנים. אני דיי בטוח שזה ככה בגלל שראו את הקירות שהם עברו דרכם זזים או "רוקדים", בכל מקרה אני לא זוכר איך הם הסבירו את זה בפרק... מקסימום תשאל את קיצ'יס איך הוא עובר בפתיח של ארץ נהדרת

סלמאק

New member
כן,גם אני שואל את עצמי את אותה שאלה

זה קורה בהמון פרקים ואין לזה כל הסבר. ועוד דבר: בפרק 2001, איך בני כדה"א הגיעו אל העולם של ההאשן? אחרי הכל הם לא ידעו את הכתובת, לקח להם די זמן "לעלות" על הרצף ולהבין כי זו הכתובת ממנה הם הוזהרו. איך הם יכלו ליצור חור תולעת יוצא?

Chelnak

New member
לא, לא...

ב-2001 הם לא הגיעו אל עולם-הבית של ההאשן, אלא אל פלנטת-חסות שלהם (שהכתובת שלה לא הוסרה ממחשב החיוג). אחרי שהם התחילו לחשֹד בהאשן, הם נִסו לגלות מהו עולם-הבית שלהם, ואז הם גִלו שמדֻבר בפלנטה שהם הסירו ממחשב החיוג.

למעלה