שאלות!

התשובות שלי!! כולם לקרואא!! ../images/Emo6.gif

1. אני רוכבת כבר 5 וחצי שנים..
2. אינגליש 3. אממ אין לי!! 4. לירון וורד למרות שהן לא מדריכות אותי הן הכי חמודות!!! 5. riding star 6. קפיצות!!!! ברורר!! 7. בוס, טוליפ וסקוטר..(מצורפת תמונה מהיום של בוס המלך!!) 8. אוסטין!!! 9. אמממ יש לנו רק פוני אחד בחווה.. טוב נוו שוקו!.. 10. אין לנו פונית... 11. משהו כמו 40 כולל סוסים פרטיים... 12. כן.. 13. מאוווודדדדד אני משוגעת עליהם וגם נושמת אותם!!! 14. אין לי.. 15. אין לי אתר!! 16. אממ האתר של נטע- אוכף.. 17. אממ שיש לי זמן!!! כי יש לי מלא מבחנים! 18. ברור!! כל פעם שאני רואה סוסים אני הולכת ללטף אותם ולדבר איתם קצת בסוסית... 19. אני מתרה באינגליש, קפיצות -90 ס"מ.. 20. רק הפורום הזה.. תפוז. 21. לא יודעת.. 22. מי כתב את השאלון????? חח סתםםם את אחלה ילדה!! 23. אםם אני אוהבת טריפל.. כי אז הקפיצה היא ארוכה כזאתי ואתה הרבה זמן באוויר.. 24. אממ אני אוהבת לפתוח לסוס את הצעד.. זה נותן תחושה של ריחוף... אבל אני הכי אוהבת לראות בדרסא'ז את התרגיל שהסוס מדלג כזה ומחליף כל צעד שלו רגל!! זה מהמם!! 25. מישהו קרא את התשובות שלי?? אם כן הוא שוווס!!!

חחחח.. דורוני!! ממי!! אויי נכון....

שכחתי את ונוס!!! אני רואה שדורון זוכרת את הסוסים אצלנו יותר טוב ממני!! חחח היא עכשיו לא בחווה היא בחופשת לידה...

Pink Red

New member
תשובות../images/Emo41.gif

1. רוכבת שנתיים וקצת....
2. אינגליש כמובן!
3. יש לי רק אחד כזה.... אילן!
4. יעלוש!
ועמית נחשבת?
5. משחק כיפי... לא סתם... לא יודעת! 6. קפיצות!(
) 7. אני אוהבת את כולם...
8. כנ"ל ( מילה מצחיקה! ) 9. אין לנו כאלה..
10. גם כאלה אין...
11. אמממ 13
12. כן... נראה לי
13. לא.... מה נראה לכם?! סוסים?! החיה המושלמת הזאת?! 14. אין לי...
15. לא היה...
16. זה אתר על סוסים... הוא אהוב עלי!
17. בטח!! 18. בטח!!! 19. קפיצות 70 (|
|) 20. רק בפורום הזה
21. אני לא...
22.
ו-
23. גריד... סדרת מכשולים אחד אחרי השני בטור 24. אנחנו לא ממש לומדים דראסז'...
25. אם קראתם את השאלות לפי הסדר והגעתם לכאן סימן ש... קראתם הכל!! כל הכבוד!! מגיע לכם

נופר אני חושבת שיש לנו 12 סוסים

כי אם בטיול היינו 10 סוסים ונשארו רק אפאצ'י ואלאדין בבית 10+2=12 אלאדין אפאצ'י אוליביה אקו מיסי טקילה אזארו B.J חמסין(ה) ג'ינג'ר ש.פ אשלי שכחתי מישהו?

בבית?!?! פחח איזה קטעים איתי ../images/Emo6.gif

בבית=באורווה רואים מה יותר מידי זמן באורוה יכול לעשות!?!? קוראת לאורווה בית למדריך אבא מממש טוב....

BalBulaGirl

New member
אני ../images/Emo15.gif

. כמה זמן אתה רוכב על סוסים? 4 וחצי שנים 2. באיזה סגנון רכיבה? ווסטרן 3. מי המדריך האהוב עליך? אמיר 4. מי המדריכה האהובה עליך? אמממ מורלי(שכבר לא איתי
) 5. מה משחק הסוסים ברשת שאתה הכי אוהב לשחק בו? לא אוהבת 6. מה אתה הכי אוהב לעשות בשעורים בחווה? (כגון: קפיצות, דראסז' וכו'..) אממ, קנטר
7. מי הסוס האהוב עליך? רד ורעם(אותו דבר) 8. מי הסוסה האהובה עליך? חווה והלנה 9. מי הפוני האהוב עליך? לא אוהבת פונים 10. מי הפונית האהובה עליך? כנ"ל. 11. כמה סוסים נכון להיום יש בחווה שלך? איזה חווה
12. האם אתה מן המתקדמים בחווה? תלוי באיזה חווה 13. אתה אוהב סוסים? לא שונאת, מה זאת השאלה הזו
14. יש לך אתר על סוסים?מה הכתובת? אין לי על סוסים 15. היה לך אתר על סוסים, מה הכתובת? לא היה לי 16. מהו האתר האהוב עליך על סוסים בכל הרשת? אוכף 17. בשעות הפנאי אתה הולך לחווה? מידי פעם 18. אתה אוהב להיות בחברתם של הסוסים גם מחוץ לרכיבה? לפעמים 19. באיזה ענפים אתה מתחרה וכמה? ( גובה, רמה...) לא מתחרה
20. הפורומים של הסוסים שאתה שותף להם?
בלבד 21. פורומים שאתה מכיר על סוסים? ( תן כתובת )... של אוכף, אין לי כוח להביא כתובת... 22. תן מילה טובה על מי שכתב את השאלון....חחחחחחחחחח.... היא נחמדה. 23. מהו המכשול שאתם הכי אוהבים? הסבירו עליו... לא קופצת
(למה השאלון רק לאלו שרוכבים אינגליש
) 24. מהו תרגיל הדראסז' שאתם הכי אוהבים? הסבירו עליו...כנ"ל(מה שכתוב בסוגריים בשאלה 23) 25. יש לכן עוד משהו? למה השאלון מכוון יותר לאינגליש

S H I L G I

New member
../images/Emo23.gifאוי תודה לכל המתוקות../images/Emo24.gif

שאמרו שאוכף הוא האתר האהוב עליהן!!

shanyz

New member
חסרה שאלה מאוד חשובה...

באיזה חווה אתם רוכבים...(ואם אפשר אז גם לציין איפה החווה =) )

אני בדני היי קיסריה

חוות הסוסים דני היי קיסריה נמצאת ליד קסריה ממש קרוב ליד בידיוק ממול תחנות הכוח אורות רבין.....

ScooBy

New member
אני שונאת כאלה שאלונים....

אני יענה על השאלות הנורמליות... 1. 6.5/7 שנים... 2. אינגליש 6. דרסאז', ולא רק בשיעורים... 19. התחרתי בדרסאז' שנה שעברה בא', עכשיו אין לי כל כך סוס להתחרות איתו וגם אין לי כל כך זמן... 23. אוקסרים, כי הם גדולים ורחבים וכיף לקפוץ אותם... 24. הכל, כי דרסאז' זה הכי יפה שבעולם...

למעלה