שאלות
ממולא

Brombit

New member
תשובות על פטריות ../images/Emo115.gif

האם אתם אוהבים פטריות? לפעמים, תלוי איך
אם כן- למה? ככה
אם לא- גם למה? ככה
האם ראיתם פעם פטריה שלא בשימורים? כן. כל שנה אני הולכת לקטוף פטריות עם אמא שלי כדי להכין מרק
אוהבים פטריות עצמן- או רוטב? תלוי בפטריות, תלוי ברוטב
עם תוספות? לא ניסיתי
נכון שהשאלון דפוק? לא, אבל הוא קצת מעצבן
נכון שסינים עם הכובעים שלהן דומים לפטריות? לא
עם מה אתם הכי אוהבים את הפטריות שלכם? יותר נכון- מה אתם אוהבים לאכול עם פטריות?- תלוי תלוי תלוי...
יש לכם פטריות לא על הצלחת? לא
חח... לא רוצים לגלות? אבל גיליתי!
טוב, לא מכריחה... נודניקית

Brombit

New member
תיקונון ../images/Emo115.gif

מה אתם אוהבים לאכול עם פטריות?- פיצה

עונה

האם אתם אוהבים פטריות? מאוד! אם כן- למה? זה חינני וערב לחך
אם לא- גם למה? האם ראיתם פעם פטריה שלא בשימורים? וודאי, וגם פטריות שאינן למאכל בביה"ס היסודי-חומות כאלו שצמחו סמוך לשורשי עץ. אוהבים פטריות עצמן- או רוטב? הפטריות עצמן אלא מה?! מבושלות כמובן. עם תוספות? תוספות לפטריות מלבד רוטב עגבניות? לא עולות לי כרגע. נכון שהשאלון דפוק? ראיתי יותר גרועים... סתם, זה מקורי. נכון שסינים עם הכובעים שלהן דומים לפטריות? קצת. עם מה אתם הכי אוהבים את הפטריות שלכם? זו לא שאלה זהה לזו עם התוספות? יש לכם פטריות לא על הצלחת? העובש על הלחם נחשב? ולמ שתהה-הלחם הזה לא יהייה בצלחת של אף אחד
חח... לא רוצים לגלות? גיליתי טוב, לא מכריחה... אף אחד לא אמר זאת. ערב טוב.

slee4

New member
עונה...

האם אתם אוהבים פטריות?לאאאאאאא,איייכס אם כן- למה? אם לא- גם למה?כי זה מגעיל... האם ראיתם פעם פטריה שלא בשימורים?כן אוהבים פטריות עצמן- או רוטב?לאאאאאאא עם תוספות?לאאאאא נכון שהשאלון דפוק?כןןןן נכון שסינים עם הכובעים שלהן דומים לפטריות?יש לך דימיון מפותח עם מה אתם הכי אוהבים את הפטריות שלכם?כלום יש לכם פטריות לא על הצלחת?איייייכ...לאאאאאאאא חח... לא רוצים לגלות? טוב, לא מכריחה...

go goldi

New member
|פיטריה| מה קורה לשאלונים פה?

האם אתם אוהבים פטריות?ככה ככה אם כן- למה?ככה אם לא- גם למה?-- האם ראיתם פעם פטריה שלא בשימורים?כן אוהבים פטריות עצמן- או רוטב?גם וגם עם תוספות?מה? נכון שהשאלון דפוק?טיפה נכון שסינים עם הכובעים שלהן דומים לפטריות?חח עכשיו שאני חושבת על זה...כן עם מה אתם הכי אוהבים את הפטריות שלכם?בורקס יש לכם פטריות לא על הצלחת?לא חח... לא רוצים לגלות?

בלי../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

האם אתם אוהבים פטריות? לאאאא איכס אם כן- למה? אם לא- גם למה? כי זה מגעילללללללללל האם ראיתם פעם פטריה שלא בשימורים? כןןןןןן איכססססססס אוהבים פטריות עצמן- או רוטב? לא זה ולא זההההההההה עם תוספות? בעעעעעעע נכון שהשאלון דפוק? כןןןןןןןןן נכון שסינים עם הכובעים שלהן דומים לפטריות? כןןןןןןןן עם מה אתם הכי אוהבים את הפטריות שלכם? איכסססססססססססססססססס יש לכם פטריות לא על הצלחת? לאאאאאאאאאאאאאאא יש לי יבלות מחוץ לצלחת חח... לא רוצים לגלות? טוב, לא מכריחה...

B o N u s

New member
../images/Emo67.gif

האם אתם אוהבים פטריות? לא אם כן- למה? אם לא- גם למה? ככה P: האם ראיתם פעם פטריה שלא בשימורים? בטלוויזיה אוהבים פטריות עצמן- או רוטב? לא ולא עם תוספות? לא נכון שהשאלון דפוק? :p נכון שסינים עם הכובעים שלהן דומים לפטריות? לא :O עם מה אתם הכי אוהבים את הפטריות שלכם? כלום יש לכם פטריות לא על הצלחת? לא חח... לא רוצים לגלות? .. טוב, לא מכריחה...

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif

האם אתם אוהבים פטריות?לא. אם כן- למה?** אם לא- גם למה?כי זה מגעיל...בלעעככסס האם ראיתם פעם פטריה שלא בשימורים?נופ. אוהבים פטריות עצמן- או רוטב?רוטב. עם תוספות?נופ. נכון שהשאלון דפוק?נופ. נכון שסינים עם הכובעים שלהן דומים לפטריות?נופ. (איזה גושXD) עם מה אתם הכי אוהבים את הפטריות שלכם?*** יש לכם פטריות לא על הצלחת?נופ. חח... לא רוצים לגלות? טוב, לא מכריחה... יומטוב! תמר.

דנה 74

New member
נוו זה הקיצור מה שרשמתי

אופסיי אתם לא החברים שלי שמבינים

דנה 74

New member
עוד למי שלא הבין

דסקופ זה קיצור [ שלי ושל החברים שלי] לדסקטופ. סליחה ומתנצלת מקרב הגרב. פשוט אני רגילה

Brombit

New member
מקרב הגרב ../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

בכל מקרה זה לא הבדל כל כך גדול דסקופ/דסקטופ...

Because Of May

New member
יצירה שלי../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

של קלקלקלקלקלקלקלקלקלקלקלקלקלקלי
למה א"א להוסיף תמונה ל"הוספת תגובה מהירה"

pusher

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo215.gif

למעלה