שאלות

arana1

New member
זה רק מראה שאין לו "כשרון" לזה

הוא משקר כי הוא מבין שככה כנראה צריך לעשות אבל השקר כל כך רחוק ממהותי שאפילו זה יוצא לו דפוק לגמרי

לדעתי ומנסיוני מה שהאופטיסימסט כתב מעל התגובה שלך זה לגמרי פשוט מדוייק לחלוטין
האמת שאני די מתפלא שיש אנשים ששמים את ליבם לזה ורואים את זה
זה קצת מעורר תקווה לשם שינוי

randy1982

New member
אין לו כישרון לזה, אבל הוא כבר למד שכדאי.

אני למדתי לשקר כראוי רק לקראת גיל 25 בערך. היום אני מסוגלת לשקר בעיניים בלי למצמץ. עצוב, אך הרבה פעמים זה פתר לי בעיות מול אנשים.

kagome10

New member
ואם אני לא סובלת מאוטיזם

אלא נהנית ממנו, אז אסור לי לעלות?

אני דתיה, פאגאנית, פאנאתיסטית. ואין לי שמץ של מושג מה חושבת אלוהים על אוטיסטים.

kagome10

New member
אני לא בטוחה שאלוהים יצרה מישהו

אני מאמינה באבולוציה.

אני פשוט לא בטוחה אם לדעתה הגישה האוטיסטית עדיפה על הנטית, או שכל הגישות שוות בעיניה.

arana1

New member
זה לא עניין של העדפה

לפחות לא רק
יש מקום וצריך להיות מקום לכולם

גם לדעתי התפישה האבולוציונית ממש לא סותרת את התפישה של תכנון תבוני
אולי היא אפילו משלימה לה
וגם לכן זה לא נורא אם אנשים ילמדו לנסות להרגיע קצת את הדחף שלהם לתקן אחרים
לפעמים שאין מושג התגובה ההולמת היא דווקא לשבת בצד ולא להתערב
זה גם מה שלא מעט אוטיסטים מנסים לעשות

kagome10

New member
יש מקום לכולם, אבל העולם מתקדם

מה יקרה עוד דור? עוד חמישים דורות?

יהיו יותר אסים או נטים? אילו תכונות תחשבנה עדיפות על ידי ההורים בטרם יוולד ילדם, אם תיתן האפשרות לבחור בילד מושלם?

לי אין מושג, אבל אני לא מוכנה לשבת בצד ולא להתערב, לא כשאני רואה שאחרים מתערבים.

גור42

New member
תמיד יהיו יותר נ"טים. אבל היחס לא יהיה 1 למאה

אולי זה יהיה 90-10 או 95-5 או 80-20. החברה תגיע לאיזושהי נקודת שווי משקל, וזה יקרה באופן טבעי, ולא "בגלל שאנשים מתערבים".

עם קשר לאוטיזם ובלי קשר לאוטיזם ברגע שהבן שלי

נולד, הרגשתי שהשכינה קרובה אליו ושהוא משהו מיוחד באמת.

הי כפי שאת רואה מהניק שלי

ני גם מכנה את בתי מלאכית אבל לא בגלל שאני חושבת שאוטיסטים הם מלאכים או קרובים לשכינה וכ"ו, אלא ולו רק ועם כל הצניעות ולא בגלל שהיא בתי, היא כל כך יפה ומלאכים תמיד נראים בציורים כל כך יפים אז אני מכנה אותה מלאכית מה גם שבתקופה שהיא אובחנה שמעתי לראשונה את השיר של פבלו רוזנברג שבמקור נכתב לילדים עם תסמונת רט "מלאכית הדממה" וכל כך התחברתי לשיר.
אבל בגדול מלאכים יש בשמים, וכן בחברה החילונית הרוב רוצה לנרמל את האוטיסטים למרות שאני באופן אישי נגד נירמול. אין לי מושג לגבי יחס החברה הדתית לאוטיזם אבל אני באתי מבית מסורתי אין יחס מיוחד אליהם למעט איזה רב שפעם אמר לי שה"חפץ חיים" שהיה ידוע ומוכר כעילוי היה עומד בפני אנשים שנחשבו חריגים לאו דווקא אוטיסטים אלא כל חריג.

שלומות0

New member
יותר מזה

אנשים מאמינים יודעים שכל נשמה שמגיעה לעולם יש לה יעוד חשוב בעולם הזה, ושהתפקד מסתיים הנשמה נשארת והגוף {גשמיות}מות..

למעלה