לא... נכון לעכשיו ירושלים ומודיעין נחשבים אזור מרכז.
S so called osnat New member 12/2/03 #19 אני לא ממש מבינה מה הולך כאן... רחובות לבד באזור דרום....מודיעין וירושלים הפכו באופן ממש מוזר למרכז למרות שרחובות יותר מרכזית מהן....מה הרעיון?
אני לא ממש מבינה מה הולך כאן... רחובות לבד באזור דרום....מודיעין וירושלים הפכו באופן ממש מוזר למרכז למרות שרחובות יותר מרכזית מהן....מה הרעיון?
S snapis New member 12/2/03 #20 אבל אצלנו רוב הסניף זה בנות! זה עושה אותנו סניף קצת פחות נחות לא? ובאמת? אלא לא סניפים ששיכים לאזור מרכז?
אבל אצלנו רוב הסניף זה בנות! זה עושה אותנו סניף קצת פחות נחות לא? ובאמת? אלא לא סניפים ששיכים לאזור מרכז?
C Carl Freeborne New member 12/2/03 #22 ככה זה נקבע... יכול להיות שזה ישונה בעתיד הקרוב (הנהלה, מזכירות ובלה בלה בלה)
S snapis New member 12/2/03 #25 אם תוכל להכניס את זה למזכירות אני אשמח אנחנו במצב שאנחנו יכולים לעבוד רק במישור הסניפי....
C Carl Freeborne New member 13/2/03 #29 אני אכניס את זה להנהלה קודם כל... ..אשתדל. אני לא זוכר כל מה שאומרים לי, אני מאוד אשתדל יש עליי יאמבה עומס.
אני אכניס את זה להנהלה קודם כל... ..אשתדל. אני לא זוכר כל מה שאומרים לי, אני מאוד אשתדל יש עליי יאמבה עומס.
C Carl Freeborne New member 14/2/03 #46 אל תדאג הכול יהיה טוב../images/Emo70.gif בכל מקרה אני גם חייב לספר שלו"ז המזכירות שונה קצת ולכן יש יותר זמן.
אל תדאג הכול יהיה טוב../images/Emo70.gif בכל מקרה אני גם חייב לספר שלו"ז המזכירות שונה קצת ולכן יש יותר זמן.
ה הגינגי New member 13/2/03 #33 תתעלמו ממני, אני נחות אני גם בן גם הומופוב וגם ירושלמי, אני ממש נחות אז אל תתיחסו אליי. נ.ב. בר יא לסבית
תתעלמו ממני, אני נחות אני גם בן גם הומופוב וגם ירושלמי, אני ממש נחות אז אל תתיחסו אליי. נ.ב. בר יא לסבית
ה הגינגי New member 13/2/03 #32 ונתניה שולטים בניגוד לירושלים הרי אנחנו העיר הקדושה בירת ישראל לדורי דורות!!! כבדי ירושלים את ה' הלללי אלוהיך ציון
ונתניה שולטים בניגוד לירושלים הרי אנחנו העיר הקדושה בירת ישראל לדורי דורות!!! כבדי ירושלים את ה' הלללי אלוהיך ציון
י ימיממה New member 13/2/03 #37 אלכס, מאיפה אתה יודע מה אני ... ועם הייתי לסבית אז? נורא נחמד לדון על זה בפורום...אולי תעשה סקר וזהו...חחח....
אלכס, מאיפה אתה יודע מה אני ... ועם הייתי לסבית אז? נורא נחמד לדון על זה בפורום...אולי תעשה סקר וזהו...חחח....