שאלות...

siv2311

New member
שאלות...

היי, יש לי כמה שאלות: 1. אצל מי (בצבא,בבסיסים פתוחים בעיקר) אפשר לברר פרטים על לימודי תואר אקדמי ראשון בזמן השירות הצבאי (גם למתנדבים לצבא סדירים,כולל לק"שים) ? 2. האם מתנדבים לצבא(כולל לק"שים) חייבים שיהיו להם בעיות כלכליות בשביל לקבל ממשרד ת"ש ביחידתם אישור עבודה (גם בבסיסים פתוחים) ? 3.האם מתנדבים סדירים לצבא (כולל לק"שים) זכאים/מגיע להם זכויות (כמו חופשות או סיום עבודתם בצבא יותר מוקדם,למשל) אם הם לומדים נהיגה בזמן שירותם הצבאי הסדיר ? מקווה שתענו לי על כל השאלות...זה חשוב לי מאוד.. תודה...

TRANSFER

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לאן נעלמת? השאלות שלך חסרו לפורום. כבר התחלתי להתגעגע. אל תעזבי אותנו להרבה זמן! את מבטיחה לי? 1. בשלישות היחידה. 2. לא. 3. אין הבדלים בחופשות החיילים בעלי הפרופיל הרגיל ומתנדבים. אם חיילים "רגילים" יקבלו את אותה חופשה אז גם מתנדבים ואם לא אז גם מתנדבים לא יקבלו. וכדאי שתלמדי ותשנני משפט חשוב, תפנימי אותו זה יהיה רק לטובתך. "אין הבדלים בזכויות ובחובות בין מתנדבים לחיילים לא מתנדבים למעט 3 נושאים שהמתנדבים מקבלים אוטומטית: 1. פטור מטירונות. 2. פטור מתורנויות. 3. פטור משמירות. כל דבר מעבר לזה הוא זהה בדיוק לחיילים לא מתנדבים. שבת שלום וחג שמח

siv2311

New member
תגובה ל-transfer

תודה רבה לך על תשובותיך...הן עזרו לי מאוד... חג שמח גם לך...ומבטיחה שאשתדל להופיע כמה שיותר בפורום...הוא באמת פורום מצוין... אתה גם מתנדב לצבא ? אתה כבר משרת בצבא או עדיין לא ? אתה תשרת שנה וחצי או שנתיים ? אני כבר משרתת בצבא בהתנדבות,כבר שנה וחודש שם... אם בא לך-אפשר לדבר בפורום או במסרים...

TRANSFER

New member
בפורום זה מצוין../images/Emo8.gif

כן אני גם מתנדב, ואתמול היה בדיוק חצי שנה מאז שהתגייסתי. אני אשרת 3 שנים, ומי יודע, אולי בע"ה יותר.. ואני יודע שאת משרתת בצבא ושאת מתנדבת ושאת לקוית שמיעה ושאת משק"ית ספריה, ושאת רוצה לעבור לחיל הים, ושאת מעוניינת ללמוד לתואר ראשון.
אני יודע עלייך הרבה

siv2311

New member
היי dizen...

היי לך, ראיתי בפורום שהיית בטירונות מתנדבים ושהתגייסת בהתנדבות לצבא במרץ 05'. את היית בקורס קש"ח בחיל ירוק ? איך היה לך שם ? אני שמעתי על זה...נשמע לי טוב... ואת תשרתי שנתיים מלאות ? ואת נהנית בצבא ? את מכירה לקויי שמיעה שמשרתים בצבא או שהיו איתך בטירונות מתנדבים ?

siv2311

New member
dizen...

היי,אני מחכה לתשובות ממך על השאלות ששאלתי אותך...אם את רוצה לענות לי עליהן...לא יודעת אם ראית אותן פשוט... תודה...

Dizen

New member
עונה ../images/Emo13.gif

סיוון יקירתי, אני לא יכולה להיות 24 שעות על המחשב... סבלנות
ולתשובות:
את היית בקורס קש"ח בחיל ירוק? כן
איך היה לך שם? הכי טוב בעולם
אני שמעתי על זה...נשמע לי טוב...
ואת תשרתי שנתיים מלאות? כן, כי אני במקור ממודיעין. כעיקרון זה שנה וחצי
ואת נהנית בצבא? ברור
את מכירה לקויי שמיעה שמשרתים בצבא או שהיו איתך בטירונות מתנדבים? בשירות הצבאי לא, ובטירונות מתנדבים היה את יועד שכותב פה בפורום
מרגול

LordNor

New member
אם לא שמת לב ../images/Emo26.gif

כמעט בכל הודעה היא מציינת שהיא מחיל הים בקריה

לא, ת'אמת שלא

היא לא מציינת בכל הודעה שהיא מהקרייה, לכן לא שמתי לב לכך.
ו...הייתי במפקדת חה"י בקריה, אז כנראה שיצא לי לראות אותה, יש שם בחור נחמד בסיפריה, עם שיער שחור, גם כן לקוי שמיעה.

siv2311

New member
תגובה...

אתה יודע איך קוראים לבחור (חייל כנראה) הלקוי שמיעה שראית ? חוץ ממנו, ראית או שאתה מכיר עוד לקויי שמיעה וכבדי שמיעה ? אולי כאלו שמשרתים איתך ?

מכיר כמה מהטירונות

והייתה מישהי לקויית שמיעה ששירתה איתי ביחד אז היא גם הכירה לי כמה ח'ברה שהם לקויי שמיעה אבל לא מכיר אותם ממש...רק אחת אני מכיר טוב.

siv2311

New member
שלום...

היי, יש לי שאלה : אני מתנדבת עם פרופיל 21 רפואי ושאלתי היא-אילו תפקידים יש לבעלי פרופיל 21 רפואי בשירות סדיר (כולל לק"שים-לקויי שמיעה) ? עורפיים,כמובן... באילו בסיסים הם יכולים לשרת בתפקידים הללו ? האם בעלי פרופיל 21 רפואי (כולל לק"שים) בשירות סדיר יכולים לשרת רק בתפקידים פקידותיים ? ומה ידוע לכם על התפקידים הללו ? אודה לכל מידע שתתנו לי...

TRANSFER

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

את גדולה מהחיים תאמיני לי. מתנדבים יכולים לבצע כל קורס ותפקיד שמתחת לפרופיל 64 באישור ענף מיון במקרפ"ר. יכולים לשרת בעדיפות בסיסים פתוחים אבל אין שום מניעה לשרת בבסיסים סגורים. בהצלחה בהמשך שירותך הצבאי. בהצדעה ובהערצה טור' בועז
[רק עם היד למעלה, פשוט לא מצאתי סמיילי כזה, אבל תדמייני]

natalixx

New member
../images/Emo6.gif

גדול, פשוט גדול! לפחות יש מי שמספק קצת בידור לפורום.... אוהבים אותך סיוון

א ו ר3

New member
סיוון, מה יהיה אתך??../images/Emo6.gif

את כבדת שמיעה או קשת הבנה??? את שואלת את אותם שאלות אולי כבר חצי שנה ברציפות פה ובפורום סדירים, וכל פעם שעונים לך את שואלת שוב.. וטוחנת..וטוחנת... עד שכולם משתגעים מה יהיה אתך!?!?!?!

TRANSFER

New member
סיוון סיוון סיוון../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

נדמה לי שבסוף יהיו לך המון מעריצים ברחבי תפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=165&msgid=51848896 בכל מקרה...אני רוצה שתדעי שאני המעריץ הראשון[אלא אם כן מישהו הצהיר לפניי] הרשמי שלך. אפשר חתימה??
מקווה שתעני לי על כל ההודעה... זה חשוב לי מאוד.. תודה...

למעלה