שאלות..?

מי קרח

New member
השאלה הכי מפגרת בעולם

באיזה חנויות מותגים אתן בד"כ קונות חולצות/גופיות, גם "אלטרנטיביות" וגם סתם (אבל לא כאלה שעוברות את ה-50 שקל)? סגרו את זארה בירושלים, בפול&בר, TNT וכל אלה אני לא מוצאת כלום ונהייתי ממש נואשת.

התייעצות קצת אחרת

ברגע של התפרעות קלה קניתי שני צבעים לצבוע את החדר - וורוד וצהוב
אני ממש רוצה כבר להתחיל במלאכה, אבל תוהה איך לעשות שיצא מיוחד ומעניין... יש 3 קירות די גדולים, בשניים מתוכם יש חלון, וקיר אחד עם החלון צבוע עכשיו בתכלת בהיר. יש לכם אי אילו הצעות לדברים מאגניבולים שאפשר לעשות (בלי להסתבך יותר מדי..)? [אבל לא טו מאץ', ממילא אני הולכת לחיות בתוך פונץ'בננה
] תודה

קרציבל

New member
../images/Emo23.gifתשתמשי במסקינטייפ

אחותי עשתה את זה וזה יצא ככ יפה *-* הייתי מצלמת לך, אבל כבר עברנו דירה ><

זה לא נהיה קצת, אה, מטריד

אם עושים פסים על שטח גדול מדי? לרוחב או לאורך? או קיר כזה וקיר כזה? ורוד וצהוב או ורוד צהוב ולבן? עד כאן חפירות-פסים לבינתיים
תודה!!

../images/Emo97.gifכנסי

קיר אחד ורוד צהוב, קיר אחד ורוד לבן, קיר אחד צהוב לבן וקיר אחרון לבן חלק :)

טוב, אני מתחילה להתרגל לרעיון..../images/Emo22.gif

וול, גייסתי את הצד האומנותי שלי וזה מה שיצא... אני עדיין חוששת שזה יעשה לי כאב ראש מסוים. וואט דו יו סיי?

לקירות שלך יש בעיה בזהות המינית../images/Emo6.gif

סתם, סתם
אבל אין לי 4 קירות - הקיר עם הדלת מכוסה כולו בארון [ובגלל זה גם אני לא יכולה לצבוע את הקיר עם הדלת, סנקו [ככה כותבים את זה? מה זה אומר??
] אז כדי לסדר ת'ראש... נשארתי עם ההצעות האלו: קיר אחד: פסים לאורך ורוד וצהוב. קיר אחד לבן וקיר אחד צהוב. [גו סופרי"צ!..
] או: קיר אמצעי פסים לאורך שמאמצע הקיר הולכים ומתרחבים. במפגש עם הקירות האחרים צובעים בצבע של הפס האחרון. [קיר אמצעי פסים, קיר ורוד, קיר צהוב.] את העניין עם הפסים המתרחבים אימצתי, זה ממש מגניב. חוצמיזה שתיהן נשמעות סופר-סבבה, עכשיו נראה מה פחות יבהיל את אימא
תודה לכל העוזרות
אגב, ידוע כמה זמן בערך זה אמור לקחת, הצביעה הזאת עם הפסים והכל..?

sonaku

New member
וואי זה מזכיר לי גלידה ם:

אבל נראה מגניב! אבל לא הייתי עושה את זה עם מקום של חלונות.. הקיר עם 2 הצבעים הייתי עושה על הדלת. יותר שווה D:

innocence

New member
נראה לי שזה טוב מאצ'...

פסים לרוחב נותנים אשליה של חדר רחב יותר לעומת פסים לאורך שנותנים אשליה של חד גבוה יותר. אם יש לך תקרה נמוכה יחסית כדאי פסים לרוחב. לפי מה שאמרת יש לך חדר גדול, אז פסים לרוחב לא ישנו כלום, אבל אני אישית פחות אוהבת כאלו:) אולי ץכלי על משהו יותר סולידי (כדי שגם תוכלי לישון בחדר:)) ותעשי למשל קיר אחד בורוד ופסים (שלקראת סוף הקיר מתרחבים - מתחילים בפס דק יחסית ואחריו אחד עבה יותר וכו - אבל רק מאמצא הקיר בערך) ואז במקום החיבור של הפס האחרון עם הקיר את פשוט ממשיכה לקיר הבא באותו צבע ועושה את אותו דבר רק הפוך (הצבע של הפסים עכשיו הוא הצבע של הקיר וכו..) מקווה שזה מובן מספיק, פשוט זה לא המחשב שלי אני ל איכולה לצייר כאן כדי להמחיש^^;;

ThePiper

New member
קראתי באיזה מקום

שכדי למנוע קילוף של הקיר, להדביק את המסקינטייפ על איזה בד שמשיר הרבה סיבים לפני שמדביקים אותו על הקיר. ועד כמה שידוע לי יש מסקינטייפ מיוחד לקירות, בטח בהום סנטר יוכלו לעזור לך יותר ^^"

הילה.../images/Emo13.gif

אולי מסקנטייפ חלבי (נו, כמו סלוטייפ חלבי רק קצת שונה.) עדיף. בכל אופן, הייתי עושה על קיר אחד פסים לאורך (לא כמו שאת ציירת, אלא, נו, זה לרוחב.><) ואת השאר צובעת בלבן\צהוב. בהצלחה.^^

../images/Emo42.gifאקריליק??../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

על בד ג'ינס, איזה צבע נראה יותר טוב? אקריליק? או טוליפ? יענו... נשאר בצבע המקורי שלו ולא מתכהה או משהו כזה... תודה

mirymoo

New member
אקריליק נראה טוב מאוד

טוליפ -אין לי מושג. או ואם את מתכוונת לכבס אחרי זה- האקריליק יורד בחלקו- אבל לא נמרח.

mikeys barking

New member
אקריליק תמיד נראה יותר טוב :]

כדאי לך לבדוק על סתם חתיכת ג'ינס לפני שאת מחליטה..

למעלה