שאלות...

לא נראה לך מעט מידי?

נתקענו שם 3 שעות , עד 4 בבוקר כשאנחנו צריכים עוד לחזור למרכז ליום עבודה

בהחלט מעט נוכח

העובדה שהייתם תקועים שלוש שעות... ושאלתי שוב האם את בטוחה שהייתם בחניון לני הסגירה היינו בדקה ל01.00 כי אחרת אין לכם קייס. החניון יטען כי סגרו בדיוק בשעה הנקובה והקייס שלכם יתאדה

יש תיעוד

של שיחות יוצאות באחת ו-שלוש דקות למספרים שלהם (כשגילינו ששער הברזל החיצוני נעול)וזה לאחר שניסינו להזיז את השער החשמלי הפנימי לפחות 5 דקות. רק המצלמות שלהם יודעות מה הייתה השעה הנקובה שניסינו להזיז את השער החשמלי הפנימי אבל זה בטוח לפני אחת מה את אומרת ? סיכוי וסכום

אם יש תיעוד על לפני 01.00 זו עבירה חמורה

הם צריכים לשלם את מה שמכבי אש אמורים לגבות עוגמת נפש ותדרשו אובדן יום עבודה. איני יודעת כמה שווה יום עבודה שלכם אבל תוסיפו את השווי של שניכם פלוס מכבי אש ותגיעו לסכום הולם

המשך

יש רפורמה כיום האומרת שתיקים שלא נעשץתה בהם פעולת גביה יבוערו אך בכל מקרה את צריכה לגשת להוצאה לפועל ולהגיש את המסמכים המצביעים ששילמת באם שמרת קבלה או לציין כי שילמת אתה סכום ושכחו לציין זאת. האם את יכולה לדבר עם העו"ד על מה שאירע? יש לי תחושה שלאחר ששילמת העו,ד שכח לסגור את התיק ולכן המשיכו להחיות אותו. בכל מקרהעלייך לציין כי העו"ד זגר את התיק ולכן אינך מבינה מדוע הערב מקבל פקודת תשלום

u u u 21

New member
הסכם להגנה מצ'ק שלא רשום אליו למוטב בלבד

אני מפחד שהצ'קים יעברו לצד ג' מכיוון שלא רשום עליהם למוטב בלבד ולכן עוברת לי בראש האפשרות לחתום איתה הסכם שבסיסו שאני מביא לה צ'קים חדשים והצ'קים הישנים הם מבוטלים ושהיא תצטרך לשאת בנזקים שיגרמו לי אם הם או צד ג' ינסו לגבות את הצ'קים הללו הבעיה היא שאני לא עורך דין ואני לא יודע מה לרשום מבחינה כלכלית לא כדאי לי ללכת לעורך דין על דבר כזה ולכן אני מחפש לדעת איזה דברים כדאי לי להוסיף בהסכם הזה שיתנו לי הגנה קצת יותר טובה ופחות טובה משל חוזה עם עורך דין

היא יכולה להשתמש בשיק

כי שם משפחתה מופיע. היא ממש אישה לא ישרה רצהת שרק שם המשפחה יופיע... אני מניחה שמספר שקים היא פרעה עד היום נכון? זה מראה שהשקים סחירים ואתה מוגן והיא סתם מחפשת שוב לעקוץ תתחמק ממנה

לפי התיאור שלך אל תשתף איתה פעולה

לא סתם דיירים תבעו אותה. אני מבינה שאתה נתת לה שיק אחד או שניים אז תגיד לה שפנקס השקים שלך הסתיים ואין לך מזומן ועצתי לך בשל אופיה הלא שיגרתי לעזוב בהקדם את מקום המגורים

חייבים בעיריה

לאר את בעל הנכס וזו לא בעיה בעיריה יש להם את מי שמשלם את המיסים על הדירה הנטושה החייבת בארנונה (רק חצי שנה מקנה פטור מתשלום ארנונה) אז גש לעיריה למחלקת הכנסות וברר לפי השם שיש לך מי בארץ משלם לעירה את הארנונה ובמקביל נסה לברר לפי השם של בעל הנכס מה הטלפון שלו בחו"ל אבל העיריה חייבת לטפל בנושא

את חייבת להפעיל שיקול דעת:

האם את רוצה להסתכן ולתקן את המעוות אצל רופא שלא עושה את עבודתי כיאות? לא נראה לי. בקשי ממנו החזר כספי בשל הרשלנות במכתב רשום ותבקשי תשובה בתוך שבוע. אם לא יגיב רצוי להגיש תביעת רשלנות על ידי עו"ד מומחה או דרך תביעות קטנות באופן ישיר בלי עו"ד לדעתי בנושא נזיקים רצוי להגיש תביעה עם עו,ד עלייך לבדוק את הרגע של הרופא שילחי לי במסר את שמו מקווה שיש לו חברת ביטוח...

N יxוe כלל

New member
מזא?

לה'ו זה לא ממש מעוות פשוט הוא היה צריך לחתוך קצת עוד כי זה שוב ירד לי טיפה..וזה מפריע לי=/

שוהם א

New member
כי הדסה לא קיבלו את המסמכים ולכן לא הציגו

לחברת הביטוח. לפי מה שהבנתי מפברואר 2010 קופות החולים נושאות בעלויות ולכן האחריות עברה, בנוסף אני עקרונית כבר קיבלתי פיצויים מחברת הביטוח וחתמתי להם שאין לי תביעות נוספות. בנוגע לעצתך - אם אני לא אשלם את השכ"ט אני מאמין שבשלב מסויים משרד העו"ד יתבע אותי. במה זה משפר את מצבי לעומת הסיטואציה שאני תובע את הדסה בתביעות קטנות (למעט העובדה שכאן אני משלם בהתחלה...)?

חבל שלא קראת בעיון רב את

תשובתי הקודמת:אתה חייב לדרוש מהדסה אישור מסירה רשום היינו שיוכיחו לך שהם פנו אלייך בדרישת תשלום!!!! אתה מציין שהם לא פנו אלייך ולכן לא ידעת על החוב ולכן הם לא היו צריכים להפעיל עו"ד. הטיפול בנושא הוא במה שכתבתי מנסיון אישי תאמין לי זה זול יותר מתביעות קטנות ומהיר יותר כאשר הם רואים שאתה בקיא הם משנים גישה..

שוהם א

New member
אין להם אישור מסירה כי הם לא שלחו ברשום

מבחינתם אין חובה לשלוח דואר רשום. את רמת הדיונים איתם ככל הנראה מיציתי לאחר שנעניתי חד משמעית שהם לא עומדים לוותר. אני רק רוצה להיות בטוח שאם אני לא משלם לעו"ד אז אני לא מסתבך עוד יותר...

למעלה