AnGeLiNa JoNsOn
New member
שאלות!../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif
שלום, שמי תמר. אני, עקב לחץ בלימודים, לא מיהרתי לקריאת הספר עם יציאתו, ומשום כך נפגעתי- ונודע לי, בהדרגתיות, שסנייפ הורג את דלמבלדור, וכן שסנייפ הוא הנסיך חצוי הדם- לפני שקראתי את הספר.
השאלה שלי היא אל אלו מביניכם שלא ידעו זאת: במהלך הספר- הייתה לכם תחושה שזה מה שיקרה? לאו דווקא שסנייפ יהיה הרוצח, אבל שדמבלדור ימות? אתם חושבים שהקריאה שונה אחרי שיודעים שזה מה שהולך לקרות? כי אחרי הכל במשך כל הספר דמבלדור לקח חלק כה גדול, כאילו לא הסתיר דבר, כאילו כבר אמר הכל- לא טבעי שהוא יהרג בסופו? וחוצמזה, אני, שידעתי מההתחלה שסנייפ הוא הנסיך, חשבתי ישר שמאוד הגיוני שזה הוא, שיקויים וזה- לא הבנתי איך הארי ואלו לא חשבו על זה. אל מי שלא ידע- אתם ניחשתם שזה הוא? ו- סוגיה אחרונה:
לגביי צאת הספר השביעי והאחרון. קודם כל באנגלית, אני מניחה, וזה הולך להיות אסון
אני שונאת לקרוא את הספר באנגלית, לפחות לא לראשונה, זה הורס לי את הקריאה. מצד שני, הספר השביעי- הספר האחרון, בו יש את הסוגיה המשמעותית ביותר, מי ימות, מי יחיה, ובעצם- מה יהיה הסוף, - איך נמנעים מלגלות אתזה? לכל הקוראים באנגלית יהיה בטח דחף מתפרץ לתלות שלטים וכרזות של "*ממממ* מת בסוף הספר", לכל הפחות. ואני כל כך מפחדת, כי זה דבר שבהחלט יהרוס לי את הספר. אני ממש רוצה להנות ממנו עד הסוף, לגמוע כל מילה, ולהישאר במתח עד הסוף!- כמו ארבעת הספרים הראשונים (בחמישי ידעתי שסיריוס מת
) זהו, אם יש לכם תשובות, מענות, נחמות-לפה.
שלום, שמי תמר. אני, עקב לחץ בלימודים, לא מיהרתי לקריאת הספר עם יציאתו, ומשום כך נפגעתי- ונודע לי, בהדרגתיות, שסנייפ הורג את דלמבלדור, וכן שסנייפ הוא הנסיך חצוי הדם- לפני שקראתי את הספר.