שאלות

יעלוש79

New member
שאלות

שלום לכולן, רציתי לדעת האם יש לכן כאבים שמקרינים לרגליים? אני חודשיים אחרי לפרסקופיה להוצאת ציסטה אנדו' וכואב לי כל פעם אחרי שנגמר המחזור בצד של הניתוח וברגל זה נשמע לכן נורמלי?????????????? נמאס לי כבר מהכאבים אין שום דבר? שום פתרון?

בהחלט../images/Emo10.gif

לפני קבלת המחזור האחרון ובמהלכו כל כך סבלתי מהכאב ברגל שבאיזו שלב החלטתי שצריך לכרות את הרגל... ותמיד, תמיד מאז שקיבלתי מחזור לראשונה סבלתי מכאבים ברגל בזמן המחזור. אין שום פיתרון, שתי ניתוחים לא עזרו כלל. הפיתרון היחידי זה לקוות שהמשככים יעזרו.

יעלוש79

New member
ועוד..

הבנתי שהכאבים העזים לא בהכרח משקפים את חומרת האנדו'? עוד שתי שאלות קצת מגעילות מתנצלת מראש: 1. גזים?? 2. האם קרה לכן שהיה דימום בצואה בתחילת המחזור?

לגבי מס' 1

כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן וכן לגבי השאלה השנייה: אני עדיין לא בטוחה אם הדימום שיש בכל מחזור הוא מפי הטבעת או שהדם פשוט נמרח ומגיע לשם.

יעלוש79

New member
אני כל פעם נזכרת בעוד משהו...

אני גם מתנפחת בצורה מוגזמת (לא כמו פעם שהייתי מתנםפחת קצת לפני מחזור) גם החזה גדל ואז אני ישר חושבת שאולי אני בהריון ומתאכזבת נורא
הייתי רק רוצה שיגידו לי מתי אהיה בהריון ואז ארגע..לפחות שאדע שבסוף הכל יסתדר...

הגולשת3

New member
עונה

כן זהו האנדו... כל מה שתיארת: הקרנה לרגל (ימין אצלי) קשור למוקדים שיושבים על תעלת העצבים שעוברים באגן תחתון המעצבבים אזורים בפלג גוף תחתון. דימום רקטלי בזמן מחזור גזים וכל מה שקשור להתנפחות והאכזבות משלילי... מוכר. אם זה קשור לאנדו? לא יודעת. תרגישי טוב

גם אני

גם לי כאבים ברגל, גם לי גזים (אני מתביישת נורא), גם לי בטן נפוחה כמו הריון. (יש מי שאוהב את זה ויש מי שמרחם עליי), יש לי כל מה שאתן מתארות אוףףףף :( גם אני לא יודעת להגיד אם יש לי דימום מאחור ששש.. סליחה על הבוטות, או שזאת הוסת. א טפו טפו טפו אין לי כבר וסת הודות לגלולות. הייתה לי רק בתקופה שהייתי אופטימית וחשבתי שהוסת כבר לא תכאיב והפסקתי את הגלולות. אני כל כך התביישתי לשאול אם כל זה קשור לאנדו' כי אני בריאה בד"כ ופתאום הכל יחד. אפילו טשטוש בראייה שעדיין אין לי מושג אם זה קשור. וכבר לא נעים לי להוסיף לרשימה שלא יחשבו שזה פסיכוסומטי. לגבי הכאבים ברגל, בתה"ש שלחו אותי לבדוק את הרקטום, הרופא הצרפתי שם, המאד נחמד יש לציין, אמר שהכל תקין. תודה לאל!!!! ושזה שרירים תפוסים בעקבות לחץ על העצב שמקרין לי לרגל (ובאמת נתפסים לי המון השרירים ברגל), והמליץ לי על פיזוטרפיה. אמר שזה יקל ויעזור. חייבת להגיד שלא ניסיתי פיזיוטרפיה, אבל אם הוא רופא.. והוא אומר... אולי הוא יודע משהו ;) לי אישית הליכה מקלה,, לזרימת הדם, תמיד טוב. (לא חייב ללכת בימים שכואב) אבל יש לי הרושם שאח"כ לא נתפסים לי השרירים. ואין את הכאב שקשה לי להגדיר ברגל , מה עוד שאם זה לא עוזר בזה, זה לא מזיק לצילוליטיס. כן, סליחה. גם מזה אני סובלת :) לא, אל תגידו לי שזה לא קשור לאנדו. אני בטוחה שאולהים פשוט חשב שיפה לי מכוער, בלי קשר לכלום

זואילי

New member
כדאי לך להקשיב לעצת הצרפתי הנחמד

ולנסות את הפיזיותרפיה לרצפת האגן עם ביו פידבק. את יכולה לעשות כאן חיפוש על הנושא ולראות הרבה אינפורמציה והסברים מפורטים על הטיפול.

למעלה