גם אני
גם לי כאבים ברגל, גם לי גזים (אני מתביישת נורא), גם לי בטן נפוחה כמו הריון. (יש מי שאוהב את זה ויש מי שמרחם עליי), יש לי כל מה שאתן מתארות אוףףףף

גם אני לא יודעת להגיד אם יש לי דימום מאחור ששש.. סליחה על הבוטות, או שזאת הוסת. א טפו טפו טפו אין לי כבר וסת הודות לגלולות. הייתה לי רק בתקופה שהייתי אופטימית וחשבתי שהוסת כבר לא תכאיב והפסקתי את הגלולות. אני כל כך התביישתי לשאול אם כל זה קשור לאנדו' כי אני בריאה בד"כ ופתאום הכל יחד. אפילו טשטוש בראייה שעדיין אין לי מושג אם זה קשור. וכבר לא נעים לי להוסיף לרשימה שלא יחשבו שזה פסיכוסומטי. לגבי הכאבים ברגל, בתה"ש שלחו אותי לבדוק את הרקטום, הרופא הצרפתי שם, המאד נחמד יש לציין, אמר שהכל תקין. תודה לאל!!!! ושזה שרירים תפוסים בעקבות לחץ על העצב שמקרין לי לרגל (ובאמת נתפסים לי המון השרירים ברגל), והמליץ לי על פיזוטרפיה. אמר שזה יקל ויעזור. חייבת להגיד שלא ניסיתי פיזיוטרפיה, אבל אם הוא רופא.. והוא אומר... אולי הוא יודע משהו

לי אישית הליכה מקלה,, לזרימת הדם, תמיד טוב. (לא חייב ללכת בימים שכואב) אבל יש לי הרושם שאח"כ לא נתפסים לי השרירים. ואין את הכאב שקשה לי להגדיר ברגל , מה עוד שאם זה לא עוזר בזה, זה לא מזיק לצילוליטיס. כן, סליחה. גם מזה אני סובלת

לא, אל תגידו לי שזה לא קשור לאנדו. אני בטוחה שאולהים פשוט חשב שיפה לי מכוער, בלי קשר לכלום