אהמ...
1.הסגנית עלתה על זה שמיקל הוא אח של ברוס....וראתה שיש לו רקע טוב מידי כדאי להיכנס לכלא...ואז היא הבינה שמשהו פה עקום...היא שלחה את הסוכנים שלה לאיים על פופ בכך שהם יספרו לאישתו על הילד שלא ממנה אם הוא לא יעביר את מייקל בית כלא...הסיפור המלא בפרק 5...כעיקרון חוץ מזה שהיא שמה לב שמשהו כאן מוזר...היא לא יודעת מהתוכנית...היא גם שואלת את הסוכנים שלה איך הם לא עלו על זה יותר מוקדם והם אמרו לה שהוא שינה את השם שלו לשם נעוריה של אמא שלו או משהו
בקיצור פרק 5 2.רואים שניק הוא מהאנשים של אברוצי מתי שאברוצי מתקשר עליו בקשר למטוס.. 3.את כול פרטים על אבא של לינק ניתן לראות בפרק 19 הוא עבד ב"חברה" לכן הוא עזב את המשפחה (ולא בגלל שהוא אלכוהוליסט כמו שכולם חשבו) אחר כך הוא עזב/פרש מ"החברה", וכמו כול חבר ב"חברה" היה לו גישה למידע חסוי למהדרין XD ,ולאחר שהוא עזב את ה"חברה" הוא לקח את המידע איתו (הכוונה שיש לו בראש את המידע שהיה לו גישה עליו),והם רוצים לעצור אותו מלהדליף מידע,המשך השיחה שלהם הלך ככה (השיחה של ברוס עם אבא שלו): ברוס: משהו אחד אני לא מבין- ?איך הריגה שלי תעצור אותך אבא: כי אני הוא האחד שהדליף מידע- ."על חברת "אקופילד הם יכלו להסתיר את זה .ב-1000 דרכים שונות .אבל הם בחרו לזייף את מותו של סטדמן .והם בחרו בך .הם ידעו שזה יעצור אותי הם ידעו שכל מי שיש לו בן חף מפשע .שעומד לגזר דין מוות .יבוא אליהם לבד- .אבל אתה לא באת- .הייתה לי סיבה, לינק- .יש לנו סיבה .המלחמות יפסיקו .מיליוני אנשים יכולים להינצל ברוס: ?ואתה הייתה מוכן להקרבה הזאת- אבא: ...כן- .לפחות חשבתי כך אבל לא יכולתי לראות אותך מת. לא ברור מה היה סיפור הכיסוי של מה...