שאלות

202ריני

New member
שאלות

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר? 2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים? 3)מאיזה גיל התחלתם לרכב? 4)איך הגעתם לרכיבה?האם דחפו אותכם חברים לרכב? 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום? 6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה? 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן? 8)אם היה לכם סוס הייתם מתפחים אותו כל יום? וזהו.... אממ... עוד שאלה אחרונה... זאת שאלה במיוחד לבנות... אל תעלבו בנים גם אתם יכולים לענות עליה.. 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות?

Saint Marko

New member
אני.. מחכה לאימא שתבוא לקחת אותי

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר? אממ, נראה לי שכן זה כיף וזה עושה לי טוב אז למה לא?! 2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים? לא נראה לי. 3)מאיזה גיל התחלתם לרכב? 15 וחצי. 4)איך הגעתם לרכיבה?האם דחפו אותכם חברים לרכב? הקוסמטיקאית של אימא של חבר שלי.. לבן שלה יש בית ספר לרכיבה אז ניסינו ללמוד שם והתאהבתי. 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום? אממ, תלוי מה... נגיד טיול אז ככה 3 שעות... אבל אם עבודת קרקע אז שעה ככה.. 6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה? בטח שכן.. זה תמיד טוב שרוכב יותר חזק ממך ויותר טוב ומיומן ירכוב על סוסים... 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן? לא הייתי שונא בכלל.. אבל הייתי מנסה להבין מה הבעייה ואולי אני לנסות לפתור. 8)אם היה לכם סוס הייתם מתפחים אותו כל יום? לא.. הייתי זורק אותו במרעה בחוץ הבוץ... וזהו.... אממ... עוד שאלה אחרונה... זאת שאלה במיוחד לבנות... אל תעלבו בנים גם אתם יכולים לענות עליה.. 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות? חחח.....

horse 1212

New member
תשובות...

מקווה... אם לא יהיו בעיות...
ברור שכן!
שבע בערך
היו לי כמה חברות שרכבו אבל בלי שום קשר התחלתי לרכב...
אין...
כן כי הוא מדריך שלי ובטח הוא רוכב טוב אז למה לא?! וגם ככה אין מי שירכב על הסוס....
כשהגיעה סוסה חדשה אז רכבתי עליה איזה שיעור ופחדתי והיא כל הזמן פרצה לי אבל זה כשלא הייתי מנוסה... אחרכך בלי בעיה רכבתי עליה...
ברור! הוא חייב להראות טוב!
אוי רינת אני יודעת על מי את מדברת....

V o l c a n

New member
תשובות

1-כן 2-כן נראה לי 3-מגיל-11 4-סיבוב פונים חחחחחחחחחחחחחחחחחח 5-לא 6-לא אין לי סוס 7-לא הייתי שונא אותו 8-כן 9-למה יש לך מדריך חתיך???ח?ח?חחחחחח?חחח.?????.ח??ח?ח??חחחחח

V o l c a n

New member
5

בטעות רשמתי לא ב5 לא יודע מה עבר בראש אבל לא יודע כמה זמן אין לי סוס

../images/Emo176.gifעד שהסימס 2 יסיים את ההתקנה

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר? מקווה מאוד, קשה לי להאמין שלא..
2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים? לא, למרות שזה כבר עבר את התחביב עדיין זה לא מקצוע...
3)מאיזה גיל התחלתם לרכב? מממ.. מנסה לחשב.. 12 וחצי
4)איך הגעתם לרכיבה?האם דחפו אותכם חברים לרכב? אחות גדולה..
אבל אפאחד לא דחף (וגם לא היא) 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום? חצי שעה-שעה.. תלוי במצב רוח ובכח
6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה? אם לטווח הארוך אני לא אוכל להגיע אני אבקש עזרה.. אבל אם יום אחד אז לא נורא שלא ירכבו על הסוס... 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן? למה לשנוא בכלל?!!?
הייתי מתאכזבת מעצמי ולא מהסוס 8)אם היה לכם סוס הייתם מטפחים אותו כל יום? יש לי, וכן אפשר לומר שאני מטפחת ...!!
וזהו.... אממ... עוד שאלה אחרונה... זאת שאלה במיוחד לבנות... אל תעלבו בנים גם אתם יכולים לענות עליה.. 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות? אני רק בת 14 אז גם אם כן המדריך לא יהיה קרוב לגילי....
חחח

ReSeN

New member
עונה

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר?----כן 2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים?----או מדריך או וטרינר 3)מאיזה גיל התחלתם לרכב?----9 ומשהו 4)איך הגעתם לרכיבה?האם דחפו אותכם חברים לרכב?----סיבוב פונים (כן גם עליי זה השפיע 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום?----לפי הרגש (משפט גנוב
) עד שהסוס או אני נתעייף 6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה?----כן שיאמן את הסוס 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן?----לא הייתי שונא אותו בכלל 8)אם היה לכם סוס הייתם מתפחים אותו כל יום?----כן, נראה לי וזהו.... אממ... עוד שאלה אחרונה... זאת שאלה במיוחד לבנות... אל תעלבו בנים גם אתם יכולים לענות עליה.. 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות?---- עצה אישית?

ReSeN

New member
בעע

9.זאת אמורה להיות עצה אישית?!
שנינו יודעים על מי ועל מה מדובר
אני משער שעוד כמה פה יודעים

לודמיר

New member
עונה נה נה ../images/Emo163.gif

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר? התוכנית לעכשיו היא כן 2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים? מן הסתם... חחח... 3)מאיזה גיל התחלתם לרכב? עליתי פעם ראשונה על סוס בגיל שלושה חודשים, אבל התחלתי ללמוד בגיל 5 4)איך הגעתם לרכיבה?האם דחפו אותכם חברים לרכב? לא.. זו מחלה שעוברת במשפחה 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום? שעה חצי שעה.. 6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה? לא למדריכה אבל יכול להיות שלאחד מהחברים.. רולי צריך לעבוד.. 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן? בואו נומר שאחרי שנתיים רק עכשיו באמת התחלתי להנות מלרכב על רולי, ואני מתעעע עליו! חתייייייייך
8)אם היה לכם סוס הייתם מתפחים אותו כל יום? יש לי, וברור... למרות שרולי תמיד נראה טוב!! ישלו גוף אתלטי חחח..
וזהו.... אממ... עוד שאלה אחרונה... זאת שאלה במיוחד לבנות... אל תעלבו בנים גם אתם יכולים לענות עליה.. 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות? שיהיה לו בכיף, אם הוא היה צעיר והוא לא היה מדריך שלי אז למה לא... חח...

^^../images/Emo125.gif

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר? זאת הכוונה... 2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים? נחיה ונראה 3)מאיזה גיל התחלתם לרכב? 8 4)איך הגעתם לרכיבה? האם דחפו אותכם חברים לרכב? לא זאת הייתה החלטה שלי, תמיד נורא רציתי... 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום? ביום רק פעם אחת 6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה? לא, הייתי רוכבת פשוט ביום אחר, סוס לא צריך לעבוד כל יום 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן? על כל סוס שרכבתי עליו היו פעמים של עצבים, זה לא סיבה לשנוא את הסוס, במיוחד לא על טעויות שאני עושה 8)אם היה לכם סוס הייתם מתפחים אותו כל יום? מטפחים* - ומן הסתם כן וזהו.... אממ... עוד שאלה אחרונה... זאת שאלה במיוחד לבנות... אל תעלבו בנים גם אתם יכולים לענות עליה.. 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות? שיהיה לו בכייף

Unreachable

New member
להלההה

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר?
אני מקווה 2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים?
לא חושבת, אבל מי יודע 3)מאיזה גיל התחלתם לרכב?
פףף..מסובך 4)איך הגעתם לרכיבה?האם דחפו אותכם חברים לרכב?
התחלתי עם חברות אבל המשכתי לבד כשהן עזבו.. 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום?
כמו עכשיו..שיעור שיכול להיות בין חצי שעה לשעתיים 6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה?
תלוי. אם הוא במרעה אז לא אבל אם הוא בתא אז הייתי מבקשת שתרכב עליו או שתדאג שיצא מהתא לשחרר ת'צמו.. 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן?
לא..יש סוסים שאני פשוט לא אוהבת אבל לא בגלל מה שהם "עשו לי" ברכיבה... 8)אם היה לכם סוס הייתם מתפחים אותו כל יום? וזהו.... אממ... עוד שאלה אחרונה... זאת שאלה במיוחד לבנות... אל תעלבו בנים גם אתם יכולים לענות עליה.. 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות?
מממ..מסתכלת?

חח טובב..

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר? מקווה שכן. 2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים? אני מקווה שכן. 3)מאיזה גיל התחלתם לרכב? 12 ו-13 ימים..חח 4)איך הגעתם לרכיבה? האם דחפו אותכם חברים לרכב? אח שלי החליט להביא את הסוסים, אז מישו היה צריך לרכב עליהם אז המטרה הייתה ללכת לכמה שיעורים לחווה..אז כעיקרון המשפחה דחפה אותי לרכב 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום? זה תלוי..בדרך כלל שאני יוצאת לטייל אני לא עוברת את השעתיים בערך אבל במנאז' אני רוכבת בשיעורים של שלושתריבע שעה. 6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה? אה!? 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן? לא הייתי שונאת אותו..כמו שלנו יש ימים ככה יש גם לסוסים. 8)אם היה לכם סוס הייתם מתפחים אותו כל יום? כמה שאפשר. 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות? לי יש את שני וחגית
זה יותר טוב!

netapet2

New member
עונה איזה כיף חח

כמובן... אם לא יהיו בעיות באמצע כי היה לי בעיה בגב שנפטרה... פיו... אמא שלי אמרה שאם אני לא אעשה את כל הבדיקות אני עלולה לפגוע בעצמי עוד ועוד במיוחד ברכיבה.... אבל דווקא ברכיבה לא כאב... וזה עבר...!!!!
יכול להיות... אחותי עכשיו מדריכה... והיא רכבה מגיל 10 או 11.... אבל אני לא יודעת.... נראה לי שכן...
אני מגיל 11 אחרי פורים שנה שעברה עשו לי הפתעה... (התחפשתי לרוכבת חח...)
אף אחד לא דחף אני נדנדתי להורים שלי עד שסוף סוף חח
לרוב משהו כמו ¾ שעה.... עד שעה... טיולים משהו כמו שעה... לא יותר מזה.... ואם אין הרבה זמן אז לונג'...
לא יודעת אני רוכבת על סוס בית ספר אז עוד רכבו עליו היום או ירכבו...
זה קורה הרבה אבל זה בגלל הזבובים!
אם הייתי מגיעה לחוה או מישהו היה רוכב עליו אז כן.... קודם שיהיה לי סוס....
א' בינתיים אין מדריכים (היו.. או לפחות היה...) וב' היינו מקשיבות לו.... לפחות אני... חח

arieledaho

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר?
בטח!!
2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים?
אני מקווה אבל נחיה ונראה בקשר להדרכה...האא פיצי עד גיל 20 יש לנו תוכניות...חחח
3)מאיזה גיל התחלתם לרכב?
שבע 4)איך הגעתם לרכיבה?האם דחפו אותכם חברים לרכב?
אחותי מצאה לי קייטנה עם רכיבה וסוסים ורציתי אז הלכתי התאהבתי
והמשכתי לרכב 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום?
אם חצי פנסיון אז את הימים שלי ואם פנסיון מלא אז כל יום!!האאא אופס חשבתי ימים....
שעות בערך חצי שעה עד שעה תלוי עד כמה הוא עובד טוב או במזג האוויר...
אם חם ולא לעייף אותו מדיי וכאלה... 6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה?
אולי הייתי אומרת לחברה שתרכב עליו קצת ותטפל בו יפה או למדריכה אם זה בגדר האימון של הסוס. 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן?
הייתי אולי קצת כועסת אבל אחרי דקה הייתי מחבקת אותו ונותנת לו סוכריות..
8)אם היה לכם סוס הייתם מתפחים אותו כל יום?
ברור!!!! וזהו.... אממ... עוד שאלה אחרונה... זאת שאלה במיוחד לבנות... אל תעלבו בנים גם אתם יכולים לענות עליה.. 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות?
מתגברת על זה כי הוא בטח מבוגר...

פפוניטה

New member
תשובה

1) בטח שכן אני ארכב עד גיל מבוגר, ואעסוק מסוסים כשאהיה גדולה! 2)אני אהיה מדריכה בעתיד וגם מאלפת ומאמנת! 3)אני התחלתי לרכב מגיל 11-והיום אני בת 13 4)לא דחפו אותי לרכב אבל רציתי ללמוד גיטרה וזה היה יקר אז החלטתי ללכת לרכב, ואני לא מצטערת על זה!!!!!!!!! 5)אם יהיה לי סוס הייתי רוכבת עליו מראשון עד שישי (ולפעמים שבת): כל יום בין שעה לשעתיים וחצי! ולפעמים גם יוצאת לטיול במקום רכיבה ועבודה! 6)אני לא יכולה לבקש דבר כזה מהמדריכה, כי אני צריכה לשלם לה על זמן! אני יכולה לבקש רת זה מהמאלף של החווה, או שאני אשים את הסוס שלי שיעבוד בתור סוס בי"ס (ואני לא אעשה את זה)! אבל אני יכולה לבקש מאחת החברות שלי לרכב עליו! 7)אם העבודה שלו גרוע ולא משתפרת בכלל אני לא הייתי אוהבת אותו/ה! אבל תמיד הייתי ממשיכה לרכב עליו ולנסות אותו מדי פעם! 8)אם היה לי סוס הייתי משתדלת לבוא כל יום ולנקות אותו לרכב עליו לשטוף אותו פעם בשבועיים שלוש, לתת לו קצת גזר ופירות שהוא אוהב, ולדאוג שיהיה בריא ויפה! 9)אם היה לי מדריך חתיך (והיו לי כמה) לא הייתי עושה כלום אחת מאולו שהיה לי גדול ממני ב-4 שנים! אבל מה, אני ידידה (אפשר להגיד) ממש ממש ממש ממש טובה שלו! ואנחנו מדברים המון וצוחקים והוא ממש אחלה! והאחרים גם סבבה. בעיקרון (והייתה לי שיחה על זה עם שתי חברות מהחווה) כל הבנים שנמצאים הרבה ועובדים בחווה חתיכים לאללה!!!!!!! כולם אחת אחד ריבועים והכל! פשוט יפים!

../images/Emo135.gif

האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר?ברור עד סוף החיים! אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים?אני לא יודעת... עבודה עם סוסים זה בטוח אבל ילדים לא ניראה לי... מאיזה גיל התחלתם לרכב?הממ... 9 ומשו או 9 איך הגעתם לרכיבה?האם דחפו אותכם חברים לרכב?מרצון
פשוט מתתי על סוסים... ופעם ראיתי פירסומת לחווה ואז התחלתי
אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום?אם היה לי סוס... זה תלוי...תלוי בסוס חחחח אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה?הממ... כן הייתי רוצה שירכבו עליו כדי שיצא קצת ושיתאמן.... או שאני יתן לו יום חופש חחח
אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן?אף פעם לא!! אפילו אם הוא יעשה לי את הדבר הכי נורא בעולם אני לא ישנא סוס!! אולי יתרגז אבל לא ישנא..
אם היה לכם סוס הייתם מתפחים אותו כל יום?חחחחח ברור חחחחח אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות? אני ש-ו-נ-א-ת בנים הם דפוקים בשכל

°fanta°

New member
נממ

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר? אני מאוד מקווה שכן 2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים?לא יודעת 3)מאיזה גיל התחלתם לרכב? רכבתי כבר בגיל 9 אבל לא מסודר קבוע מגיל 12 4)איך הגעתם לרכיבה?האם דחפו אותכם חברים לרכב? תמיד אהבתי סוסים ובסוך שכנעתי תהורים שלי לרשום אותי לקורס וזיהו 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום? פעם אחת לא צריך לגמור אותו אבל אין לי סוס
6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה? נראה לי שכן אבל זה תלוי 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן? לא הייתי שונאת אותו בכלל זה שהוא לא הקשיב או משהו לא סיבה לשנוא אותו 8)אם היה לכם סוס הייתם מתפחים אותו כל יום?כה 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות?יופי לו

stary1

New member
../images/Emo55.gif

1)האם תמשיכו לרכב עד גיל מאוחר? אני מקווה 2)אם תמשיכו לרכב הרבה זמן אתם תהפכו למדריכים? לא נראה לי(למרות שאח שלי די התחרפן היום מזה=|) 3)מאיזה גיל התחלתם לרכב? כמה חודשים לפני 12 4)איך הגעתם לרכיבה?האם דחפו אותכם חברים לרכב? סיפור ארוך של כמה שנים
(כי אני עקשנית כמו פרד
) 5)אם היה לכם סוס או אם יש לכם סוס כמה זמן הייתם רוכבים עליו ביום? הוא רחוק אז אני רוכבת רק פעם בשבוע=/, אבל כשהוא היה לידי הייתי רוכבת עליו שעתיים ביום בערך. 6)אם לא הייתם יכולים להגיע לחווה שלכם אז הייתם אומרים למדריכה או למדריך שלכם לרכב לכם על הסוס?אם כן למה? ואם לא למה? כן, זה מעולה שרוכב מנוסה ירכב על הסוס. 7) אם הסוס שרכבתם עליו עצבן אתכם ברכיבה הייתם שונאים אותו למשך הרבה זמן או לקצת זמן? למה לשנוא?אני חושבת שזה לא הסוס שאשם 8)אם היה לכם סוס הייתם מטפחים אותו כל יום? משום מה
וזהו.... אממ... עוד שאלה אחרונה... זאת שאלה במיוחד לבנות... אל תעלבו בנים גם אתם יכולים לענות עליה.. 9)אם היה לכן מדריך חתיך אז מה הייתן עושות? חחחחח

למעלה