שאלות:

Evil Cherry

New member
שאלות:

1. האם ישנם הבדלים מהותיים בין הקורסים השונים? פשוט, רק לקידום יש סניף קרוב למקום מגורי. כל קורס אחר יעלה לי בהרבה זמן נסיעה ודלק\כרטיסי נסיעה בתחבורה הציבורית. 2. יש לי המון, המון זמן להשקיע בפסיכומטרי (אבל המון). אני מתכנן לגשת למבחן באפריל, וחשוב לי להוציא ציון גבוה במיוחד. האם לימוד עצמי לפסיכומטרי לפני תחילת הקורס שווה משהו? כדאי? לא? 3. האם כדאי ללמוד מספר הקורס שעומדים ללכת אליו (ע"מ לא לשנות שיטה), או ללמוד מספר אחר (ע"מ להרחיב את מגוון השיטות העומדות לרשותי)? (השאלה מתייחסת ללימוד העצמי לפני הקורס). 4. המבחן הדיאגנוסטי של קידום בתחילת הקורס- מהו? סטייל פסיכומטרי או שונה? 5. האם הקורסים באמת מסוגלים לשפר את ההישגים בחלק המילולי ובחלק האנגלית? 6. בהנחה שתאושר לי בחינה מותאמת (תוספת זמן, מול מחשב, כאשר הציון מחושב יחסית לנבחנים באותה צורה, כמובן), כיצד כדאי לשנות את דרך ההתכוננות, אם בכלל? האם כדאי להתכונן למבחן כאילו במגבלות הזמן הרגיל, ולהתייחס לתוספת הזמן כבונוס, או שמא לשנות את פרקי הזמן בהתאם? (השאלה מופנית ליודעי דבר!).

oferp

New member
תשובות

1. הקורס של קידום נחשב בהחלט לקורס טוב ואם יש סניף קרוב אלייך לכי על זה. 2. יעזור בהחלט תתחילי ללמוד מילים בעברית, ללמוד מילים באנגלית לקרוא ספרים באנגלית יעזור מאוד גם. 3. אם יש לך זמן וכוח את יכולה ללמוד לפסיכוממטרי משני ספרים זה יכול לעזור לך לתרגל יותר ולראות יותר שיטות. 4. המבחן בדיאגנוסטי הוא מבחן במבנה הפסיכומטרי אבל לדעתי הוא יותר קשה מהפסיכומטרי האמיתי. 5. לדעתי בחלק של האנגלית השיפור לא יהיה משמעותי אם תסתמכי על הקורס בלבד ולא תלמדי מילים ותשפרי את השפה בלימוד עצמי. בחלק המילולי והכמותי הקורס בהחלט יכול לעלות לך את הרמה באופן די משמעותי . כמובן בחלק המילולי יש ללמוד מילים.

Evil Cherry

New member
תודה...

ובפעם האחרונה שבדקתי, הייתי זכר... אבל אולי הקיצוצים האחרונים במשרד הפנים שינו גם את זה. =]

למעלה