תרשום שם בחיפוש "הבחורה עם החתולים" הייתה לי בעיה עם הקישור
ד דואית New member 25/4/07 #40 עזרה בחיפוש שיר לאריק ברמן יש שיר עם המילים:"הגשמת עצמית"..קוראים לשיר הגשמה עצמית?.. ואם למישהו יש את השיר בבקשה שיעלה להורדה תודה=)
עזרה בחיפוש שיר לאריק ברמן יש שיר עם המילים:"הגשמת עצמית"..קוראים לשיר הגשמה עצמית?.. ואם למישהו יש את השיר בבקשה שיעלה להורדה תודה=)
A ady18 Well-known member 25/4/07 #48 תרגעי קצת אריק הוציא עכשיו וזה יקח זמן כדי שתהיה תוצאה טובה עדיף שנתן לו את הזמן וביינתים תהני מהופעות
תרגעי קצת אריק הוציא עכשיו וזה יקח זמן כדי שתהיה תוצאה טובה עדיף שנתן לו את הזמן וביינתים תהני מהופעות
R rinat l New member 26/4/07 #51 ../images/Emo13.gif אני רגועה.. וזה ידוע שהוא יוציא בעוד הרבה זמן סתם לדעת אולי מישהו יודע איזה קצה חוט על הנושא.. תודה
../images/Emo13.gif אני רגועה.. וזה ידוע שהוא יוציא בעוד הרבה זמן סתם לדעת אולי מישהו יודע איזה קצה חוט על הנושא.. תודה
פ פוצפוצונית New member 25/4/07 #47 אנשים אני חייבת עזרה!!!!!!!!!!!!!!! איך אני משיגה את השיר "הגשמה עצמית"???? למישהו יש?????????
ח חן יגרמן New member 26/4/07 #52 יאו.. כמה שאלות על "המלכה".. בדוק שאלו את זה כבר.. אבל לא קראתי את התשובות.. בכול אופן.. מי זאת ששרה איתו ?! ולמה הוא נשמע כ"כ מוזר ?:/
יאו.. כמה שאלות על "המלכה".. בדוק שאלו את זה כבר.. אבל לא קראתי את התשובות.. בכול אופן.. מי זאת ששרה איתו ?! ולמה הוא נשמע כ"כ מוזר ?:/
I I מ י ר ב I New member 26/4/07 #56 תשובתו של אריק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1654&msgid=96527901
S Stinki Winki New member 26/4/07 #53 שאלה על "המלכה" ו"בינונימי" מי אלה הבנות ששרות ב"המלכה" ו"בינונימי" ומי זה הבחור השני ב"בינונימי"?
A ady18 Well-known member 26/4/07 #54 אממ המלכה אני לא זוכרת את השם המלא של הבחורה גל ובינונמי הבן יונתן שפירא ולבת קוראים גל דה פז
G Guybrush Marley New member 26/4/07 #55 שכחת את יונתן גוטלפלד../images/Emo118.gif בבינונימי אגב יונתן שפירא, בן דוד שלי נשוי לאחותו
S Stinki Winki New member 28/4/07 #57 יונתן שפירא של איה כורם?? או ווה. כבוד. הבחור השני ששר ("כמוך יש בשקל אלפים") נשמע קצת כמו יוני בלוך.
יונתן שפירא של איה כורם?? או ווה. כבוד. הבחור השני ששר ("כמוך יש בשקל אלפים") נשמע קצת כמו יוני בלוך.