שאלות!

אלאסטור

New member
בהנחה שסנייפ טוב

ניתן לומר מספר דברים, א. סנייפ היה יותר חשוב מדמבלדור להמשך המאבק בוולדמורט, ובגלל הנדר הכובל הוא נאלץ להרוג את דמבלדור *בהסכמתו*. ב. דמבלדור לא מת, ומדובר בסך הכל בזיוף מוצלח של מותו, כזכור צריך להתכוון באמת בקללות שאין עליהם מחילה, ולכן זה שהמילים נאמרו לא אומר כלום, גם הקרן הירוקה יכלה להיוצר מלחש אחר, עיין ערך רון והקללה שחזרה עליו מהשרביט השבור, בשני התיאוריות, הקטע שבו דמבלדור מתחנן לסנייפ, בויים כדי להסיר כל חשד מלב אוכלי המוות, שסנייפ לא נאמן להם.

להירגע פה .

דמבלדור מת. זו עובדה, וכמו שאף אחד מהמתים עוד לא חזר מעולם האמת - כמו ששר הקסמים נוטה לקרוא לו
, ועד שלא יוכח אחרת, ועד שרולינג לא תאשר או תכתוב אחרת, הוא מת.

אלאסטור

New member
זה סיכום די מדויק של מה שאמרתי

לא אמרתי שהוא חי, אמרתי שיש סיבות לחשוב גם כך.

hcarmiel

New member
אממ

את שוכחת שכן יש מישהו שחזר מהמתים - פוקס ולכן אולי אם דמבלדור הוא אנימאגוס של עוף חול....

א) פוקס הוא יצור פלא

א. מי אמר שחוקי התמותה, חוקי הביולוגיה שחלים על יצורי פלא בעולם של רולינג חלים גם על יצורי האנוש בו, הלוא הם הקוסמים? ב. חיות, מוות, וחזרה לחיים הם מעגל החיים של עוף החול - גם בלי קשר לעולם יצורי הפלא. החזרה של עוף החול היא לא כמו חזרה רגילה לחיים של יצור אחר. ב)איך אנימגוס והיצור שאליו הוא נהפך יכולים להתקיים בו זמנית? לדוגמא, סיריוס והאנימגות שלו - הוא והכלב לא היו יכולים להופיע באותו הזמן.

hcarmiel

New member
אממ

אחרי ההבזק של אש בהלוויה להארי היה נדמה שהוא רואה עוף חול "מרחף בשמחה בשמי התכלת"

hcarmiel

New member
ברור שזה לא מאמת

זאת רק תיאוריה... ובתיאוריות כמו בתיאוריות ההוכחה היחידה היא מבחן התוצאה...

InBaR 85

New member
גם לי גילו...../images/Emo10.gif

ושקראתי את הספר כל הזמן נזכרתי בזה...אבל זה לא בדיוק הפריע לי

hcarmiel

New member
איזה מסכנים אתם...

איזה מזל שקראתי אותו באנגלית *שיעול שנשמע כמו "ביומיים"*

...

לי די הרסו את הספר החמישי עקב ספוילר לא מסומן בפורום. ממש התעצבנתי בגלל זה, ולכן ברגע שהספר השישי יצא הפסקתי לקרוא כל פורום שקשור להארי פוטר. כשיצא הספר השישי בעברית, קראתי אותו מיד והתנתקתי מהכל.. אין מה לעשות, אמנם זה מציק, אבל זה עדיף על פני הרס של ספר שלם. :\

tamaguchi girl

New member
אני בכלל לא קראתי את הספרים עד לפני

חודשים. סיימתי את כל ה6 תוך חודש. ככה שקראתי המון ספויילרים, כי בהתחלה חשבתי שאני אראה רק את הסרטים- ככה שלא עניין אותי. מה שאומר שגם קראתי ספויילרים לגבי השישי והחמישי וגם מידע רב על ה4- שלא סומן כספויילר כי לא היה ממש צורך
אחרי שהתחלתי לקרוא אותם כבר ממש התבאסתי כי היו דברים שידעתי מראש. בקשר לנסיך חצוי הדם- את זה לא ידעתי לפני שקראתי ת'ספר, והיה שלב כלשהו כשהארי קרא שם על הבזואר- שהייתי בטוחה שזה סנייפ. אבל אח"כ שיניתי את דעתי וחשבתי שזה היה ספר של מישהו גאון אחר מתקופה ישנה עוד יותר [לא זוכרת למה שיניתי את הדעה שלי, אבל נגיד]. ואחרי שסנייפ גילה לו בסוף שזה הוא ישר נפלט לי 'ידעתי שזה הוא'. וכן, זה ממש מבאס כי גם אני קוראת בעברית- ככה שכנראה אני אתנתק מהפורום הזה וגם מהאופטופיקים בכל פורום אחר שאני נמצאת בו- כי בכל אופטופיק שהייתי בו לפני שהספר השישי יצא בעברית- היו ספויילרים מאלו שקראו באנגלית. לא נעים

tamar05

New member
גם לי גילו שדמבי מת!!

חברה מטומטמת אחת. תאמת שאי אפשר כל כך לנחש שסנייפ יהרוג את דמבי. אבל כן היה אפשר לנחש שדמבי ימות, מהפרק השני כבר, לפי דעתי. איך אפשר להמנע מספוילרים? אין הרבה אפשרויות. אבל אני יודעת שאחרי שיצא הספר באנגלית אני בטוח לא אשאר בפורום.

הקטעים שדמבלדור בוכה,

או לפחות 'מזיל דמעה' תמיד מרגשים. גם בסוף הספר החמישי הוא בכה.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חח, עזבי פורום!../images/Emo141.gif

לנו, בשער הכניסה לבית הספר, דרכו כולם עוברים, מישהו נבזי תלה שלט גדול "סנייפ הורג את דמבלדור"
אי אפשר להתנתק לגמרי מהעולם אוי, זה פשוט נוראי!

למעלה