שלום, המימונה, היא תהיה היום או מחר ? ומחר לא יום חופש מהצבא ? (בגלל המימונה)... ובימי הזיכרון לחללי צה"ל, השואה והעצמאות יש חופש מהצבא או שמסיימים אותו יותר מוקדם ? תודה...
כל הכבוד סיוון אני גאה בך....... את רואה לא התחלת עם כל ההקדמה הרגילה שלך ובכל זאת אנחנו זוכרים מי את
לגבי השאלה- היום בערב מתחילה המימונה. מחר יש יום רגיל. גם במהלך חג הפסח כולם היו חייבים ללכת לצבא אא"כ מישהו לקח רגילה או שהייתה הדממה. בימי זכרון נדמה לי שהיום רגיל. וביום העצמאות יש חופש אבל לא בטוח בעניין הזה.
תודה רבה לך על תשובותיך...בימי הזכרון זה בטוח יום עבודה רגיל בצבא ? לא מסיימים לעבוד מוקדם בצבא (בערב יום הזיכרון לשואה ובערב יום הזיכרון לחלל צה"ל) ? ובערב יום העצמאות אין חופש ? לא מסיימים מוקדם בערב יום העצמאות ? ואם אני בת למשפחה שכולה (אני אפילו לא יודעת מה זה) אז מה מגיע לי (מבחינת זכויות וחובות בצבא) בהיותי בת למשפחה שכולה ? תודה רבה....
בעיקרון המועדים הנ"ל הם חצאי ימים אבל לפעמים זה משתנה מבסיס לבסיס. במקרה הזה את צריכה לשאול את מי שמשרת איתך. אם היית בת למשפחה שכולה אני מבטיחה לך שהיית יודעת את זה. בינתיים, התשובה לא רלבנטית. גם לא השאלה.