שאלות

Drowned World

New member
תגידו רגע...

שאלה יותר מכוונת לבנות איך אתן יכולות לשמוע וגם לאהוב בנאדם ששר בצורה שובניסטית כ"כ במילים שדיי רדודות בשירים שלו ות'אמת אתמול ראיתי אותו בהופעה בפתח תקווה והיה נדמה לי ששמעתי שיר אחד ארוךךךךך או שפשוט כל השירים שלו נשמעים לפחות מבחינת לחן אותו הדבר... והייתי עם עוד 6 חברים ומשום מה על אף אחד זה לא עשה רושם טוב אני מתכוון לתכנים בשירים שלו או שתגידו לי מה עושה לכם את זה ? או שתסיברו מה הקטע שלו? כי ת'אמת עם הייתי אישה הייתי מאוד מתעצבן לא שזה לא מעצבן אותי בתור גבר שככה אשה מוצגת בתוך שיר אבל... סבבה.. אולי זה מה שעושה לכם את זה SPANK ME

אז ככה../images/Emo68.gif

אני גם הייתי אתמול בהופעה בפ"ת ואני בת (רגע תן לי לבדוק שוב להיות בטוחה.....כן אני בת
) אז ראשית הוא לא שר שיר אחד הוא שר 6-7 שירים אולי תנקה את האוזניים ושעווה שבפנים (אם חסר לך קיסמי אוזניים תגיד לי- אני אקנה לך)כי הלחן לא זהה בשירים. אין מצב שהלחן של גוני והמתוקות האחרונות רק לשם השוואה זהה. צר לי עליך שבגלל המילים אתה מסיק מסקנות. לגבי המתוקות האחרונות- כתבו את זה לא פעם פה אבל בשבילך שוב. אני אישית לא רואה אותו כשובינסט אלא להפך כרומנטיקן. בימינו, וצר לי אם אני מנפצת לך את הבועה, גם הנשים יודעות במחי יד להרוס קשר, לשחק משחקים,לחנוק ישר על ההתחלה,לתת תנאים,וכן זה מלחיץ. הוא לא מדבר רק על זה כי לדוגמא בג'וני הוא מדבר על חברות טובה, על קשר . אני חושבת שאם היית אישה לא היית מתעצבן כי היית הולך לקרוא את המילים ולא מסיק מסקנות ישר אחרי שמיעה אחת.

I מ י ר ב I

New member
תקשיב לאלבום כולו באמת ולא לשיר אחד

אני בת ואני מפרשת את המתוקות כשיר אחר לגמרי,ההפך משוביניזם.

Drowned World

New member
שמעתי את כל השירים שהיו בהופעה

ו.. וואללה זה עדיין נשמע רדוד... סורי אולי זה הסגנון שלו אבל וואללה על טעם אי אפשר להתווכח בכל אופן לא שלי
תהנו חג שמח

Guybrush Marley

New member
רדוד?../images/Emo118.gif

אריק ברמן דווקא הוא אחד האומנים הפחות רדודים, מצטער לאכזב אותך. ובשביל לדעת אם שיר הוא רדוד או לא אתה צריך לקרוא בין השורות, ולא פשוט לפרש אותו כמו שהוא. ויש לי שאלה אליך - לפי החתימה שלך אני רואה שאתה אוהב את היהודים - אתה חושב שהשירים של היהודים עמוקים?

Drowned World

New member
אמרתי זה עניין של טעם

אנחנו יכולים להתווכח על זה עוד הרבה זמן ולא נגיע לשום מקום היהודים עושים מוזיקה שונה לגמריי ממה שאריק ברמן עושה ויש ליהודים שירים טובים ויש פחות אני לא אומר שהכל שלמות אבל ליהודים יש קהל הרבה יותר גדול ממה שיש לאריק ברמן בזה אתה יכול להיות בטוח לפי החתימה שלי אני גם אוהב את מדונה ויש אנשים שחושבים שבריטני ספירס יותר טובה ממנה... אז כאילו חחח מה אני יכול להגיד כבר...

Guybrush Marley

New member
רדוד זה עניין של טעם?../images/Emo118.gif

אז כנראה שאתה לא יודע מה זה רדוד... או שאני לא יודע? ..אולי תסביר לי?

Drowned World

New member
אמרתי לך כבר

הכל עניין של טעם גם בעייני מוזיקה מזרחית עם מילים כמו "ילדה למה את בוכה למה השארת אותי לבד" בלה בלה בלה וכו'.. זה משהו שכל ילד בגן יכול לכתוב ולהלחין כמעט כמו הלחנים של אריק ברמן ויש כאלה שאוהבים את זה ויש כאלה שלא
זה הכל. אשמח מאוד עם לא תמשיך להגיב לזה כי חבל אני לא באמת מעוניין לדעת עוד, שיהיה יום טוב לכולם

Guybrush Marley

New member
אז אולי אתה תפסיק להגיב?../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

סתם, פשוט אני לא חושב שרדוד או עמוק זה עניין של טעם. יום טוב.

Demri123

New member
הופעות של אריק ברמן

יש למישהו רשימה של ההופעות הקרובות של אריק ברמן? [קרובות הכוונה גם בעוד חודש..] תודה מראש

rinat l

New member
אז..

מאיפה אפשר להשיג את השיר "לבחורה זאת עם החתולים"...?

rinat l

New member
אוי נכון בלי הזאת חחחחח

טוב תודה רבה לך! נחכה לדיסק.. שבטח יצא עוד הרבה זמן :/

למעלה