שאלות

Nut420

New member
שאלות

1. מה הצורה נכונה לעשות את התרגיל פול-דאון מקדימה (פולי עליון), כשהגב ישר קדימה ורק קצת זז אחורה כדי לתת למוט להגיע לחזה או שהגב בזווית קבועה של 45 מעלות ? 2. האם זה בסדר עם בתוכנית האימונים שלי לא יהיה אימון לרגליים ? (למשך חודש-חודשיים) אני פשוט נוסע הרבה באופניים בעצימות די גבוהה ופשוט אין לי כוח לעבוד יותר על הרגליים, אז זה בסדר עם אני לא יתאמן על הרגליים במשך זמן מסויים ? 3. מהי כמות הקלוריות ליום שמומלץ לצרוך למישהו ששוקל 60 קילו שרוצה להעלות במסת השריר בצורה רצינית ? ומהו היחס הרצוי בין פחמימות, שומנים וחלבונים ? 4. ראיתי פה בשרשור על תוכנית האימונים של רמי את הביטוי "פיצוי יסף" מה זה אומר ?

Nut420

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo110.gif../images/Emo107.gif../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

תשובות

1. החשיבות בתרגיל של משיכה פולי עליון לחזה היא שלא תתבצע תנועתיות בירך ועמוד השדרה המותני. התרגיל יהיה קל יותר אם ניתן הטיה לגב, דבר שיגרום לביצוע תנופה במשקלים גבוהים וטווח תנועה קטן יותר. 2. אתה שואל אם זה בסדר ?! בטח שכן אבל מומלץ כן לעבוד עליהם ! 3. יחס תזונה - 25 אחוז שומן, 50 אחוז פחמימות ו-20 אחוז חלבון. הערכה היא של 2,000 קלוריות אבל זה תלוי מאוד בהוצאה האנרטגית שלך !!! 4. פיצוי יסף זהו התהליך שבעקבותיו השריר גדל.

למעלה