שאלות-

פורימון 2003?

יהיה פורימון השנה? או שתהיה פעילות אחרת בחודש מרץ? שומעים בזמן האחרון שמועות גם על פורימון עם ועידה כמו תמיד, גם שיהיה איזשהו סמינר, וגם שיש מגבלות תקציביות בגלל שמספר בח"כים ירד. מישהו שיודע מה קורה יכול בבקשה להגיב ולהבהיר את העניינים?

Roobie

New member
מקובל להזמין את כל המפלגות

או לפחות המפלגות שיש להן קו משותף אחד עם קוי המפלגה שצריכה להרכיב את הממשלה - במקרה הזה העובדה שמרצ היא מפלגה ציונית. זאת לדוגמא הסיבה שהמפלגות הערביות לא הוזמנו, כי אין להן ולו קו משותף אחד עם הליכוד בהשקפת עולמן. זה כמובן לא אומר שמישהו באמת בונה על זה שמרצ תיכנס לממשלה, זה עניין פורמלי בלבד.

Carl Freeborne

New member
פורימון 2003 ../images/Emo70.gif

סביר כי יהיה פורימון, לאור הסיכום ביני לבין אילן (היו"ר) הוחלט על פורימון ואני מאמין שאם מסגרת התקציב תאפשר זאת אכן יתקיים במהלך חג הפורים פורימון ובו ועידת נוער.

Carl Freeborne

New member
פעילות בפורים../images/Emo70.gif

תמיד היה נערך הפורימון בבית ספר בליך ברמת גן. הפורימון כלל נשף תחפושות וגם ועידת נוער (בה יבחרו יו"ר נוער מרצ, סיו"ר נוער מרצ, מזכ"ל נוער מרצ, וגם התפקידים האזוריים) ולעתים גם מעבירים בה חוקים מסויימים על מבנה הנוער. בנוסף לעתים יש בו משחקים ופעולות גיבוש, או גם פעולות ערכיות מסויימות והכול נורא כיפי! בברכת חג פורים שמח שיהיה (עוד חודש)

Carl Freeborne

New member
פגישה ראשונה כידוע לי

היא ב 25.2.2003 ביום של המזכירות, אראה מה אוכל לעשות כדי ששני אירועים אלה לא יחפפו. יש לברר את עדכניות המידע שברשותי.

gaily

New member
אולי תעשו משהו בפסח?

אני אפילו אהיה בארץ... אפשר לקרוא לזה פסחזון (חיחיחייחי!!!)

Carl Freeborne

New member
פסחזון - החזיר מהסיפור, לא?

הכול תלוי בתקציב ובהחלטות ההנהלה.. אבל בעיקר בתקציב.

לדעתי ביזבוז זמן.

אין למרצ סיבה אחת להכנס לקואליציה בראשותו של אריק אסון. על מה הם מדברים שם?

snapis

New member
מה קורה עם אזור דרום?

אנחנו(רחובות) הסניף היחידי בוא

למעלה