שאלות:

• פותח הנושא mael
  • פורסם בתאריך

mael

New member
שאלות:../images/Emo58.gif

1) שמעתי שאבא של קלארק מת, איך זה קרה? 2) אם מי קלארק יהיה בסוף (שמעתי שמוסלוויל לא הולכת באותו דרך שהקומיקס הלך, האם זה אומר שהוא יהיה אם לאנה ולא אם לואיס?). 3) שמעתי שאחרי ש"סמולוויל" תיגמר תיהיה סדרת המשך על "ליגת הצדק" האם זה נכון? 4) האם לאנה תמות?

odber

New member
../images/Emo58.gifתשובות לפחות חלקיות

1) כן לצערנו הוא מת
בפרק 12 עונה 5(הפרק ה-100), הוא מת מהתקף לב אחרי שליונל ביקר אותו אחרי שהוא נבחר ואמר לו משהו שגרם לו לכעוס(שהוא יודע את הסוד של קלארק). 2)בינתיים קלארק לבד(נכון לפרק הנוכחי של העונה ה-6). 3)יש דיבורים על זה אני אישית לא יודע יכול להיות שחברים אחריםבפורום כן. 4) ביינתים לאנה חיה למרות שהרבה חברי פורום מקווים שהיא תמות
. מקווה שעזרתי

mael

New member
כנס...

האם יש לך את הקטע שבו הוא מת? ומה קרה אחרי שהוא מת? איך קלארק הגיב?

|ספויילר|

קלארק פשוט היה די המום.... בפרק אחרי זה הוא בכה.... זה יכול היה להיות הרבה יותר טוב אם לאנה היתה מתה וחלאסD:

always be me mc

New member
איזה מגעילים אתם../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אתם אפילו לא משתמשים במילים נאותות יש לכם מזל שיש לי שמץ של אכפתיות כלפי מעריצי קלארק ו/או לויס ואני לא אפתח את הפה שלי ככה עליהם

Princess110

New member
למה זונה?

ואתם מדברים על הדמות או עליה...[אנימקווהשעלהדמות]

aleria

New member
../images/Emo58.gifלכל 'שונאי' לאנה.כנסו!

לאנה לא אשמה במוות של ג'ונתן, זו הייתה הבחירה של קלארק. כזכור לכם, ג'ונתן ניהייה חולה בגלל ההתנהגות של קלארק בזמן שבו היה מושפע מקריפטון אדום. בשל כך, לג'ונתן נגרמו בעיות לב. קלארק ידע שבסופו של דבר אחד מקרוביו ימות, ואלה עלולים להיות הוריו. לאנה לא ידעה מכל זה, וכניראה שלא תדע. אם כבר מאשימים, אז רק את קלארק. ובקשר לז***- אז זהו שהיא לא. היא לא נמצאת עם לקס בגלל כספו. אלא בגלל שהגבר היחיד שאהבה, דחה אותה, בטענה שאינו אוהב אותה. ותזכרו גם, היא גדלה בלי דמות גברית, ולקס, כגבר מבוגר מפצה על החסר. אם קלארק היה מספר לה את הסוד שלו מזמן, היא לא הייתה זקוקה אפילו לידידות של לקס, שממנה צמחה הזוגיות. לאנה, היא הדמות הכי טראגית של הסדרה, למרות שמאוד אהבתי את דמותו של ג'ונתן, ובמיוחד את השחקן השקסי, ועכשיו אני לא רואה אותו בסדרה

always be me mc

New member
צודקת בכל מילה!../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

וחשבת על התמחות בפסיכולוגיה?

מישהו אמר שהיא אשמה? ../images/Emo58.gif

מה הקשר? אף אחד לא האשים אותה. זה בכלל לא קשור לזה שהיא מעצבנת. יש משהו בדברים שלך אבל בעיקרון אחרי שלאנה וקלארק נפרדים היא מתנהגת אליך יותר מדי לא יפה והוא בא ומנסה עדיין להגן ולהיות לצידה למרות כל מה שהיא עשתה לו. קלארק לא אשם בדבר, הוא לא רצה שאבא שלו ימות, איזה מין ילד ירצה שאבא שלו ימות? הוא לא יכל לספר ללאנה את הסוד שלו וכולנו יודעים מה בדיוק התרחש ולמה ואיך. אי אפשר להאשים את קלארק, אולי גם את לאנה עד הסוף אבל היא מגעילה, היא פשוט נהייתה חצופה וזרקה את כל מה שהיה לה לפח וזאת אשמתה ואך ורק אשמתה.

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

בטח שאפשר להאשים את קלארק הוא היה יכול לספר לה הרבה לפני הסיפור עם אבא שלו ואז בטח לא היה קורה כלום אבל הוא לא סמך עליה וכשהוא סמך עליה הוא סמך עליה מאוחר מדי אז בעיה שלו הוא הפסיד גם את לאנה(למה שתחכה לו עד גיל 90??) וגם את אביו(שממילא נראה שהיה צריך למות)

always be me mc

New member
../images/Emo58.gifמוסיפה על דברי

חוץ מזה כמו שהוא הציל אותה הוא יכול במידה רבה לסכן אותה.. ואני בטוחה שהוא עשה זאת יותר מפעם אחת גם אם לא בכוונה אז רק מציל? אי אפשר לקרוא לו כך.. ונראה באמת שברגעים החשובים לקס הוא זה שניצב לצידה ולא קלארק. כל הכבוד ללקס
ולמה ללקס מגיע לאנה ולקלארק לא? לקס מוכן להקריב הכל למענה. לתת את העולם בשבילה וקלארק אפילו לא מוכן להקריב את סודו ולקחת סיכון ביחסים ולפיכך אין ביניהם גם יחסים שכאלו..(לפחות כבר לא באופן רשמי שכזה שבו הם זוג בעיני כלל הציבור) בשורה התחתונה עד שקלארק לא ילמד לקרוא את לאנה(ולאנה כבר גילתה את סודו אז כבר מה יש לה לקרוא?) וללמוד לשתף אותה בדברים הוא לא יוכל להשיג אותה בחיים נקודה. Couple should cope with things together והאמת היא שללאנה מגיע מישהו טוב יותר מקלארק ומלקס.

למעלה