שאלות!

שאלות!

שאלות: 1. כמה זמן אתה רוכב על סוסים? 2. באיזה סגנון רכיבה? 3. מי המדריך האהוב עליך? 4. מי המדריכה האהובה עליך? 5. מה משחק הסוסים ברשת שאתה הכי אוהב לשחק בו? 6. מה אתה הכי אוהב לעשות בשעורים בחווה? (כגון: קפיצות, דראסז' וכו'..) 7. מי הסוס האהוב עליך? 8. מי הסוסה האהובה עליך? 9. מי הפוני האהוב עליך? 10. מי הפונית האהובה עליך? 11. כמה סוסים נכון להיום יש בחווה שלך? 12. האם אתה מן המתקדמים בחווה? 13. אתה אוהב סוסים? 14. יש לך אתר על סוסים?מה הכתובת? 15. היה לך אתר על סוסים, מה הכתובת? 16. מהו האתר האהוב עליך על סוסים בכל הרשת? 17. בשעות הפנאי אתה הולך לחווה? 18. אתה אוהב להיות בחברתם של הסוסים גם מחוץ לרכיבה? 19. באיזה ענפים אתה מתחרה וכמה? ( גובה, רמה...) 20. הפורומים של הסוסים שאתה שותף להם? 21. פורומים שאתה מכיר על סוסים? ( תן כתובת )... 22. תן מילה טובה על מי שכתב את השאלון....חחחחחחחחחח.... 23. מהו המכשול שאתם הכי אוהבים? הסבירו עליו... 24. מהו תרגיל הדראסז' שאתם הכי אוהבים? הסבירו עליו... 25. יש לכן עוד משהו?

התשובות שלי!

1. שנתיים ורבע. 2. אינגליש. 3. עמית. 4. דפנה, יעל ורבקה. 5. riding star. 6. קפיצות. 7. איקס. 8. ורדה. 9. רוזן. 10. רוז. 11. 30. 12. אני בין המתקדמים לבין הלא. 13. מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד. 14. כן... http://city.boom.co.il/vardalol 15. לא...יש לי עכשיו. 16. האתר שלי והאתר של uk משהו. 17. שיש לי אפשרות תמיד. 18. כן בטח. 19. דראסז' קדם א' משהו... וקפיצות 60 - 70. 20. הפורום הזה, הפורום שלי, הפורום של נטע ועוד אחד. 21. לא זוכרת... 22. היא מדהימה והיא כל העולם היא נשמה כפרה זאת אני! 23. טריפל...- הוא מכשול עם 3 קורות קרקע או יותר. 24. פירואט- זה יהיה ארוך בפעם אחרת... 25. כן אני מתה על סוסים וזה היה לסיום!

S H I L G I

New member
אני

1. כמה זמן אתה רוכב על סוסים? בסביבות 3 שנים..יותר נראה לי.. 2. באיזה סגנון רכיבה? אינגליש 3. מי המדריך האהוב עליך? יפתח 4. מי המדריכה האהובה עליך? תמי..אבל היא עזבה... 5. מה משחק הסוסים ברשת שאתה הכי אוהב לשחק בו? horseland 6. מה אתה הכי אוהב לעשות בשעורים בחווה? (כגון: קפיצות, דראסז' וכו'..) קפיצות 7. מי הסוס האהוב עליך? חגי 8. מי הסוסה האהובה עליך? שילגיה 9. מי הפוני האהוב עליך? הוגו 10. מי הפונית האהובה עליך? אין לנו פוניות, רק פונים :) 11. כמה סוסים נכון להיום יש בחווה שלך? נראה לי בסביבות ה-20 12. האם אתה מן המתקדמים בחווה? נראה לי שכן 13. אתה אוהב סוסים? בוודדאאיייי!! 14. יש לך אתר על סוסים?מה הכתובת? כן-אוכף-הכתובת בחתימה שלי.. 15. היה לך אתר על סוסים, מה הכתובת? היה ונשאר..אוכף... 16. מהו האתר האהוב עליך על סוסים בכל הרשת? אממ...נראה לי ששלי..אבל אני אבחר משהו אחר רק בשביל הקטע
17. בשעות הפנאי אתה הולך לחווה? אממ...אין לי איך להגיע..הלוואי.. 18. אתה אוהב להיות בחברתם של הסוסים גם מחוץ לרכיבה? בטחחח 19. באיזה ענפים אתה מתחרה וכמה? ( גובה, רמה...)-אני מתחרה קפיצות...עוד מעט 80... 20. הפורומים של הסוסים שאתה שותף להם? זה..זה הפורום סוסים היחיד שיש..חוץ מהפורום של האתר שלי..אבל הוא די נחשב פורום כזה...אממ..אין לי משוג איך להגדיר.אין כמו תפוז...:) 21. פורומים שאתה מכיר על סוסים? ( תן כתובת )...הפורום הזה..והפורום של האתר שלי..forums.bool.co.il/neta46 22. תן מילה טובה על מי שכתב את השאלון....חחחחחחחחחח....-סוסים (מילה טובה) 23. מהו המכשול שאתם הכי אוהבים? הסבירו עליו...אממ...נראה לי שטריפל בר זה מאתגר..:) 24. מהו תרגיל הדראסז' שאתם הכי אוהבים? הסבירו עליו...אין תרגיל מסויים, אני אוהבת את כל תרגילי הגראנד פרי..::) 25. יש לכן עוד משהו? לכן? יש גם בנים בפורום
..לא נורא...אממ...עוד איזה שנה קונים לי סוס...YAY...

תשובות שלי

1) רוכבת 7 שנים 2) אינגליש- דרסז וקפיצות 3) המדריך שלי שמעון להט 4) 2 המדריכות הכי טובות שלי- לירון אטיאס(שעכשיו מדריכה בפארק) ומעיין(עכשיו בארה"ב) 5) horseland 6) קפיצות ודרסז´ מעורבים, בצורה משוגעת( פעם בכמה זמן אנחנו עושים שיעור שהכל משוגע רק כדי לצאת מהשגרה) 7) טאורה/ BJ 8) אניטה, קליירי 9) שלג המתוק!!! ואלמוגי 10) הכרתי 2 שתיהן באו להחליף את שלג, אחת- טוויטי, נקראה על שמי(במשך הרבה זמן כינו אותי טוויטי- קטנה שמדברת המון) והשניה רדבול, פונית לבנה ושמנה מוות1 מתוקה חמודה ותוך יומים רצה אחרי בחצר
אבל לא לקחנו אותה בסוף. 11) 10 12)כן, יש 4-5 קבוצות עיקריות, אני בהכי מתקדמים(גם המדריכים רוכבים איתי בקבוצה) 13) חולה עליהם! 14) כן- www.geocities.com/myliltaura 15) עדיין יש, כתובת ^^ 16) יש המון! בעיקר HC ו HL 17) 3-5 שעות כל יום! 18) אני נמצאת 3-5 שעות כל יום רוכבת רק שעה- שעה וחצי... 19) קפיצות- 90 ס"מ 20) פה וב- HC 21) פה וHC- www.horsecity.com 22) חח אבישגוש נשמתי!!!! חולה עלייך! 23) איקס אוקסר, אפשר לקפוץ גבוה, הכי מזמין את הסוס והכי פה
24) אמם... אני אוהבת לגילד עם סוסים מסוימים, 25) לא.

שליייי

1. אני רוכבת זה בערך שנתיים. 2. אינלזה! 3. המדריכה שלי היא האהובה עלי והייתה לי גם מדריכה בנווה אילן והיינו חברות... וזהווו.... 5. אני לא אוהבת משחקי מחשב של סוסים... לי עדיף ללכת לחווה ולשחק עם סוסים אמיתיים
6. אני אוהבת לעשות קפיצות! 7. אני אוהבת את כול הסוסים... זה ממש תלוי לאיזה מטרה! 8. אני אוהבת גם את כול הסוסות.... זה ממש תלוי לאיזה מטרה! 9. אני אוהבת את כול הפונים... טוב נו- שרון מנווה אילן! 10. פונית? אני אוה.. טוב טוב! שרי! 11. הרבה זה תשובה בסדר? בסביבות ה-30! 12. אמממ אני מהבינוניים! 13. לא אני שונאת סוסים! איזה שאלה זאת?! בטח שאני אוהבת סוסים!!!! 14. כן... www.city.boom.co.il/ponylove 15. יש לי. 16. אני לא אוהבת אתר מסוים. 17. בטח! 18. כן... בטח!!!! 19. אני לא מתחרה נכון לעכשיו. 20. תפוז... ואמממ כול מיני אבל זה לא ממש השתתפות...
21. לא מכירה. 22. את האמת? אין לי.... סתאאאאאם! 23. אמממ אין. 24. פסאז´!!!! זה מעין ריקוד כזה במקום.... הליכה בטרוט מורם גבוה ממש יפה!!! 25. לא המפקדת! ..... משוחררים?

shaililo

New member
../images/Emo25.gif~לקרוא~../images/Emo25.gif

1. כמה זמן אתה רוכב על סוסים? מכיתה ב' כלומר 7-8 שנים אבל התחלתי לרכב ברצף רק בכיתה ו' ככה שבערך 4 שנים. 2. באיזה סגנון רכיבה? אינגליש 3. מי המדריך האהוב עליך? יש לנו רק 1 - נעם 4. מי המדריכה האהובה עליך? אין מדריכות. 5. מה משחק הסוסים ברשת שאתה הכי אוהב לשחק בו? לא יודעת 6. מה אתה הכי אוהב לעשות בשעורים בחווה? (כגון: קפיצות, דראסז' וכו'..) קפיצות 7. מי הסוס האהוב עליך? כפיר (דהההה) 8. מי הסוסה האהובה עליך? אוטי/בייליס 9. מי הפוני האהוב עליך? אין לנו פונים (רק פונית
) 10. מי הפונית האהובה עליך? אוטי 11. כמה סוסים נכון להיום יש בחווה שלך? 9 12. האם אתה מן המתקדמים בחווה? כן 13. אתה אוהב סוסים? ברור! (מה נראה לכם שאני עושה כאן?) 14. יש לך אתר על סוסים?מה הכתובת? היה פעם. 15. היה לך אתר על סוסים, מה הכתובת? היה פעם (!) 16. מהו האתר האהוב עליך על סוסים בכל הרשת? לוידעת 17. בשעות הפנאי אתה הולך לחווה? לרוב לא. 18. אתה אוהב להיות בחברתם של הסוסים גם מחוץ לרכיבה? בטח! 19. באיזה ענפים אתה מתחרה וכמה? ( גובה, רמה...): קפיצות 80-70 20. הפורומים של הסוסים שאתה שותף להם? רק בתפוז: (הכי נוח) 21. פורומים שאתה מכיר על סוסים? ( תן כתובת )... לא מכירה 22. תן מילה טובה על מי שכתב את השאלון....חחחחחחחחחח....
23. מהו המכשול שאתם הכי אוהבים? הסבירו עליו... מים/מדרגה (תבואו לדרבי תראו בעצמכם) 24. מהו תרגיל הדראסז' שאתם הכי אוהבים? הסבירו עליו... אני לא מתה על דרסאז' 25. יש לכן עוד משהו? אמממ.... לא.

תשובות שלי.....

1. כמה זמן אני רוכבת-סדיר...בחוות דני היי כבר שנתיים וקצת..בכלל..מגיל 3 וחצי 2.באיזה סגנון רכיבה? אינגליש 3. מי המדריך האהוב עלי? יש לנו רק אחד, אילן!!!! 4. מי המדריכה האוהבה עלי? יש לנו רק אחת...יעל!!! 5. מה המחשק רשת של סוסים שאני הכי אוהבת ?
6.מה אני הכי אוהבת לעשות בשיעורים?? קפיצות כמובן!!!! 7. מי הוא הסוס האהוב? אזארו וטקילה.... 8.מי הסוסה האהובה עלי?? זאת בכלל שאלה? מ-י-ס-י!!!!!!!!!! 9.מי הפוני האהוב? אין לנו פונים....
10. מי הפונית האהובה? אין לנו פונים...
11.כמה סוסים יש לנו היום באורוה? 12... 12.האם את מהמתקדמים שבחווה? כן 13.האם את אוהבת סוסים? לא..חיה מגעילה....איזה שאלה?? אם לא, למה נראה לך שהייתי פה היום? 14. יש לי אתר על סוסים? לא.... 15.הייה לך אתר על סוסים? לא... 16. מהו האתר סוסים האהוב עלי? אין כזה ...אולי soos horses.co.uk לשם אני בערך נכנסת מידי פעם וגם זה לא הכי מעניין בעולם.... 17.בשעות הפנאי אתה הולך לחווה?? השאלה אצלי צריכה להיות בשעות הפנאי אתה נשאר בבית? אני כל החיים בחווה..... 18.אתה אוהב להיות בחברתם של סוסים גם מחוץ לרכיבה? ברור... 19.באיזה ענפים אתה מתחרה וכמה? אני מתחרה בקפיצות-70 ו80 20.הפורומים של הסוסים שאני שותפה בהם? זה....זה...וזה! 21.פרומוים של סוסים שאני מכירה? פורום סוסים תפוז..... 22. כותב שאלונים טובים.... 23. מהו המכשול שאני הכי אוהבת? אפ רייט וכמה שיותר גבוהה.... 24. מהו תרגיל הדרסאג שאני הכי אוהבת? קאנטר?
אולי זה נשמע מסכן אבל אף פעם לא עשיתי תרגיל דרסג'... 25.

shaililo

New member
את זקוה לשיעור דרסאז'...../images/Emo25.gif

דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי תודה!! למה הרכיבה שלי לא מספיק

טובה בישבילך סבבה!!!! לא סתאם מה אני יכולה לעשות בחיים שלי לא עשיתי תרגיל הייתה לי מדריכת דרסאג' תמי קראו לה היא עובדת עכשיו אצל דניאלה גרוס...... הייתי עושה שיעורי דרסאג' אבל לא מיציתי אותם כמו שצריך כי שנאתי אותם!

shaililo

New member
כי דראסז' זה כל כך משעמם...../images/Emo25.gif

אז כן עשית תרגילי דרסאז'... אם הייתה לך מורה לדרסאז'... חחח... זה שלא אהבת אותם לא אומר שלא עשית אותם... או שכן? אוף אני מבלבלת ת'מוח!

לא...לא עשיתי.....

סתם עבדנו על כינוס ועבודה נכונה אבל תרגיל אף פעם לא עשינו!!! וזה שהייתה לי מורה לדרסאג´ לא אומר שהקשבתי לה כי ממש לא הייתי נהנית מהשיעורים שלה אני חושבת שעכשיו הייתי יותר נהנית מהם!....

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

1. 6 וחצי שנים 2. אינגליש, לפעמים סתם בשביל הכיף ווסטרן... 3. היה לי מדריך אחד- נועם... אז שיהיה. 4. המדריכה שלי עכשיו. 5. אין כל כך... 6.
קפיצות
7. ג'יי, טוליפ... 8. אוסטין, פרינסס(לא מהחווה שלי) 9. שוקו(אם ככה קוראים לו...) 10.
ג'סיקה
11. המון..
12. מממממ אין לי ממש מושג... 13. בדם שלי יש פרצופים של סוסים. 14. לא 15. לא 16. הפורום!!! 17. אין לי ממש איך להגיע אבל אם אני אצל סבא וסבתא אני כל היום שם. 18. ברוררררר 19. קפיצות- 80 בתחרות אצלנו אני אתחרה 90 20. בתפוז. 21. אני מעדיפה שלאאא 22.
23. IN&OUT שלושה מכשולים ברצף שאין בינהם אפילו צעד והסוס נוחת וקופץ. 24. לא אוהבת.... 25. אילן רמון רוב הסיכויים מת

שי

in& out יכול להיות יותר מ3 מכשולים, זה מ-2 עד אין סוף, אני עשיתי in&out של 9 מכשולים פעם

נכון בגלל זה עשינו את זה מאוד נמוך

ובגלל זה לא עושים את זה כל יום וזה תרגיל שמאוד מפתח את הקפיצה של הסוס

../images/Emo26.gif

1. שנתיים שלוש 2. ווסטרן 3. ערן 4. תמי 5. אין לי מושג 6. אין לי מושג 7. גיזמו המלך כמובן 8. מליבו 9. אין 10. אין 11. 6 12. נראה לי שכן 13. אמממ... כן 14. 15. 16. האתר של נטע 17. כן 18. כן 19. פלז'ר וטרייל שנה בערך 20. פורום תפוז 21. אין 22. אין לי 23. מכשול???

התשובות שלי...

1.שנה רביעית (כאילו סיימתי שלוש שנים ועכשיו אני באמצע הרביעית) 2.ווסטרן 3.אממ...נחמדים אין...מבחינה מקצועית??גם אין.... 4. גם כן.. מבחינה מקצועית בלבד (יאיר בלי הדלפות!) רותי וגילי שדמות 5. מרכז הרכיבה הווירטואלי באתר של נטע
6.הכל! כל עוד זה עם סוסים ולומדים מזה! 7. שון 8. אינדיאנה המלכה!!! הקדושה!!! והמתוקה!! 9. אין... 10. ליסה!? 11.כולל סוסים פרטיים 6 12. אממ...משהו באמצע... יש יותר מתקדמים... 13. ברור!!! אפילו בצורה אובססיבית....חח.. אני יתאבד אם אני לא יוכל להיות עם סוסים! 14. יש לי שניים אחד שכבר פרשתי ממנו ואין בו הרבה אלא רק מידע: www.geocities.co.il/al_susim והשני עכשיו בשיפוצים ויש בו בלאגן אטומי!: city.boom.co.il/20314911 15. מה ההבדל? 16. אממ.. כל אתר שמספק עניין ,מתעדכן, ומספק הרבה מידע. 17. כמה שאני יכולה.. זה וי אי פי לקיבוצניקים בלבד.. אבל נדחפים.. 18. ברור!! הכל אני ייתן בשביל להיות אם סוסים אפילו בלי לרכב! 19. אני בקושי מחרה.. מה לעשות אני לא משהו (בלשון המעתה) בתחרויות 20. אממ. פורום תפוז..ובעתיד פורום אתר דהרה (האתר שלי בבום) 21. אממ.. הפורומים בכל האתרים הפרטיים ופורום סוסים 22. שחכתי מי כתב אותו.... 23. אממ אני לא בקפיצות.. אבל כל אתגר זה דבר טוב... 24. כשאני ילמד אינגליש (ואני יעשה את זה מתישהו) תזכירו לי לענות לכם על זה... 25. עוד שאלה שאפשר לשאול: מי חברי הפורום האהובים עליך? התשובה שלי: פיצי דורון נטע ..... ואם שכחתי מישהו אז סליחה....

למעלה