שאלות

Yootam

New member
שאלות

טוב, אז אני רואה שהסדר שעשיתי לפני שטסתי לגרמניה לא ממש עבד, ובגלל זה אני דוחף את עצמי לרשימה (סליחה זהר...). אז קדימה- תתחילו להפגיז אותה בשאלות! TranceMaster!

Yootam

New member
פתיחה טובה!

הייתי בגרמניה כי הייתי שם במחנה אימונים בסייף, והשתתפתי שם בתחרות. קוראים לי יותם, כי ההורים שלי חשבו שזה שם יפה (כמה שטחי מצידם...) כתוב לי טראנס מסטר בסוף כי בערב החברתי של המיונים לגרעין עודד הקבוצה שלי עשתה הצגה על בית ספר לטרנס ואני היתי המורה. הייתי מדאים!!!!!!!!

Yootam

New member
היה מעולה

זאת הייתה אחת התקופות המעולות בחיים שלי, חבל שהיה כל כך קצר. בתחרות הלך חרא!

mushmush3

New member
יותם אח שלי גיבורר

מה קורה אחי ..זה אני.. זה שישן בערב חברתי ופיספס את המופע שלך..באסה לי אהה ..?! הכל יופי אני מקווה יאלה יום טוב

kedeman

New member
אז תסביר משהו

בשביל מה המבטא האמריקקי המעצבן שעשיתם????

Yootam

New member
אוף שי

היינו מורים! ואחרי שהתפקענו מצחוק המבטא יצא אמריקאי משהו, ולא מבטא מורי טיפוסי. עמך הסליחה.

קשתונה

New member
אז ככה

דבר ראשון אתמול בלילה הייתי בגרעין של הגולן וראיתי את הסרט של הערב החברתי (מפאת חוסר בטריה ראינו רק שני קטעים...את הקטע עם הטראנס ומתנו מצחוק ועוד קטע אחד שאני לא אכתוב פה אבל התגובה היתה: איכסססססססססססססססססססססססססססססס!!! על הקטע הזה גם דיברנו חצי שעה בשיעור אומנות אתמול...) ולשאלות: איך זה שלא קיבלתי מתנה שהובטחה לי? מתי אתה ואני מבלים לנו ביחד עוד יום כיף....הפעם לא בטבריה!!???? אם היית גר במקום אחר או למשפחה אחרת איך זה היה משפיע עליך? אם עכשיו ההורים שלך אומרים לך "החלטנו לסוע לכמה שנים בחו"ל" תבוא איתם? לא תבוא איתם? מה תעשה? מה תעשה אם לא תקבל ספורטאי מצטיין? מה תעשה אם כן תקבל ספורטאי מצטיין? כמה אתה אוהב אותי?

Yootam

New member
כן

קשת במגמת אמנות! אבל את השאלות פה שואלים אותי!

קשתונה

New member
תבואי ותראי:)

ערב פתיחת תערוכת אומנות...21 או 22 באפריל:) אם אני אסביר זה ישמע מגוחך....

kedeman

New member
יש ארוע ב-22 וגם ב-23

ההופעת בגרות של עדי בתאטרון!!!!! טחנו לי את זה למוח כבר... מי בא איתי ב-22??

למעלה