שאלות...

White-Cat

New member
שאלות...

האם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא חומר על שיקויים , משחות, וצמחי מרפא? האם בקריאה בכדור בדולח יש גודל מסוים של קריסטל ? והאם הוא חייב להיות בצורת עיגול ??? מהו blood magic ? האם מישהו שמע על אחד הספרים: the egyption book of dead king Solomon´s key תודה החתול-הלבן

L e s t a t

New member
תשובות...

>>"האם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא חומר על שיקויים , משחות, וצמחי מרפא?"<< חומר על עשבי מרפא תוכל למצוא בספרי הרבליזם (עשבנאות), במאמרי הפורום יש המלצות ספרים ושם יש המלצה על מדריך של עשבי מרפא. לשיקויים - קודם כל תקרא את המדריך לעשבי מרפא, למרות זאת ישנו מסוף שיקויים במאמרי הפורום. >>"האם בקריאה בכדור בדולח יש גודל מסוים של קריסטל?"<< אין גודל מסויים של כדור בדולח, כדורי בדולח באים בגדלים שונים. >>"והאם הוא חייב להיות בצורת עיגול ???"<< אחרת זה יהיה כדור בדולח? >>"מהו blood magic?"<< עפ"י השם, אני מנחש שמדובר בכשפים שכרורכים בעבודה עם דם. >>"האם מישהו שמע על אחד הספרים: the egyption book of dead king Solomon´s key"<< כן, שניהם ברשותי ושניהם ספרי כישוף עתיקים.

L e s t a t

New member
תשובה

ספר המתים המצרי הוא אוסף של כשפים שנכתבו לפני מאות שנים (ואולי אף אלפי) על גבי מגילות פפירוס. ישנם הרבה ספרי מתים שמסתובבים חוץ מספר המתים המצרי. "מפתחות שלמה" הם ספרי כישוף שהשיטה שלהם מזכירה שילוב בין כישוף טקסי לבין הקבלה (אומר לך משהו?). שני הספרים אינם מומלצים למתחילים, במיוחד לא "הגואטיה של המלך שלמה".

למעלה