שאלות

darkmage

New member
שאלות

1)איפה אפר לקנות חומרים לכשפים ספרים(אנגלית/עברית)חפצים לכישוף אתם יודעים חנויות שמיוחדות רק ל"מקצוע" 2)האם יש כישופים כמו בהמלט (עיני חרדון כנפי עטלף)אתם יודעים כישופי ספר שאתם עושים את הכשפים מהספר כמו רובוט או שזה רק האנרגיות שבסביבתך כמו הוויכה

wicca_sphere

New member
חצי תשובות

1) אני לא יודע על חנויות מיוחדות... הלוואי. (אין לך מושג כמה אני רוצה שתהיה חנות כמו בסרט "הכישוף"...) 2) כישופים מהסוג הזה יש. אבל מרבית מהמרכיבים הם בשביל להעלות את רמת האנרגיה שלך, או לעזור לך להאמין שהכישוף יפעל (כי האמונה שהוא יפעל זה שליש מהתוצאה). יש הרבה מרכיבים שהם יותר מסתם אמונה, למשל תמונה של מישהו עוזרת לך לכוון את האנרגיה כלפי הבן-אדם הזה בצורה יותר טובה. כנ"ל לפגיון לתעל את האנרגיה בצורה יותר טובה. יש צמחים בכישוף שיש להם סגולות מאגים וכנ"ל לשמנים.

Justin Angel

New member
הי הי הי

משעשע אותי לראות אותך טועה... בכל מקרה, כישופים זה לרוב טקס או פולחן. תמיד עושים את הטקס\פולחן לאיזה ישות מסוימת (אל, אלה ,מלאך, שומר מגדל-אור, גנום וכדומה), אז ככה שהאמונה שלך בזה שזה יצליח משנה לאף אחד. העיקר הוא שתבצע את הטקס כמו שצריך, אבל ברור מאליו שזה צריך להיות בלב-מלא של אמונה בכוחה של אותה ישות. האמונה בזה שהמג´יק יפעל , משנה רק במאגיה וקסם, ולא בכישוף.

nepthys

New member
הממ..

1. חומרים כמו שמנים, קטורות ועשבי מרפא יש בחנויות למוצרי טבע ובריאות, בבתי מרקחת, וסתם חנויות מיסטיקה. ספרים בחנויות ספרים. חנויות מאגיה יש רק בארצות אחרות, ויש המון קישורים און ליין. 2. כל הביטויים הללו, לידיעתי, נובעים מהמאגיה ההרמטית, בה לחומרים הדי נפוצים של הכישוף נתנו "שמות צופן" מסובכים כדי לגרום לאנשים שהטקסט נפל לידם ואין להם מספיק ניסיון כדי להשתמש בו, לא להבין את הטקסט.

shabaz

New member
יש חנות כזאת בקניון שבעיר שלי....

אולי אין בה את כל הדברים שצריך למאגיה אבל יש בה מלא דברים כמו ספרים קלפים גבישים נרות וכו´ אם אתה רוצה אז אתה יכול לבוא לכרמיאל לקניון הישן (ככה אנחנו קוראים לו) אבל אם אתה מחפש דברים כמו שרביט פגיון וכאלה אז שם לא תוכל להשיג את זה. שבז

white-raven

New member
זו אמנם רק דעתיהאישית אבל

אני חושב שאתה צריך להכין בעצמך כל מה שאתה רק יכול כי אז אתה משקיע אנרגיות מעצמך ויודע שהתוצאה הסופית תהיה בדיוק מה שרצית ותכננת לדוגמא את חליפת המכשף (בגד טקסי) תפרתי בעצמי (ללא ידע קודם רק השראה של אותו הזמן) וכך גם את נרתיק המטה שלי וגילפתי את המטה והמזבח ואני חושב שבגלל זה מאז הכל הולך לי הרבה יותר טוב אבל שוב זה רק אני מקווה שעזרתי WHITE-RAVEN

shabaz

New member
אתה יודע...

שגם צריך נרות, קלפי טארוט (למי שצריך) ועוד דברים אחרים שאתה לא יכול להכין את כולם ולכן אתה צריך ללכת לחנות ולקנות אותם שבז

morning star

New member
גם אותם אפשר להכין לבד...

יש לי ידידה שהכינה לעצמה חפיסת טארוט (מדהימה... אבל היא גם ציירת מצויינת) ונרות בכלל לא קשה להכין - רק צריך לקנות תבניות מיוחדות אם רוצים לעשות צורות שונות או גלילים מושלמים... שלך הנווד

morning star

New member
לא מחייב

אבל בהחלט מוסיף המון, לא משנה אם ההסבר הוא "אנרגטי" או אישי / פסיכולוגי. אבל בימינו לא כולם אומנים
אז נכון שאת הפנטגרם (או pentacle, איך שתרצו) אני אכין לבד, אבל הפגיון קנוי (מתנה מחבר טוב) ואני אוסיף עליו חריטה... שלך הנווד

shabaz

New member
זהו...

שאני באמת לא ממש מוכשר ואפילו אם הייתי אז לא היה לי חשק לעששות את זה אם הרי אפשר לקנות את זה בזול (אם משהו היה יקר ןהייתי יכול לעשות אותו אז ברור שהייתי עושה אותו בעצמי) שבז

white-raven

New member
זה התברר לי בדרך הקשה...

והכואבת אם מותר לי להוסיף ועד היום יש לי צלקות על הידיים אבל אני מרוצה כי אני יודע שהכנתי כל מה שיכולתי

Justin Angel

New member
אמממ...

לא כולנו בורכנו בכשרונות הרבים שלך, נפחות בשביל לעשות Athame , תפירה בשביל לעשות בגדי טקס, מפעל שעווה בשביל נרות , גילוף עץ בשביל מטה טיבעי , או מכרה אבנים באפריקה בשביל מטה טבעי מקריסטל. אבל העיקר הוא שאתה כן בורכת בכל הכשרונות האלה , אז אתה תעשה לבד.

nepthys

New member
דווקא אני

נהנית מלעשות כאלו דברים. חוצמזה, אני נגד ההתמסחרות העצומה של ה"כלים" האלו. ראית את החנויות און ליין? ממש בושה! יש כאלו שמוכרים יחד עם זה "כישוף" - בשביל משהו כמו מאה שקל הם יעשו את הכישוף בשבילך. בושה.

Justin Angel

New member
מכיר את התופעה...

בזמן האגודה גם היו כאלה כמה אתרים בעברית ,פתרנו את זה במהירות. אני בכלל קונה רק מאבקסיון וויספארד פריירס....

Justin Angel

New member
ברור מעליו..

אני הולך ישר לקפוץ על האוטובוס הבא לאיפה שאתה גר. הרי למה לי לא ללכת לכל חנות מזכרות שאפשר למצוא בא קלפי טארוט? למה לא ללכת לכל חנות שמוכרת גבשים\קריסטלים? (לדוגמא יום התכשיטים במדרחוב ראשון לציון) והרי ברור מאליו שאני פשוט ארוץ בשביל ההזדמנות לקנות נרות.

shabaz

New member
דבר ראשון...

רואים שבאמת הגיע לך הציון של 98 בלשון. אומרים ברור מאליו לא ברור מעליו! ודבר שני... למה לא ללכת לקנות את כל הדברים שהזכרת? אני לא ממש יכול להכין את כול הדברים הנ"ל ובכרמיאל אין כל כך הרבה מקומות שאפשר לקנות בהם את הדברים שציינת כמו שיש בראשון לציון. מה לעשות? ככה זה. וחוץ מזה הוא בקש חנות עם דברים לכישופים אז נתתי לו עצה לחנות עם חלק מהדברים שזקוקים להם. אני בטוח שיש מלא חנויות הרבה יותר טובות מזאת שנמצאת בעיר שלי אבל זה לא אומר שגם החנות פה היא לא טובה. שבז

morning star

New member
מספר תשובות

1) בארץ - ממש אין משהו מיוחד. ב"עידן חדש" בת"א (מול תיאטרון הבימה) ישנם מדי פעם ספרים בנושא וגם ניתן להזמין. השיטה הטובה ביותר - הזמנה דרך האינטרנט. ישנן חנויות אשר מוכרות דרך האינטרנט יותר מספרים. ניתן גם להשיג דברים גם לא בחנויות "מיוחדות". לא חסרות חנויות של "מתנות" בהן ניתן למצוא פגיונות יפים (וגם בכפרים הדרוזים ליד חיפה, בשוק של דאלית אל כרמל). עשבים (Herbs), קטורות ואבנים ניתן למצוא בחנויות המיסטיקה הפזורות על פני הארץ ("אירית" באזור השרון ו"בראשית" - לא הפסטיבל - בחיפה הן חנויות בעלות מגוון רחב של סחורות). 2) ההשערה של נפט´יס לגבי הכישופים היא לא רחוקה. יותר סביר להניח כי במחזות תיאטרליים כמו מקבת (איני זוכר כי בהמלט היה דבר כזה) - הסצינות עם שלוש המכשפות - הדבר הוכנס כדי ליצור עניין. במציאות, כך גורסים מספר היסטוריונים (וגם מאגים, מכשפים ו-ויקנים), מדובר בשמות עממיים לצמחים שונים (גם לנו יש "דם המכבים", "צפורן חתול" ועוד), שלא היו בשימוש אלא באיזורי הכפר - כך שלעירוני אשר לא ידוע לו "תורת הצמחים", השמות יכולים להיות ממש מפחידים. כמובן כי ישנם היסטוריונים הגורסים כי באמת היו מן כאלה דברים ואני משער כי לא מעטים ניסו - אבל לדעתי זוהי סתם התעללות בבע"ח. "כישופים מספר" - תלוי. בעוד מספרים מודרניים של ויקה אני די ארגיש חופשי לשנות מעט דברים, בספרים כמו הגואטיה וחותם שלמה לא הייתי מסתכן שלא ללכת לפי ההוראות הכתובות. אך מלמול וחזרה רובוטית אחרי הכתוב לא מביאה לתוצאות - רק למפח נפש. יש גם לעשות את העבודה האנרגטית הדרושה בזמן ה"מלמול". שלך הנווד

shabaz

New member
הנווד הזכיר לי....

בקריות יש חנות בתוך הקריון שקוראים לה בראשית ושם יש הכל!!!! למרות שבפעם האחרונה שהייתי שם לא הייתי מתעסק במאגיה אבל יש שם מלא דברים. שבז

למעלה