שאלות

למה אתה אומר

שזה ברור שיש יותר אנשים שאתה שונא?! מה ברור בזה?? תחשוב שוב! גל או טיילר?! שאלה לא קשה מדיי.. טוב.. מצד אחד - לא היית כאן בזמן האחרון ואתה יכול להיות לא שמעת את כלל הסיפורים.. אבל מצד שני - אתה מכיר אותם טוב לא?! בהצלחה! =)

Yootam

New member
טוב

את צריכה להכיר אותי רצת יותר טוב ואז תביני שזה ברור, ולמה... אמממ... לא מצליח להכריע פשוט כי טיילר הוא הכפרה של המדינה ואני רוצה את הפליז כחולה שלו...

בדיוק!

אם הוא אמר "לא תקבל ולא תקבל!" משמע - אתה לא תקבל אותה! =) אגב.. באיזה חולצה מדובר?

יש לי עוד שאלות..!

לא הכי מקורי אבל תסלח לי נכון?! שלושה דברים שתקח איתך לאי בודד..? צבע אהוב? יש חברה? אם לא - אז הייתה? מתי? בני כמה הייתם? מאיזה גיל אתה בתנועה? היית פעם בתנועת נוער חוץ מהחטב"מ? אייסייקיו? יש משהו שאתה רוצה ואתה לא יודע איך לעשות? שאלה שתמיד רצית לשאול? מה אתה הכי רוצה? מקווה שזה מספיק לבנתים.. בטח יש עוד אבל אם יבוא לי הן יגיעו בהמשך..

Yootam

New member
טוב, אז...

שלושה דברים שאני אקח אתי לאי בודד: 1) מגבת (ולמי שלא מבין שיקרא את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה). 2) את החבר הכי טוב שלי ששמו שמור במערכת. 3) נראה לי שקרם שיזוף... צבע אהוב- כתום! חברה? לא. הייתה בכתה ו' וזה לא נחשב, בנות שימו לב אני רווק ואני מושלם, אז לכו עליי! אני בתנועה מכתה ד', והחטב"ם היא היחידה שהייתי בה. איי סי קיו? יש. 118622296 משהו שאני רוצה ולא יודע לעשות, נשמע קלישאי אבל לעוף. שאלה שתמיד רציתי לשאול... לא יודע עכשיו. מה אני הכי רוצה? נכון לעכשיו- לקבל ספורטאי מצטיין.

Yootam

New member
יכול להיות

לא יודע למי התכוונת, אבל ללא ספק כפרה עליו!

Yootam

New member
אני כן מחובר

ואני אפילו מדבר איתך ממש ברגע זה...

S a l i t

New member
שאלותליותםשאלותליותםשאלותליותםשאלות

1. אתה מאמין באמונות תפלות? 2. מה הזיכרון ילדות הכי טוב שלך? 3. מי יותר כוסית - אנג'לינה ג'ולי או קת'רין זטה ג'ונס?

Yootam

New member
סלעית

אני מאמין בהמון דברים, אבל דווקא באמונות טפלות לא. הרי הן טפלות... זכרון ילדות הכי טוב... וואו, אין לי מושג... רב הזכרונות ילדות שלי נגמרים או בבית חולים, או שאני בוכה או שאני מקיא... מי יותר כוסית? קת'רין זטה ג'ונס בלי שום ספק בכלל.

Yootam

New member
את/ה לא מכיר/ה

ונראה לי שעדף שהשם שלו ישאר אתי..

Yootam

New member
מה זאת אומרת

איזה חבר זה? האם את רומזת למשהו. כי אם כן אז ממש לא. הוא פשוט החבר הכי טוב שלי ואחד האנשים שאני הכי אוהב בעולם!

למעלה