1. סוף הדרך.. תראה תמונה ---------------> 2. כל חנות גלישה שמכבדת את עצמה תחזיק בגדי ים של חברות שונות... המחירים הם בין 240 - 280 שקל.. שלי קניתי ב- beach house בנתניה.. ליד התחנה מרכזית..
לפי דעתי זה יכול-להיות סוף הדרך.. הכל כמובן תלוי באיך שהמכנס נראה כי יש הרבה גזרות וכל מיני תוספות קטנות שמשנות את המכנס. בגדול - זה יכול להיות מאוד יפה
מינוס אחד שמכנס לבן קשה לדעת לאן ללבוש, זה ליציאה לא מתאים זה לאוחות משפחתיות מתאים (אם אתם לא מתלכלכים) זה טוב לשבועות וכאלה חגים... את האמת זה אצלי בקטגוריה של מכנסיים שלובשים באירועים מסויימים מאוד. יש לי שתי זוגות הם רואים אור לעיתים רחוקות, אבל לאחרונה ראיתי סטיילינד נחמד עם מכנס לבן בקטלוג של קסטרו מן, אני צריך לקנות את החגורה את הגופיה שהם שמו שם יש לי זה דווקא יפה
דווקא בגלל שהתחלתי לראות יותר ויותר אנשים הולכים עם זה לבי"ס וברחוב וכו' דיברתי לא על מכנסיים לבנים כאילו אלגנטיים מחוייטים כאלו אלא יותר כאלו מבד-ניילון או סתם כאלו מבד רגיל אבל לא האלגנטיים והיפים לאירועים וארוחות משפחתיות וכאלו והתחלתי לראות הרבה אנשים(במיוחד בהשוואה לפעם) לובשים את זה אז באתי לשאול מה דעתכם?
אבל אחרי זה - חופשיייייי נו אז אם אין לך בגרות השנה אז מה אתה מדבר בכלל..אני עוד...חודש וכמה ימים צריכה לשבת מול מחברת הבחינה..אז.. וכן הוא בי' למי ששאלה..