שאלות..?

Adar Azulay

New member
אוקיי. תודה רבה../images/Emo13.gif

בהחלט מסכימה עם כל מה שרשמת בחתימה. ^____^

oFka7

New member
אני יודעת שיש בעזריאלי../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

zebraskin

New member
מכונת תפירה

מישהי יודעת, לגמרי במקרה, איפה אני יכולה למצא מכונת תפירה יד שניה שלא תעלה מעל 500 ש"ח? ורצוי באזור השרון-המרכז, כך שלא אצטרך לנסוע רחוק..

בכל חנות של מכונות תפירה

מחזיקים גם מכונות משומשות. אני קניתי ב500 שקל, וזה בא גם עם אחריות והכל.

זה פחות בעיה

המחיר, והאיזור פחות בעייתים. תקשיבי, מכונה כזו, יד שניה, ובמחיר כזה לא תוכל לעבוד בצורה טובה על בדים מסוימים. היא תתפור מצויין ג'ינס, תתפור מעולה בדים קשים, אבל בבד שנמתח, ובבד שהוא רוב הבדים שהיום משתמשים בהם המכונה לא תעשה את העבודה כמו שצריך, היא תיצור כיווצים לא רצויים והמחט עלולה להישבר הרבה גם כן. בקיצור, אם כבר מכונת תפירה, אז שתהיה כזו שתוכלי לעבוד איתה בכל סוגי הבד וגם שתקבלי אחריות עליה. אני קניתי לפני פחות מחודש מכונה מצויינת ב2,000 שקל שזה ממש כלום.

את יודעת אולי...?

* את יודעת אולי איך אפשר ללמוד לעצב לעצמך את הבגדים ולעשות אותם לבד?>>>אני ממש רוצה לדעת... * את יודעת אולי גם איפה אפשר ללכת למקום ובו ידיפסו הדפסה לפי דוגמה נניח שאת מביאה מהבית? אשמח מאוד אם תכלי לענות לי על שני השאלות...

מממ

האמת שאני לומדת עיצוב אופנה, אז מלמדים אותי גם לתפור וכל זה :X שמעי בחנויות של תפירה יש דבר שנקרא בורדה זו חוברת עם גזרות. צריך לקנות גזרות לדברים מסוימים ולפיהם אפשר ליצור את הבגד. לדעת לבד מציור/סקיצה/תמונה לצאת לבגד זה רק אחרי נסיון של שנים. לעצב לבד את יכולה אם התברכת בכשרון בציור אז יהיה לך ממש קל, אם לא [כמוני] תצטרכי ללמוד קצת איך מציירים נכון, תעשי חיפוש בגוגל באנגלית/עברית ותלמדי לאט לאט קודם לציור גוף, ואח"כ יהיה לך יותר קל לצייר גם בגדים. תנסי תמיד לחשוב איך זה באמת מונח על הגוף מבחינה הגיונית איך מציירים כיווצים,קפלים, מתפרים ה-כ-ל. בקשר לציור סקיצה, זה באמת שטויות, הבעיה היא להוציא מציור את הגיזרה וזה באמת.. קשה. רק נסיון ועבודה עם גיזרות מוכנות יעזרו לך להבין איך. אני אומרת קני כמה גיזרות שאהבת ותתנסי עליהן ובאמת תנסי להבין אותן ולא רק להשתמש בהן. חוץ מזה אם את עושה מכנס/חולצה /חצאית/שמלה את יכולה לקחת אחד אחר קיים ולהפוך אותו ולהסתכל על התפרים ולנסות להבין מה עושים לפני מה ולמה, הלמה תמיד מאוד חשוב. וזה גם יכול לעזור לך להוציא מידות דומות ואז את לא מתחילה מ-0. בקשר להדפסים אין לי מושג. [אבל תחפשי גם את זה בגוגל]

שאלה../images/Emo129.gif

איפה אני מוצאת תיק מנומר? יעני לא מהסוג הפרחי, ובלי קישקושים.

sonaku

New member
מנומר בצבעים או מנומר רגיל?

צבעים-נוקס. רגיל-אין לי מושג.

sonaku

New member
תקני חיקוי של עגיל.

זה הכל..נו מהפלסטיקים האלה שיש בחנויות פיצ'יפקעס וחנויות של צעצועים.. זה איזה 5 ש''ח ואת יכולה לעשות מזה כמעט כל עגיל שאת רוצה. אפילו בפיטמה! למרות שזה ממש מעפן כי רואים שזה מזויף.

למעלה