אני ../images/Emo15.gif
. כמה זמן אתה רוכב על סוסים? 4 וחצי שנים 2. באיזה סגנון רכיבה? ווסטרן 3. מי המדריך האהוב עליך? אמיר 4. מי המדריכה האהובה עליך? אמממ מורלי(שכבר לא איתי
) 5. מה משחק הסוסים ברשת שאתה הכי אוהב לשחק בו? לא אוהבת 6. מה אתה הכי אוהב לעשות בשעורים בחווה? (כגון: קפיצות, דראסז' וכו'..) אממ, קנטר
7. מי הסוס האהוב עליך? רד ורעם(אותו דבר) 8. מי הסוסה האהובה עליך? חווה והלנה 9. מי הפוני האהוב עליך? לא אוהבת פונים 10. מי הפונית האהובה עליך? כנ"ל. 11. כמה סוסים נכון להיום יש בחווה שלך? איזה חווה
12. האם אתה מן המתקדמים בחווה? תלוי באיזה חווה 13. אתה אוהב סוסים? לא שונאת, מה זאת השאלה הזו
14. יש לך אתר על סוסים?מה הכתובת? אין לי על סוסים 15. היה לך אתר על סוסים, מה הכתובת? לא היה לי 16. מהו האתר האהוב עליך על סוסים בכל הרשת? אוכף 17. בשעות הפנאי אתה הולך לחווה? מידי פעם 18. אתה אוהב להיות בחברתם של הסוסים גם מחוץ לרכיבה? לפעמים 19. באיזה ענפים אתה מתחרה וכמה? ( גובה, רמה...) לא מתחרה
20. הפורומים של הסוסים שאתה שותף להם?
בלבד 21. פורומים שאתה מכיר על סוסים? ( תן כתובת )... של אוכף, אין לי כוח להביא כתובת... 22. תן מילה טובה על מי שכתב את השאלון....חחחחחחחחחח.... היא נחמדה. 23. מהו המכשול שאתם הכי אוהבים? הסבירו עליו... לא קופצת
(למה השאלון רק לאלו שרוכבים אינגליש
) 24. מהו תרגיל הדראסז' שאתם הכי אוהבים? הסבירו עליו...כנ"ל(מה שכתוב בסוגריים בשאלה 23) 25. יש לכן עוד משהו? למה השאלון מכוון יותר לאינגליש