שאלות
ממולא

למה בלי מדגישומטיק למה?!

יש לכם מטריה? כן גדולה/בינונית/קטנה? בינונית איזה צבע? האמת שלא זוכרת כמה עלתה? 10 שקל?! מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה= או בלי=? ברור שעם אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית? בכל ערב. אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם? תלוי אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם? כן. פעם ניסיתם לעוף עם המיטה? מיטה?! לא..
לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה? דפוק

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונה ../images/Emo9.gif

יש לכם מטריה? כןן גדולה/בינונית/קטנה? קטנה איזה צבע? כחול כמה עלתה? 10 ש"ח מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה= או בלי=? עם אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית? כןן אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם? כןן לפעמיםם.. :-O אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם? כןן פעם ניסיתם לעוף עם המיטריה? לאא ממש לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה? סבבה..

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifעונה...

יש לכם מטריה?כןן
גדולה/בינונית/קטנה?גדולה
איזה צבע?צהוב
כמה עלתה?לאיודע
מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה=|מטריה או בלי=
?
אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית?לא
אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם?לא
אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם?ברור
פעם ניסיתם לעוף עם המיטה?לאא
לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה?נמחד ביותר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

go goldi

New member
|מיטריה|

יש לכם מטריה?כן גדולה/בינונית/קטנה?אחת בנונית ואחת קטנה איזה צבע?שחור כמה עלתה?בין ה10 ל15 או משהו כזה
מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה= או בלי=?עם אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית?לא אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם?כן אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם?אולי.... פעם ניסיתם לעוף עם המיטה?מה אני מרי פופינס?[או איך שלא קוראים לה] לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה?אמ.... מקורי....

איפה המדגישומטיק איפה../images/Emo35.gif

יש לכם מטריה? כן... גדולה/בינונית/קטנה? בינונית איזה צבע? שחור כמה עלתה? לא זוכר
מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה= או בלי=? עם... אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית? לא... אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם? לא... אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם? כן... פעם ניסיתם לעוף עם המיטה? לא
לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה? דפוק. כמוך

B o N u s

New member
בלי

יש לכם מטריה? כן גדולה/בינונית/קטנה? קטנה איזה צבע? כחול כמה עלתה? לאיודע מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה= או בלי=? בלי אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית? לא אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם?נכון :p אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם? יש טיפה בעיה בשאלה.. חבר.. אבל בעיקרון נראלי שכן פעם ניסיתם לעוף עם המיטה? הרבה ^^ לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה? חבל שזה לא על קרמבו :p

אני גם יענה בלי..

יש לכם מטריה? כן!! גדולה/בינונית/קטנה? קטנה איזה צבע? ורוד כמה עלתה? לודעת אמא קנתה מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה= או בלי=? בלי.. אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית?לא, אני שואלת את ההורים אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם? תמיד אני עם מטריה בתיק אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם? כן פעם ניסיתם לעוף עם המיטריה:כן, לא ממש הצלחתי חח לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה? שמטריה זה הדבר הכי שולט שיש ושזה מוזר שיש על זה שאלונים

Because Of May

New member
עונה+מדגישומטיק../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

יש לכם מטריה?
גדולה/בינונית/קטנה? קטנה... מהאלה שמתקפלות ומכניסים אותם לתוך שק כזה
איזה צבע? יש אחת שחורה, אחת ורודה, אחת כחולה ואחת אדומה-כולן אותו דבר
כמה עלתה? אינלי שמץ
מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה או בלי? עם
אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית? בד"כ בערב... לא מתכננת את היום לפי זה
אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם? בד"כ לא
אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם?
פעם ניסיתם לעוף עם המיטה?
לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה? אהה...
מדגישומטיק: http://213.8.106.62/on/mo/

דנה 74

New member
עונהנהנהנהנה באיחור

יש לכם מטריה? כן
גדולה/בינונית/קטנה? קטנטושה
איזה צבע?פרחוני
כמה עלתה? חחח אין לי מושג
מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה= או בלי=? תלוי מבצפר עם לבד בלי
אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית? לאא
אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם? לא
אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם? בכן
פעם ניסיתם לעוף עם המיטה? פעם זה קרה לי בלי לרצות
לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה? סבבות לגבות של אסף הראל
הודגש באמצעות מדגישומטיק

OOתמי OO4

New member
עוננה!../images/Emo182.gif

יש לכם מטריה?יאפ^^
גדולה/בינונית/קטנה?בינונית
איזה צבע?הרבה צבעים כמו קשת, רק בלי סגול...
כמה עלתה?10 שקל?
מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה=
או בלי=
?תלוי מתי ובאיזה גשם...
אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית?לא^^ אמא שלי רואה
אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם?לפעמים...
אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם?ברור! "שנינו יחד תחת מטריה אחת..."
פעם ניסיתם לעוף עם המיטה?מהה??
לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה?כיף!
שולטתתתת!

OOתמי OO4

New member
תיקון...

ניסיתם פעם לעוף עם המיטריה? הרבה פעמים! קפצתי מספסלים וםתחתי את המטריה וניסיתי... ואז כולם צחקו

עונה

יש לכם מטריה? כן. גדולה/בינונית/קטנה? בינונית איזה צבע? שחור כמה עלתה? אני יודעת... מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה או בלי? מן הסתם עם, לא שזה עוזר כ"כ... אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית? לפעמים. לעיתים מספיק להרים את התריס ולפתוח את החלון כדי לדעת פחות או יותר מה מזג האוויר באותו יום... עם זאת זה לא מוסמך אז... "אל תנסו את זה בבית". אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם? אני חוטאת בזה, מודה
אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם? כמובן. פעם ניסיתם לעוף עם המיטה? נראה שהתכוונת למטריה ו...אולי כשהייתי קטנה. זכור לי שהעמדתי פנים שהמטריה היא סירה בלב ים. לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה? בשתי מילים: זן נדיר!

slee4

New member
עונה...

יש לכם מטריה?כן גדולה/בינונית/קטנה?בינונית איזה צבע?שחור כמה עלתה?לא זוכרת מה אתם מעדיפים בגשם: ללכת עם מטריה= או בלי=?בלי,יותר כיף... אתם רואים את תחזית מזג האויר לפני שאתם יוצאים מהבית?לא אתם מסתכנים ולא לוקחים מטריה למרות שאמרו שירד גשם?כן אם חבר שלכם שכחת מטריה, תכבדו אותו בקצת מהמטריה שלכם?כן פעם ניסיתם לעוף עם המיטה?אמנם יש לי קצת טמטום אבל יש לי גם טאקט... לסיכום:מה אתם חושבים על שאלון שקשור למטריה?שמשעמם אז סבבה...כמו שמשעמם לי עכשיו כי אני לא מצליחה להרדם (כרגיל)

למעלה