שאלות

coolel

New member
שאלות

1. מה דעתכם על מכנסיים לבנים(לבן-צבע) לבנים(ההפך מבנות)? 2. איפה אפשר למצוא מכנסי גלישה יפים?

The Guardian17

New member
מכנסי גלישה יפים....

יש את בילבונג, אוניל, קווקסילבר...אלו מכנסי גלישה טובים מאוד יש את ספידו שאני אוהב ואת נייקי. דיאדורה ואלו לא משהו. ד"א, איך זה שבתמונה?

זה רק אני או ש..

בנות שהולכות עם מכנסי גלישה של בנים זה יפה ?! לי אישית אין מכנסי גלישה ללכת איתם.. אבל זה די חמוד... לtomboy's שבייננו !!

Lucky Charmed

New member
נצל"ש

אני מחפשת מכנסי גלישה לבנות אבל עד הברך בערך.. מישו יודע איפה אפשר לקנות כאלה במחיר סביר?? וד"א אני רתם ואני חדשה.

No BoDy1

New member
התשובה פה אחי

1. סוף הדרך.. תראה תמונה ---------------> 2. כל חנות גלישה שמכבדת את עצמה תחזיק בגדי ים של חברות שונות... המחירים הם בין 240 - 280 שקל.. שלי קניתי ב- beach house בנתניה.. ליד התחנה מרכזית..

תשובה לגבי מכנסים לבנים לבנים../images/Emo6.gif

לפי דעתי זה יכול-להיות סוף הדרך.. הכל כמובן תלוי באיך שהמכנס נראה כי יש הרבה גזרות וכל מיני תוספות קטנות שמשנות את המכנס. בגדול - זה יכול להיות מאוד יפה

The Guardian17

New member
זה יכול להיות מאוד יפה

תלוי איך אתם ניראים (לצערכם
). אבל כעקרון זה נכון...

dark eyes

New member
את האמת יש לזה

מינוס אחד שמכנס לבן קשה לדעת לאן ללבוש, זה ליציאה לא מתאים זה לאוחות משפחתיות מתאים (אם אתם לא מתלכלכים) זה טוב לשבועות וכאלה חגים... את האמת זה אצלי בקטגוריה של מכנסיים שלובשים באירועים מסויימים מאוד. יש לי שתי זוגות הם רואים אור לעיתים רחוקות, אבל לאחרונה ראיתי סטיילינד נחמד עם מכנס לבן בקטלוג של קסטרו מן, אני צריך לקנות את החגורה את הגופיה שהם שמו שם יש לי זה דווקא יפה

coolel

New member
../images/Emo26.gifאבל אני שאלתי

דווקא בגלל שהתחלתי לראות יותר ויותר אנשים הולכים עם זה לבי"ס וברחוב וכו' דיברתי לא על מכנסיים לבנים כאילו אלגנטיים מחוייטים כאלו אלא יותר כאלו מבד-ניילון או סתם כאלו מבד רגיל אבל לא האלגנטיים והיפים לאירועים וארוחות משפחתיות וכאלו והתחלתי לראות הרבה אנשים(במיוחד בהשוואה לפעם) לובשים את זה אז באתי לשאול מה דעתכם?

SuGar and SpicE

New member
חחחח...בדיוק אנחנו עושים על זה

דו משמעות בלשון...כי גם מבחינת ההגייה יש להגות את זה אותו דבר.. (בבי"ת של הבנים אין דגש כי היא כבר לא בראש מילה אלא אחרי שווא נע..עזבו לא חשוב
) קיצר קרעתם אותי

SuGar and SpicE

New member
טחח...איך ידעתי שתגיב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה הזכיר לי מה לעשות....... חס וחלילה שיכאב לך..עליי?..
ניפגש ב-25 ביוני...

No BoDy1

New member
להפגש?! בכייף... הבעיה היא..

שלי אין בגרות בלשון השנה ולך יש... חיחיחי אם בא לי להיפגש... עזריאלי נשמע לי אחלה... חחח

SuGar and SpicE

New member
חחח.....אז ב25 כידוע יש לי ת'בגרות.

אבל אחרי זה - חופשיייייי :) נו אז אם אין לך בגרות השנה אז מה אתה מדבר בכלל..אני עוד...חודש וכמה ימים צריכה לשבת מול מחברת הבחינה..אז.. וכן הוא בי' למי ששאלה..

למעלה