שאלות:

• פותח הנושא mael
  • פורסם בתאריך

Lipapush

New member
../images/Emo58.gifזה לא רק זה.

הסיבה שאנשים פה "שנאו"( אני לא משתמשת במלה שנאה בהכרח) את לאנה היא באמת, שבמשך זמן רב היא באמת התנהגה בצורה גועלית. במשך הרבה זמן לאנה הציגה את עצמה כבן אדם חלש ונגרר. היא תמיד חשה כאדם קטן. היא הייתה רגילה שמוציאים אותה מהבעיות ולא להתמודד אתן בעצמה. קלארק פגע בה. נכון. אבל זה לא אומר שהיא צריכה להתנהג אליו בצורה כל כך משפילה ומבזה.הוא תמיד דאג לה והיא הגיבה בצורה קשה ובלתי הוגנת. אני ממש לא אהבתי אותה באותו זמן. הזוגיות שלה עם לקס ממש לא הייתה במקום. היא טענה לא פעם שהיא אוהבת את לקסת אבל היא תמיד חושבת על קלארק בצורה כלשהי. ראינו את זה טוב מאד בפרקים האחרונים. אני חושבת שהסיבה שרואים שלאחרונה לאנה 'חוזרת לעצמה' ושלאחרונה היא מתחילה למצוא חן בעני שוב זה ממש לא קשןר לעובדה שהיא מתחילה להתייחס לקלארק כמו בן אדםת אבל בעונה הזאת אנחנו מתחילים לראות אותה כאדם שעומד על הרגליים. ראיתם את הטריילר האחרון? פעם ראשונה שרואים העונה שהיא "מתמרדת". היא לא מפחדת לאיים על ליונל והיא מגנה על הכבוד שלה. ככה זה צריך להיות. לאנה צריכה בהחלט להפסיק לראות ולהוכיח שהיא חלשה. עכשיו רואים שינוי בדמות שלה וככה לאנה צריכה להיות באמת.

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

א. אני אוהבת בני אדם חלשים ונגררים למרות שהיא בהחלט לא הייתה צריכה לגלם כזאת אחרי המכות שהיא הכניסה לקלואי באחד הפרקים חח ב. אפשר לומר אותו דבר על קלארק. היא אומנם הייתה רגילה שמחלצים אותה מבעיות אבל היי הוא השתמש בכוחות שלו ובמי שהוא כדרך להתחמק מלספר את האמת ללאנה ג. אני בטוחה שגם הוא התנהג אליה בצורה משפילה לא פעם(הלו?! כמו הפרקים עם הקריפטונייט האדום) ומה עם הכסוף שהוא כמעט הרג אותה? אי אפשר להאשים את הקריפטונייט בהכל. הם רק מוציאים חלקים שכבר יש בקלארק ומקצינים אותם כלומר יש לו נטייה גם לפגוע בה(והוא פגע בה לא מעט רגשית) ד. גם לקס תמיד דאג לה אז מה הבעיה? הזוגיות על לקס הייתה במקום.. שניהם מבוגרים(לפחות לקס חח) יש להם זכות לעשות מה שהם רוצים ולא לחשוש מקלארק כל הזמן. זכותה של לאנה להמשיך בחייה ומה לעשות האדם הבא הכי מתאים לדעתה ויכול למלא את החלל זהו לקס ויש לה זכות לנסות להשלים עם הגורל של הזוגיות שלה וקלארק ולהשלים את עצמה עם מישהו אחר. אבל בואי נסיים את הדיון ונאמר שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח מי שלא אהב את לאנה עוד לפני ימצא דרכים עוד לא לאהוב אותה ומי שכן אהב אותה לפני ימצא דרכים להמשיך לאהוב אותה. ואני אישית שמחה שאני במחנה השני(לאנה
)

אומנם קלארק פגע בלאנה ../images/Emo58.gif

אני לא אומרת שלא, עשרות פעמים, נכון גם אם הפרקים של הקריפונייט אבל הוא תמיד היה שם בשבילה, גם שהיא עכשיו אם לקס הוא עדיין שם בשבילה, מציל אותה, מנסה להיות בסדר איתה והיא? היא יורקת לו בפרצוף ואם לאנה כל כך תמימה אז למה היא מסכימה עם כל מה שלקס אומר, כגון: "כסף זה כוח" ממתי לאנה חשבה ככה? "אם היה באמת את המעבדה של ה33.1 הייתי מבינה למה היא שם ושכן צריך לחקור פריקי מטאורים", שלא נשכח את הפרק שהיא איימה על הבנאדם ההוא שלקס ניסה לראות אם הוא יכול לסמוך עליה, ילדה בת 18 שבקושי סיימה לימודים מאיימת על מישהו שהיא תיקח ממנו את המשפחה שלו. תסלחי לי אבל לאנה פשוט נהייתה בנאדם מגעיל, רודף בצע והיא מעולם לא הייתה ככה שהיא הייתה עם קלארק אז בואי נגיד שלמרות כל מה שהוא עשה לה, לקס רק מכניס בה רוע עוד ועוד. אבל כמו שאמרת על טעם ועל ריח אין מה להתכווכח ואני מאושרת בכך שאני במחנה של קלארק, לפחות הוא בנאדם טוב שעוזר לכולם ומנסה תמיד. היא רק מנצלת את הכוח ומהמעמד שלה ומקשיבה ללקס בעיוורון, בכל פעם שהוא אומר לה שהוא לא עשה כלום, בסופו של הפרק רואים איך הוא עשה הכל.

aleria

New member
../images/Emo58.gifהבהרה אחרונה על לאנה

לאנה היא אנושית. "כסף זה כוח" - זה נכון, ומשתכחש לכך, חיי באשליה, אך תלוי כיצד משתמשים בו,לרע או לטוב. לאנה, אינה מעוניינת להשתמש בכסף של לקס בדרכים לא מוסריות. אם לקס היה בנאדם מוסרי, עם הכסף שלו וה-כוחות של קלארק, הם היו יכולים לעשות הרבה דברים טובים. אבל לא כך הדבר, אנחנו הצופים, יודעים מי זה קלארק, לאנה לא, לאורך השנים הוא שיקר לה והסתיר ממנה, בואו נראה אתכם לא נפגעים מכך. אני בטוחה שלאנה מתכוונת לנצל את הכסף ולהשתמש בו לעשיית דברים טובים, אם אתם זוכרים, בפרק 6X15 היא הציע לבחור העיוור לעשות ניתוח עייניים במקום אחר, ולא לעשות עליו ניסויים וכמעט נהרגה בניסיון להציל אותו, וגם קלארק מנצל את הכוחות שלו בדיוק על אותו עיקרון, אבל הרי הוא לא נמצא בסכנת חיים תמידית. לאנה אינה גיבורה, היא נכנעת לרגשות שלה, ומה שקרה בחתונה עם ליונל, זה כי היא הבינה שתיהיה שפיכת דמים. לדעתך היא התנהגה בצורה מגעילה אל קלארק, אבל היא לא, הוא פגע בה, יש לה את כל הזכות לכעוס עליו. על הרגשות קשה לשלוט אבל על המעשים שלנו כן. היא לאורך כל הסדרה נפגעת הכי הרבה פיזית ונפשית, איך אפשר שלא לעניק לה מעט חמלה. לפי איך שאני רואה את זה, יש ניצוצות של קנאה כאן, לא משנה מה לאנה תעשה, או תגיד, תמיד תמצאו משהו שלא יאה לכם. ועוד דבר, בפרק 5X12 כשקלארק חזר בזמן כדי למנוע את המוות של לאנה, הוא לא הצליח לעצור את אבא שלו מלהיפגש עם ליונל, הוא פשוט פיספס את שיחת הטלפון, כי הוא בזמן הזה הציל את לואיס וזה משעיקב אותו ובגלל זה הוא לא ידע שאביו ניפגש עם ליונל, ולכן, השאר היה בלתי נמנע. וחוץ מיזה, בקומיקס, ג'ונתן מת, וזה היה אמור לקרות, אי אפשר להשמיט את האירוע הזה. כניראה שבעייני המפיקים, הדמות של ג'ונתן מיצתה את עצמה, ורצו לתת היזדמנות לקלארק להתבגר ולהפוך סוף סוף לגבר האחראי בבית. כל משתומך ואוהב את קלארק, אמור להתחבר לאהבה שלו ללאנה והחלטותיו.

always be me mc

New member
מסכימה עם כל מילה!

כל הכבוד ואני לא אוסיף מעבר לזה כי אין לי כוח להיכנס איתם שוב לדיון כשהם רואים את הסדרה דרך דמות אחרת לגמרי

ממש לא נכון../images/Emo58.gif

ג'ונתן אמנם חלה עקב הכוח המופרד שג'ור אל העביר לו באותם ימים שהוא החזיר את קלארק הבייתה אבל הגורם הסופי למוות של ג'ונתן הוא העובדה שג'ור אל החזיר את קלארק לחיים והדבר היה צריך להתחלף בכוח חיים של מישהו אחר, הכוח חיים נלקח בהתחלה מלאנה אבל קלארק לא יכל להתמודד עם זה, ג'ור אל הסכים והחזיר את הזמן אחורה, אם הכל היה מתנהל בצורה דומה למה שקרה לאנה עדיין הייתה מתה, אבל קלארק ידע את זה ושינה כמה דברים, כמו שרואים בפרק הגורל מנסה לפצות על כוח החיים שנלקח ע, הריגת לויס ורק אז ג'ונתן מת... קלארק לא אשם, קלארק לא ביקש שיחיו אותו בפרק השלישי בו הוא נורה, לעומת זאת, לאנה הסגירה את קלארק ללקס לאחר שהוא גילה את הסוד של קלארק, לאנה נהרגה וקלארק החזיר את הזמן לאחור, לכן, אמנם בעקיפין, לאנה אחראית למות ג'ונתן. קלארק לעומת זאת, נקי וחף מפשע, מכיוון שהוא לא יודע מי ימות לאחר שיחזיר את הגלגל לאחור ולאנה תחיה.

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

גאד דמט היא לא הסגירה אותו בכוונה! היא ניסתה להתחמק מלקס ומתה בנסיון זה. זה לא משנה אם היא ידעה אם היא לא לקס הוא חטטן וסופו לגלות את האמת לא קשר ללאנה ולא קשר לאף אחד אלא זה פשוט הגורל שלו, היעוד שלו המטרה שלו לעשות זאת ובסופו של דבר גם להפוך להיות האויב שלו. אתם סתם מחפשים דרכים להאשים אותה ולהיות נבזיים כלפיה
וג'ונתן היה צריך למות ממילא..(הוא לא מת באחד הסרטים או משהו?) אניוואי נמאס לי להתווכח עם חבורת בנים ואולי שתי בנות שרואים דרך עיניים הגיבור ולא יותר מכך. זהו מפסיקה להגיב לשירשור זה.

../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי, זה שהיא לא אמרה ללקס ,קלארק הוא חייזר" לא פותר אותה מאשמה, היא זאת שבאה לאחוזה מרצונה, בלי להגיד לקלארק, האשמה נופלת פה עליה יותר מעל כל אחד אחר.

aleria

New member
../images/Emo58.gifה-אמת../images/Emo58.gif

ג'ונתן מת רק בגלל השלכות מעשיו ושל קלארק. ג'ונתן לא היה מת אם הלב שלו היה בריא, ובעיות הלב נגרמו בגלל קלארק. והוא היה יכול למות מהתקף לב, גם ביום אחר, בגלל שהוא נבחר למושל, הוא היה נתון ללחץ, במיוחד מליונל, זה עלול היה לסכן את קלארק וקרוביו (הרבה אנשים היו מנצלים את הכוח החדש של ג'ונתן כדי לפגוע בו ובמשפחתו). גם אם לאנה הייתה מתה באמת, וכפי שאנחנו ראינו ג'ונתן עצר את האוטו ולא נפגש עם ליונל, הוא היה נפגש איתו ביום אחר. קלארק יכול להציל מישהו מתאונה, אבל לא מהתקף לב. (אני במיוחד עכשיו ראיתי את הקטעים האלה) לאנה לא הסגירה את קלארק, היא לא רגילה לשקר ולהסתיר, היא לא מומחית בזה כמו קלארק, הרי קלואי עצמה בעקיפין הסגירה אותו ללאנה, כי כאשר טענה שהיא לא יכולה לומר לה שלקלארק אין סוד, קלואי שתקה, וזה בדיוק משהיה עם לקס, היא לא ידעה איך להגיב, היא אמרה: "לקלארק אין מה להסתיר" - היא לא הייתה בסיטואציה כזאת אף פעם. מדוע אף אחד כאן לא מאשים את ליונל?! כי אתם מעדיפים להאשים את לאנה, כי זה נוח הרבה יותר. או שאתם פשוט אוהבים לשנוא...><

לא ממש../images/Emo58.gif

ג'ונתן הוא זה שבחר להחזיר את קלארק, נכון, קלארק החליט לבד לברוח, אבל לא בגלל הבריחה ג'ונתן חלה, אלא בגלל שהוא רצה להחזיר את קלארק הבייתה. זה שלאנה לא באה ללקס ואמרה לו "קלארק חייזר" לא אומר שהיא לא אשמה בכל הקטע הזה, כתוצאה מהתגובות שלה ומהמבט שלה לקס הבין.

always be me mc

New member
אמרתי שאני לא אגיב אבל זה דורש../images/Emo58.gif

למה כל כך אכפת לכם להגיב לנו לכל הודעה? תנו לנו לחיות בעולם הלאנה לאנג שלנו.. דיי לתקן כל דבר, דיי להתייחס לכל דבר וכי היית חייב להגיב לה אז אני מוכרה להגיד הודעה(או שתי הודעות) אחרונה(אחרונות) בעניין "זה שלאנה לא באה ללקס ואמרה לו "קלארק חייזר" לא אומר שהיא לא אשמה בכל הקטע הזה" המ.. זה בדיוק מה שזה אומר. אי אפשר להאשים בן אדם באישיות של אדם אחר(לקס-שהוא חטטן וסופו לגלות סוד בכל מצב ומכל אדם אולי חוץ מקלארקי כמובן), אי אפשר להאשים בן אדם(לפחות לא לחלוטין) במשהו שהוא לא עשה בזדון, וכאילו שקלארק לא אשם בחלק(אם לא בכל), החשדות שהצטברו ללקס עד כה כי הוא כן ולא פחות מלאנה אבל כנראה שאתה רואה את המציאות בסמולוויל אחרת ממה שאנו רואים אז דיי לנסות לתקן תפיסת עולם שהיא לא שבורה אלא פשוט שונה מכם.

always be me mc

New member
ולא להגיב

פשוט תחליטו בלב שאתם(כל צד לא משנה מי) מסכימים או לא מסכימים עם דברי וזהו

אכפת לי כ"כ להגיב

כי אתם אומרים כמה לאנה מוקה ולא אשמה בכלום וזה ממש לא נכון. ובבקשה, אל תגידי לי לאן להגיב ולאן לא.

always be me mc

New member
אוקי אולי די!?

בעיניך זה לא נכון בעינינו כן וכל מה שתאמרי לא ישנה את זה אז דיי עם הרצון המטומטם לנסות לעשות את מה שבלתי אפשרי

למעלה