שאלות...

yarden41

New member
שאלות...

מה זה Damge או DMG? ולקלריקים: מה invicebel בעבודה שניה עושה? ועוד שאלה, הספקי לחשב את כל הזמן שלה עלאת סקילים ושמתי לב שאני לא אצליח להעלות את הסקילים עד למקסימום יש דרך אחרת? 0-0 או שאצטרך להתחיל עבודה שלישית יותר מאוחר?

D amaged R oses

New member
אין שום דרך

למקסס הכל, זה בחירה שלך מה את מעדיפה ומה יותר עוזר לך. אני פישלתי עם המג'יק גארד, אז נקודות של עבודה שנייה העלתי שם. אבל בשביל מה להתעכב עם קבלת ההעבודה? מה זה קשור בכלל? וDMG או DAMDGE זה נזק, למשל הנזק שאת עושה למפלצות או שהן עושות לך
לדוגמא אני עושה לWILD BOAR דמג' של 1000+ עם קרח והם עושים לי דמג' של 20
[זה היה מוזר. אני ממש עייפה. שיבואו המומחים לעזור עם השאר]

invincibel

מוריד את הנזק שאתה מקבל מקרב מגע .... ברמה מקסימלית מוריד 30% וזה המון! קלרחק ממקסס הכל חוץ מהחץ הקדוש יש מאמר פה....

deisy

New member
לא מדוייק...

יש קלריקים שמעדיפים להיות רק סולו ולכן ממקססים את החץ הקדוש, זה נתון לבחירה אישית... אני, בחרתי להיות משולב, יש לי מספר נקודות בחץ הקדוש, אבל הוא לא ממוקסס לגמרי... אתה צריך לחשוב מראש מה אתה רוצה, להיות פרטי או סולו.. אם סולו - כדי למקסס את החץ הקשוד, אם פרט, כדאי להשאירו לסוף ולשים בו רק נקודות שנשארות לך. לא, לא לדחות את העבודה השלישית! בשום מצב! לעשות אותה ישר ברמה 70! האינבינסיבל - נותן לך תוספת הגנה משמעותית מאוד, שווה למקסס אותו למקס. (אני חושבת שיש כבר מאמר על קלריק, כדאי לבדוק...)

למעלה