שאלות

ericson1

New member
שאלות ../images/Emo58.gif

כתבתי פה כבר אבל עדיין לא הצגתי את עצמי .אז נעים מאוד .אריק . זקן מאוד ביחס אליכם
אבל עוקב כאן כל הזמן ... לא מבין כמה דברים . אשמח אם תסבירו לי . א. על סמך מה סוחט אברוצי את ניק ? מאיפה הוא מכיר אותו בכלל ? ולמה הוא צריך את ורוניקה בשדה התעופה ? זה קשור לפיבונאצ'י איכשהוא ? ב . טוב . זה יכול אולי להישמע דבילי אז תסלחו לי מראש . למה סגנית הנשיא מתעקשת להוציא את לינקולן להורג ? ועוד דבר קטן . מה מצאו ורוניקה וניק בערימת הניירות האלה שחפרו בה ? ראיתי שכתבו פה באחת ההודעות על ילד של פופ מאישה זרה ? מתי זה היה ? טוב . בסוף עוד תחשבו שאני בלונדיני(ת)
תודה .

F3raRi

New member
תשובות כמובן ספויילר יכללו

בונגע לא: אז כניראה שכן - רק אין לי מושג מי זה פובינאצ'י הזה וזה מאוד מוזר ... אבל בטח צריך לחכות. ב.אם אני לא טועה, מי שבאמת ביצע את הפשע היה אח של סגנית הנשיא לכן אם היא נשיאה- יש לה כוח והיא רוצה להוציא להורג את לינק שלא יעיד או יגלו איכשהו שלא אח שלה עשה את זה ( חושב שזה אח שלה) וכה יש לפופ ילד מאישה אחרת , ולכן זו הסיבה שיש מצב שמייקל יאיים על פופ שהוא יגלה לאישתו שיש לו ילד מאישה אחרת...ואז אולי הוא ייתן לו לגשת לאח שלו

get low

New member
בעעע איפה אתה חי?

בלי להעליב, תשובות בכלל לא נכונות.. ול-ericson1 באיזה פרק אתה? אני לא רוצה להרוס...

4ShiRaN

New member
תגיד אתה רציני??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראית בכלל את הסדרהההההההה?

היי אריק

לגבי השאלות הראשונות אני לא רוצה להטעות אותך... אז אני אענה רק בנוגע לפופ לפופ היה רומן ומהרומן נולד ילד.... הילד גדל ונהיה פושע אם אני לא טועה בפרק 5 הסוכנים החשאיים סחטו אותו בכך שיגלו לאשתו הכול אם לא יעביר את מייקל לכלא אחר אשתו של הפופ ידע על הרומן אך לא על הילד... הוא הסתיר את הילד עד מותו כולל (של הילד) כי הוא העדיף לשמר את יחסיו עם אשתו ואפילו בסוף הפרק מראים שהוא מתחיל לספר לה עליו.. זקן שכמותך בן כמה אתה?

ericson1

New member
אנצל את האנונימיות שברשת ../images/Emo58.gif

אנצל את האנונימיות שברשת ולא אסגיר כאן את גילי היחסית ישיש .קשיש לעומת זקנתך היחסית
בינתיים לא קיבלתי תשובות . קודם כל את לא הורסת לי כי ראיתי עד פרק 20 שהוא פרק מדהים לדעתי. לגבי הבן מהאישה האחרת הזכרת לי את הפרק ההוא עם הסוכנים וחזרתי אליו גם כדי לראות שוב .. אבל מה בעניין ניק ואברוצי ? מאיפה אברוצי מכיר אותו בכלל ? על סמך מה הוא סוחט אותו ? ומה הוא צריך את ורוניקה בשדה התעופה ? זה בגלל שהוא רוצה מידע על פיבונאצ'י ? ואם כן , איך הוא יודע על הקשר בין מייקל לורוניקה ? ולגבי הסגנית . איזה פשע של אח שלה היא רוצה להסתיר ? ולאיזו טיסה מזרזת ורוניקה את ניק ? מה הם מצאו שם בערימת ניירות ההיא ? קוסמת , את לא הורסת כלום . כל מידע יתקבל בברכה :) תודה .

סורי בייב אני עוד בהורדות של 17-20

אני מכירה את פרקים 20-22 כי תרגמתי את התיאור בגלל זה אני לא רוצה שתסתמך על המילה שלי ותקרא מסרים

לילי 22

New member
לא רוצה לחרבן לך על המסיבה אבל

קבלי ביטול על 30 % לפחות ממה שתרגמת.

אני לא חוגגת ולא מסתמכת על זה

בכלל תרגמתי את מה שהיה רשום אם זה שונה יותר טוב רק הרווחתי לא...?!

../images/Emo58.gif חחח נהיה ממש טנלובלה

פתאום מייקל יגלה שאל-ג'יי הוא בעצם בנו, הפופ הוא הסבא של טווינר שרה ורובין ינהלו רומן, סוקרה ידלק על אשתו של סי-נוט שדלוקה על אברוצ'י שדלוק על צ'ארלס שדלוק על הייל ומנהל רומן עם םול ודלוק על הסגנית שאח שלה בעצם הוא לא אח שלה הוא בעלה...

../images/Emo58.gif הייתי אומרת

שהם נסחפו קצת.. עם כל המתים האלה שפתאום קמים לתחייה בטח העונה הבאה כל אלו שימותו העונה יחזרו שלמים ובריים לעונה הבאה

לילי 22

New member
לא ../images/Emo58.gif

קלרמן לא מת מלחתחילה. אבל יהיו כמה שיקומו לתחייה.

get low

New member
תשובות ../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif

אני לא חושב שמצויין מתישהו מאיפה ניק מכיר את אברוצי.. אבל אני חושב שאת ורוניקה הוא מכיר מהביקורים שלה אצל מייקל ולינק. וכן, הוא רוצה אותה בתור ערובה לכך שמייקל יסגיר לו את המיקום של פיבונאצ'י. החברה של סטדמן היתה חברת קש שקיבלה מימון עצום מהממשלה, ובעצם מימנה את תקציב הקמפיין של סגנית הנשיא, לבחירות לנשיאות. העניין הוא שההונאה עמדה להיחשף, אז הם היו חייבים "לנקות" את סטדמן מהשטח, ובגלל שהוא אחיה, אז הם לא הרגו אותו אלא רק ביימו את מותו (בצורה משכנעת ביותר אני חייב לציין). לא הבנתי כ"כ בקשר לניירות, אבל יש איזה מספר שהם התעניינו בו (אולי משהו מהפלאפון של קווין ז"ל), וחברה שלה שעבדה בלשכת המקרקעין גילתה את הכתובת של המספר הזה.. את המקום הזה, רכשה חברה שהמממן שלה היה טרנס סטדמן, וזה למה היא כ"כ רוצה לטוס למונטנה. אני לא בטוח לגבי המספר.. בטח משהו שאני לא זוכר מאחד הפרקים הקודמים.. תנסה לראות שוב את הקטע שבו הם חוקרים את ספר הטלפונים של קווין, אני כמעט בטוח שזה קשור...

ericson1

New member
וואלה . תודה רבה רבה . ../images/Emo58.gif

תשובות מצויינות . באמת תודה . יש מישהו שאולי יודע איך אברוצי הגיע לניק ולמה ניק נענה לסחיטה שלו ? בכל מקרה , תודה לך GET LOW .

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif פרקים 21-22

כן ניק נענה לסחיטה שלו כי אברוצי עזר לאבא שלו איך שהוא להשתחרר מהכלא (קשרי מאפיה) ועכשיו ניק חייב טובה לאברוצי.

למעלה