שאלות

Ros3mary

New member
שאלות

1.מבקשת המלצות לאנשי אלומיניום,מעוניינת להתקין חלונות פרופיל בלגי לבית פרטי,יש תוכנית אדריכלית. 2.מישהו מבין באבן קיסר? הזמנתי מטבח ודרך החברה את השיש,קנט 4.הם הרכיבו לי אותו בשלושה חיתוכים.1 בכיור(אמצע)אחד בגז(אמצע)ועוד חיתוך אחד סתמי. כי טענו שבזווית של 90 מעלות חייב להיות חיתוך.אני במשא ומתן מתיש,כי אינני מעוניינת בעוד חיתוך מכוער. מי צודק? תודה אמיתית למגיבים

aradshahar

New member
שתי תשובות

1. אלומניום - עשינו אצל אלום פלוס איזור התעשיה רחובות - דברי עם קובי (אם תזדקקי לטלפון - רק תגידי) 2. נושא השיש הינו מורכב, ולא כה פשוט כמו שניתן לחשוב. מקובל לנסות לעשות את החיתוך רק בכיור או בכריים - אבל הכל תלוי בצורת המטבח וברצון לחסוך - ללקוח, בכסף. אם תצרפי שרטוט מטבח יהיה קל יותר לעזור לך. בכל מקרה - מידות פלטות השיש של אבן קיסר הן 300*140 ומהן צריך לגזור את החלקים - ולא תמיד זה ניתן - או שלשם חיסכון - שלא יהיה צורך בפלטה נוספת - מוסיפים חיתוך- זה מוזיל את המחיר אבל מפריע בעיניים. בכל מקרה איש השיש היה אמור לומר לך את זה מראש. אישית הייתי ניגש להתיעץ עם חברת שיש - עם השרטוט של המטבח ולראות מה יש להם להציע.(שיש ברזילי בנס ציונה אפשרית כאופציה ) [ אבל!!! מאחר והזמנת השיש לא נעשתה באופן ישיר- יתכן ולא תוכלו לעשות כלום בנידון. בהצלחה ותתחדשו שחר

Ros3mary

New member
תודה שחר!אשמח למספר טלפון .

לגבי השיש,שילמתי מחיר מלא. יש חיתוך אחד בכיריים וחיתוך אחד בגז,לכן לא רציתי בחיתוך נוסף.

למעלה