שאלות!

שאלות!

קודם כל, מה ההבדל בין קוסם למכשף (אני בטוחה שלא מדובר בקוסמים שמשעשעים ילדים בני 5...)? מישהו כאן מתעסק בהילות? רואה הילות? מי שכן, האם תוכלו לספר קצת על כך? איך התחלתם? אילו תרגילי פיתוח אתם מציעים וכו´? אני בטוחה שיש כאן אנשים שמתעסקים בטלקינזיס. תוכלו לספר קצת על הפן המעשי? תרגילים לתרגול ופיתוח וכו´? תודה רבה מראש, דנה.

תשובות!

לפי מה שאני יודע קוסם זה אחד שעושה קסמים לילדים בגיל 5 ומכשפים זה בערך האנשים כאן..... (המבין יבין) ובהילות אני לא כ"כ מבין אבל אני יודע תרגיל אחד סתם תרגיל כזה משעשע תסתכלי 40 שניות על דף לבד חלקקקקק ואז תסתכלי נגיד על הקיר...... ואז תראי מה שתראי.....(אני לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת...) ולפי מה שידוע לי יש כאן אנשים שמתעסקים בטלקנזיס ואם את רוצה חומר אז יש על זה מאמר בפורום ו....... אני יכול להביא לך תרגיל לטלקנזיס תשבי ליד עיפרון כאילו מולו ותתרכזי ותחשבי על העיפרון טוב טוב ותחשבי כל הזמן שאת רוצה להזיז אותו ויש כאלו שאומרים שאפשר או צריך להפעיל את העין השלישית.... וזה.... מקווה שעזרתי ***TAL***

תשובה

התרגיל שכתבת לא קשור. אני יוצא מגדר הנחה שפיבי כאן, מכירה בצורה בסיסית את קונספט ההילה, אז לא אאריך בהסברים בסיסיים בנוגע לזה. אנשים רואים הילות בהרבה צורות - יש אנשים שרואים מעין ערפל אפרפר-שקוף מסביב לאובייקטים (בע"ח, צמחים, אנשים או חפצים דוממים [כל דבר, למעשה]) - משהו כמו העיוות שיוצר אוויר חם שנע, רק בלי התנועה
. יש אנשים שרואים צבעים בהילה ולפי זה מאבחנים מצב בריאותי של אדם. אפשר גם לחוש הילה - לא חייבים לראות אותה. אני מציע שתנסי להתחיל להתבוננן בחפצים בצורה לא-מפוקסת (לדוגמה - נסי להתבונן בכתף של אדם הנמצא במרחק של 2-4 מטרים ממך, כשאת ממקדת את עינייך על נקודה שנמצאת בערך 30 ס"מ מאחוריה). אם יש לך רקע בשימוש באנרגיה באמצעות כפות הידיים, נסי לחוש אותה מסביב לחפצים ומסביב לאנשים. זה היה מבוא פצפון לעניין ההבחנה באנרגיה. בנוגע לפסיכוקינזיס: נסי לתלות על חוט דק (באורך של לפחות 20 ס"מ) איזשהו חפץ קל ביותר, שבי במרחק של מטר, הפסיקי לחשוב בצורה מילולית ותתחילי להתנסות בצורות שונות של חשיבה בנוגע לאובייקט - את יכולה רק לרצות שהוא יזוז, את יכולה לדמיין אותו זז היכן שהוא נמצא, את יכולה לדמיין אותו זז בתוכך (בתוך הראש, בתוך כלוב הצלעות או בבטן) או לידך (מול נקודת העין השלישית, לדוגמה), את יכולה לשלב רצון עם מנטרה של "זוז" או כל מנטרה אחרת שתעבוד. תתנסי. העיקר - לזכור את המטרה. בהצלחה. נ.ב: כשתצליחי לשלוט באובייקט הזה טוב, חיזרי לפורום ואתן לך תרגיל המשך.

../images/Emo23.gifחשוב!

קודם כל תודה לשניכם. בקשר להילות... אני יודעת די הרבה על הילות מעיון באתרי אינטרנט שונים. כשגלשתי באתר אחד, הגעתי לדף שכולו בנושא הילות. הוא מסביר מהן ההילות בצורה נרחבת ביותר, ונותן תרגילים שונים והדרכה די טובה. היה כתוב שם שכדי לראות הילה צריך להעמיד את הבנאדם לפני קיר לבן, ולרכז את העיניים באיזור העין השלישית למשך כמה זמן. בסופו של דבר רואים מעין זוהר מסביב לאדם. גם זו דרך טובה? יודעים מה, אני אשים קישור לדף הזה כך שתוכלו לראות ולהביע דעתכם. תודה, דנה.

../images/Emo39.gif בקשר להילות.....

בשבועיים האחרונים לפעמים כשאני מסתכלת על דברים אני כאילו רואה שבצד שמאל יש צבע כתום-צהוב ובצד ימין כחול-תכלת. למשל לפני יומיים הייתה לנו פגישה עם המנהלת של התיכון, וכל הזמן כשהסתכלתי עליה ראיתי כאילו מצד אחד יש אור כתום ומצד שני שלה אור כחול. ובאותו יום הייתי אצל חברה שלי בערב וגם כשהסתכלתי עליה ראיתי את הצבעים האלה, שוב מחולקים לחצי חצי. ולפני שבוע בטיול לאילת הייתי בחצי שכיבה-ישיבה והסתכלתי על הר, וגם ראיתי את הצבע הכתום-צהוב, וכשהתיישבתי לגמרי הוא נעלם, ורק כשחזרתי לשכיבה-ישיבה שוב ראיתי את הצבע... יכול להיות שזאת הילה? או שהילות לא מחליפות צבע באמצע....ככה שזה הופך לעוד אחד מהתסביכים שלי... *חג שמח וטעים
*
פרינסס---,--´-{

תראי...

אני חושבת שזה לא יכול להיות שלכמה אנשים וגופים יש בדיוק אותו צבע הילה. לכן מה שראית בטח לא היה הילה אלא משהו אחר. אני לא יודעת... (תקנו אותי אם אני טועה)

../images/Emo39.gif אוקיי.....אז זה אומר ש.....

ברגע זה נוסף עוד תסביך לרשימה...שמתארכת מיום ליום...
*לפחות הצבעים יפים...
*
פרינסס---,--´-{

L e s t a t

New member
יש אנשים ש..

מתייחסים ל"קסם" כתרגום לMagic - שזה בעצם מאגיה.

קוסם ומכשף

קוסם,sorcerer הוא מי שמטיל כישופים בלי בעזרים. אני בטוחה ששי (ג´רלד אדמונדס) יוכל להסביר על זה יותר טוב ממני...

Rutterkin

New member
"ממש לא" זאת לא תשובה

זאת יכולה להיות התחלה לתשובה שבהמשך תביאי סיבות מצדיקות לשלילה

RainBird

New member
ההבדל הוא במובן המילה: המילה קוסם נגזרה מהשימוש העתיק בקיסמי עץ לראיית העתיד לפיכך קוסם הוא רואה עתידות, ומכשף זה אדם שמטיל כשפים. יש מאמר על טלקנזיס, ואני לא מבין את הקטע עם ההילות. אז ראיתי הילה יופי לי... אז הצבעים מראים את התחושות שלי, ביג דיל....

מצטערת...

מהמאמר בטלקינזיס לא הבנתי הרבה מהקטע המעשי ואני מחפשת משהו יותר ברור... ובקשר לראיית הילות... יש בזה יותר מתחושות! אתה יכול להכיר את הבנאדם ממש דרך ההילה. רק צריך לדעת לנתח אותה! אף אחד כאן לא יודע על הילות יותר ממשפט אחד???

Rutterkin

New member
יש את כל הנושא הזה

של הצבעים ועירפול ההילה והמון דברים. אבל ממש ממש אין לי כוח לכתוב על זה עכשיו. נראה אולי במשך השבוע

Rutterkin

New member
אם אני רוצה אני יכול

זה לא שאני כמו הטורף שלכל מקום שאני הולך אני רואה כתמים

למעלה