שאלות

niya

New member
אימוץ ילד של בת זוג

שואלת את השאלה בשמה של אחות מקסימה שמטפלת בי באשפוז
יש לה ילד שאביו אינו מכיר בו. כיום היא חיה עם בן זוג שאינו אבי הילד, ובכוונתם למסד את הזוגיות שלהם, הם לא החליטו עדיין איך בדיוק. בן הזוג רוצה לאמץ או לפחות להתחיל עם אפוטרופסות על הילד, ונכון לעכשיו הוא משמש כאביו לכל דבר. הם גם מתכננים ילד משותף משלהם, שיהיה אח לבנה הגדול (בן שנה וחצי). אני ובן זוגי יעצנו להם להתחיל עם הסכם זוגיות חתום ע"י עו"ד, ורק אחרי שההסכם מוכן, להגיש בקשה לאפוטרופסות. אילו עוד עצות ניתן לתת להם על מנת להקל את התהליך ולפשט אותו? מה ואיך הכי טוב לעשות על מנת להשיג את האישור לאפוטרופסות ומשם להמשיך לאימוץ? היא גם שמעה ששולחים עו"ס הביתה, ורוצה לדעת מה בודקים פקידי הסעד בביקורי הבית. נשמח לשמוע המלצות ועצות

shohat24

New member
עזרה דחוף

שלום אני חייב עזרה דחוף יש ברשותי תיק פלילי הגזר דין היה לפני שנה וחצי ובו הורשעתי בהעלבת עובד ציבור הפרעה לשוטר והכשלת מעצר חוקי...זה היה מקרה חד פעמי ואין לי עבר פלילי..עכשיו אני אמור להגיש טפסים למשווק השקעות ושווק פנסיוני וזה אחרי שסיימתי תואר בכלכלה ואני אמור לשלוח למשרד האוצר את כל הדברים על מנת לקבל את הפטור ממהבחן הראשון שעשיתי בתואר והם גם ביקשו את הגזר דין ואני מפחד שהם לא ייתנו לי לעסוק במקצעות האלה בגלל עבריי....חייב תשובה דחוף לפני הגשת הטפסים תודה וערב טוב

שאלה בינלאומית

כאשר לחברה יש חוזה הפצה עם יצרן זר בטריטוריה המוגדרת כ-"ישראל" האם השטחים הפלסטינאים נחשבים כחלק מטריטורית ההפצה ? תודה רבה מראש

Termiks

New member
חדר ישיבות להשכרה

תרמיקס מרכז יזמות מציע חדר ישיבות להשכרה לפי שעות או חצאי ימים. מתאים לעורכי דין ומגשרים בין היתר. לפרטים נוספים.

פרשרי

New member
שאלה בקשר למזונות...לא בטוחה אם

לא בטוחה אם זה שייך לפורום הזה (תשלחו אותי לאן שמתאים אם לא) האם יש אפשרות (דרך בית משפט או כל דבר אחר) להעביר את דמי המזונות שנכנסים לבנק של האם, לבנק של הילד שעליו משלמים את המזונות?(מתחת לגיל 18) העניין הוא שהאם לא עובדת (בכלל), אין לה שום הכנסה חוץ מדמי המזונות הללו שמתקבלים מביטוח לאומי עצמו (לא מהאב כי האב נעלם(כן ברצינות במובן של המילה) ולא ידוע מקום הימצאותו (כלומר לאם אין שום דרך לשלם שכר דירה או חשבונות בלי הכסף של המזונות, למרות שהכסף הזה אמור להיות לטיפול בילד). הבעיה שהאם גם לא עובדת, וגם מבזבזת את הכסף היחיד הזה לא על מחיה וקורים מצבים שגם האם וגם הילד פשוט מגורשים מהבית בגלל אי תשלום שכר דירה. הכל קורה בגלל שאין דרך לקחת את הכסף הזה ממנה ולהעביר אותו לבן אדם אחראי, או לילד עצמו. אם לפחות הכסף ייכנס לבנק של הילד , תהיה אפשרות להשתמש בו בחוכמה. בעיה נוספת שבגללה זה הכסף היחיד היא שלאם אין דרך להתגרש. הבעל נעלם לפני יותר מ10 שנים ובגלל שאין הסכמה של הבעל האם עדיין במצב של "נשואה". אם מישהו יודע באיזו דרך אפשר לעזור או מה לעשות עם זה אני מאוד אעריך את זה.(או להפנות אותי למקום התאים)

למעלה