שאלות

קשתונה

New member
הללווווווואאאאאאיייייייייייייייייי

אבל אוףףףףףףףףףףף ההפקות שלו יוצאות על בי"ס~!!! ובשישי בערב זה ההכנה של מחנה פסח!!! כל כך רציתי לבוא! כל כך היה לי חשוב:(

קשתונה

New member
זה ממש לא מגוחך!!

זה אפילו יוצא ממש יפה!!!!!!!! טיילר! איזה רע אתה!!!:(((( והתמונות לא היו כאלה מעשיות והיו עם זה בעיות... אוף איתך!

קששששת :)

ניע סצם תוחק איצך!
אצ יודעצ שאני מצ עלייך!
קי? אבל אני עדיין רותה צמונה שלי בפרוייקט...

Yootam

New member
קשת יקרה

את המתנה שהובטחה לא קיבלת בגלל שהעיר שהייתי בה הייתה מעין עיר רפאים שהדבר הכי מסעיר בה הוא שיש בה מקדונלדס... מתי נבלה עוד יום כיף..? אני צריך לבדוק ביומן- אבל אני מקווה שבקרוב, ואני כנראה בה לסיום פרוייקט אמנות שלכם (וטבריה היה ממש כיף!) אם הייתי גר במקום אחר או נולד למשפחה אחרת אז בטח הייתי יוצא שפוי... אם ההורים היו אומרים שהם נוסעים לכמה שני בחו"ל אז יש כמה אופציות: 1) שולח אותם לדרכם והופך להיות הבן אדם המאושר בעולם. 2) אם זה לגרמניה אז אני כל כך בא איתם! 3) בכל מקרה תהיה מסיבה ע-נ-ק-י-ת!!! אם אני לא אקבל ספורטאי מצטייין אז אני כנראה אלך לגרעין, אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. אני "ככה" אוהב אותך (אני מראה עם הידיים!).

Yootam

New member
יאם יאם

אני אוכל בצהריים בבית שלי. אני אוכל מה שאמא שלי מבשלת (שזה כמעט תמיד טעים).

קשתונה

New member
כפרה עליך:)))))

אתה הרבה יותר ממוזמן לערב פתיחה (או סגירה?) של הפרוייקטים שלנו... אגב התחלתי השבוע את זה עם התבלינים...נשארו לי כמויות מטורפות של תבלינים את פשוט לא מאמין! וגם יצא ממש יפה:) ואם ההורים שלך טסים לחול אני עוברת לגור איתך ראה הוזהרת! אוהבת אותך יותר!

אני אסביר לך..

יש יותר אנשים שאתה אוהב או שונא עכשיו שאלה.. מי יותר טמבל? גל vs מתן שאלה קשה נכון?! =)

Yootam

New member
זה קל!

ברור שיש יותר אנשים שאני שונא. טיילר בכלל טוען שאני מיזנטרופ... ולגבי השאלה שנייה- אכן התלבטות קשה...

למעלה