שאלות

לסבו

New member
שאלות

שאלה 1: האם נתקלתם בהומופוביה? אם נתקלתם האם תקפו אותכם פיזית? שאלה 2: לאלא שיצאו מהארון, איך ההורים/חברים הגיבו לזה?

1.לא.

2. כתבתי על זה כאן. בקשר לחברות שלי, חלק מהן התחילו להבין לבד למרות שלא אמרתי, רואים את זה בכל מני צחקוקים והערות, אבל אנחנו אף פעם לא ממש מדברות על זה- פשוט לא בא לי להיכנס לזה בשלב הזה. החלק שאני יודעת שאין לו שום בעיה יודע והכל סבבה, אפילו הסכימו בשבילי ללכת לטומב ריידר
[אגב, אל תלכו לסרט הזה. גם אם אתן מתות לראות את אנג'לינה. אל תלכו. ]

אמממממממ

1- כן נתקלתי בהומופוביה כבר ב-4 שנים האחרונות בחיי...... כבר הספיקו לקלל אותי ולהרביץ לי......עוד הרבה לפני שיצאתי מהארון אפילו עוד לפני שסיפרתין אדם אחד! כי הסתובבתי עם הומו מוצהר...אז ישר חשבו שגם אני(וצדקו!).... 2- החברים כולם קיבלו מעולההההההה אמא ואחותי קיבלו טוב..אבא עד היום עושה בעיות וריבים..הצליח אפילו להסטי את אמא פעם נגד זה!

Devilish Angel

New member
ואני...

1 - לא, לא נתקלתי.. מה גם שיצאתי סופית לפני איזה שבוע בערך. אבל פעם נתקלתי בהומופוביה לגבי ידיד שלי - קראו לטו בשמות ושאלו אם יש לו חבר והוא נאלץ להכחיש ולהגיד שיש לו חברה.... סתם לא נעים. וגם לחברה שלי לשעבר באו אליה והתגרו בה והיא כמעט הלכה איתם מכות... ובסוף הם העיזו להגיד "עוד לא הצלחתי לקלוט אם אתה בן או בת..." זה הרגיז אותי!!
2 - אימא אמרה שהיא תקבל בכל מקרה, אבא זיבל את המוח לגבי כמה שגברים לא יודעים מה הם עושים בגיל הזה ועל ככה שכאלה נטיות באות מטראומות מיניות וכאלה שטויות... אל הוא אמר שהוא יאהב אותי לא משנה מה
אבל המצב שלי טוב, יש עוד הרבה שלא...

TwelveEyes

New member
___

1. לא. אף אחד שלא היה צריך לדעת מעולם לא ידע עליי, ומי שראה אותי יכול להעיד שאני נראית סטרייטית פחד. אולי בגלל זה בנות לא מתחילות איתי
2. 99% מהחברים שלי קיבלו את זה טוב על ההתחלה. לשאר או לקח זמן, או החליטו שאני סתם פרוצה וניתקו קשר. שיבושם להם, מה אני אגיד.. לאף אחד מהם אני לא מתגעגעת במיוחד.

Blackice

New member
הרמפ

1. כן. במסיבה באומן 17 שהייתי בה עם חבר שלי, והתנשקתי איתו, ניסו לכבות עלינו סיגריה.. ..זה בערך הכי הומופוביה שנתקלתי בה. חוץ מזה רק צעקות וכו'. אה כן, בגרעין ירושלים למשחקי תפקידים יש שני אנשים ממש הומופובים... ואני הולך לארגן משחק תפקידים חי שבוע הבא ולארגן ששניהם יהיו זוג ^_^ -ארז

אני אני

1. נתקלתי? כן. כלפיי? לא... אני מניחה שאני לא נראית לסבית (אותה בעיה כנ"ל- זה לא מביא בנות) 2. אם אני מחליטה כבר לצאת בפני מישהו- זה אחרי שהוא כבר אוהב אותי נורא ואז הוא חייב לקבל את זה :) או שהוא בעצמו כזה/כזו. אז בינתיים היה טוב. מה זה, סקר?! יומטוב בכולופן. אני.

Human Nature

New member
|טל| †

1. נתקלתי בהומופוביה- אך לא כלפי. אני חושב שזה הרבה יותר מלים שמסביבי, בלי דבר ספיציפי מדי. כשמשתמשים, לדוגמה, ב"הומו" כקללה. 2. לא יצאתי לגמרי מהארון. האנשים שיודעים לא לקחו את זה קשה מדי. אולי הלם ראשוני, אבל אחר-כך היתה הרבה שמחה שגלּיתי והם הראו הרבה תמיכה

sexytoy

New member
גם לי יש שאלה...

מה זה בדיוק נקרא "לצאת מהארון"? אני יודעת שאני בי, כל החברות והחברים שלי יודעים, רק המשפחה לא יודעת. זה נקרא "לצאת מהארון"?

resputin

New member
לצאת מהארון זה הכינוי להתהליך של

גילוי הזהות המינית ה"לא נורמטיבית" שלך לאנשים אחרים. מקובל בדרך כלל שאת "מחוץ לארון" לגמרי, כשההורים יודעים- כי לרוב למשפחה יותר קשה לספר ואם הם יודעים, אין סיבה שידידים שלא ידעו. כשידידים יודעים וכו' לעיתים נחשב "חלקית מחוץ לארון" שכן אנשים אחרים שקרובים אלייך לא יודעים. :)

תשובות? שיהיה......

1. בהומופוביה אישית לא נתקלתי......לא כלפי לפחות.....ניתקלתי בה כלפי אחרים.....בעיקר מחברות......ככה שאותן ספציפיות...מה זהן לא ידעו לא יזיק להן..... 2.החברים, אלה שיודעים, קיבלו האמת ממש טוב...לא ניתקלתי באף תגובה עויינת..החברות שסיפרתי להן פירגנו והייתה גם תגובה של "ידעתי"...ואלה שלא מהעיר שלי.....הן בעצמן דייקיות....אבל ההורים זה כבר סיפור אחר.....בזמן הקרוב הם גם סביר להניח לא ידעו.....כי הם(לפחות אמא) שמרנים והומופובים "אני לא מבינה אבל למה הם צריכים להילחם למען שיוויון זכויות להומואים והלסביות"(אמא שלי על מצע מפלגת מרצ שנתתי לה).......בגלל זה גם החברה הכי טובה שלי אמרה שאם אני מספרת להם והם לא מגיבים יפה אני עוברת לגור אצלה.......

למעלה