שאלות

How I Disappear

New member
שאלות ../images/Emo3.gif

אממ אני בכיתה י' ורציתי לדעת אם אני אוכל להצטרף לצופים [לא לפורום, לתנועה עצמה XD] אם אני מצטרף אני אהיה בתור חניך רגיל ? אני בחיים שלי לא הייתי שם זה משנה משהו ? וגם אני מהרצליה, אז יש כאן מישהו מהרצליה שנמצא בצופים ?

ההה

אחות של חברה שלי הצטרפה שנה שעברה (היא הייתה ב-י) והיא הייתה פעילה כיאלו... כל אחד יכול להצטרף אבל לא נראה לי שהוא יכול להיות מדריך... הוא יכול ליהות מדריך עזר (כמו טטניקים ופעילים)

שלום:)

אני רוצה להגיד לך שאחרי מחקר מעמיק ביותר (אבל באמת) הנוער העובד זה יותר טוב. ואני לא אומרת סתם, הייתי בצופים, והייתי בנוער העובד, וגם כשהייתי בנוער העובד עשיתי מלא השוואות לטובת ולרעת כל תנועה, באמת הנוע"ל זה הכי טוב... וקן הרצליה זה אחד הקנים התותחיים! ואני לא משם! ואתה יכול להצטרף ולהיות על תקן חניך, וגם להדריך אם תרצה-מה שתבחר. הצופים זה סבבה גם, אבל אני באמת חושבת שבנוע"ל יותר טוב. (כמה התקפות בטח יהיו פה עכשיו..) בכל מקרה תנסה גם וגם ותבחר מה שיראה לך:)

yo yoel

New member
האמת שממש לא באתי להתקיף אותך

אבל כשנכנסתי להודעה וראיתי שאת ממליצה על הנוע"ל בפורום צופים, זה כבר די הכעיס אותי. הבנאדם שאל איך הוא יכול להצטרך לצופים, בפורום של צופים, ואת באה ודוחפת אותו לנוע"ל? כשהוא ישאל בפורום של נוע"ל תמליצי לו על נוע"ל. אני מבטיח לך שבמקרה כזה אני לא אכנס לך לפורום ואדחוף אותו לצופים. קצת נימוס. ובנוגע להצטרפות לצופים, ודאי שאתה יכול! תבוא לשבט באחד מהימי פעילות, תציג ת'עצמך, ואני בטוח שיקבלו אותך בשמחה..

Ooowah oO

New member
פססט, טאקט! o:

שמעי, אחרי כל מחקר וכל דבר אחר אפשר למצוא דברים טובים ורעים על כל תנועה. גם אני אחרי שהייתי גם בצופים ב-2 שבטים ועוד לפני שידעתי על התנועה (גרתי במקום בלי נוע"ל, לצורך העניין) נהנתי יותר בנוע"ל, אבל זו רק החוויה האישית שלי, מדריכים בצופים ובנוע"ל, פעולות, השכבה שלי ועוד.. זה תלוי במליון דברים שהם גם אישיות ולא חוויה, כמו מה זה כיף לדעתי ולדעת האחר. ולסיום, הצופים והנוע"ל שתיהן תנועות מבורכות שמחנכות, או לפחות מנסות לחנך ילדים להיות פעילים בחברה, לשנות, להעצים וכו'. כל אחת באידאולוגיה שלה, אם לשיתוף וסוציאליזם ושמאל חברתי או לממלכתיות ואזרחות טובה. הכל טוב ויפה.

gr123

New member
תשובה

כמובן שתוכל להצטרף לשבט הצופים הקרוב למקום מגוריך. כמו כל חבר שכב"ג תוכל ליהנות מפעילויות לשכב"ג (השכבה הבוגרת - כתות ט'-י"ב ) , פעילויות שכבה (ברוב השבטים לכל שכבה בוגרת יש מדריך אחרי צבא שמעביר לה פעולות משלה) וכמובן תוכל לקחת חלק במפעלים שבטיים (טיולים , אירועים וכד') . לגבי תפקיד ספציפי (מדריך, חבר וועדה וכד' ) - ייתכן מאוד שתוכל להצטרף ולקחת על עצמך תפקיד כלשהו (בשבטים שזקוקים בדחיפות למדריכים תוכל לשמש כמדריך, אך בשבטים שבהם התפקידים לשנת הפעילות הנוכחית כבר חולקו לא בטוח שתוכל לקבל ישר תפקיד כלשהו). כלומר - שיבוצך לתפקיד יהיה בהתאם לרצונך ולצורכי השבט הספציפי שאליו תצטרף. בהצלחה! אם יש לך עוד שאלות - אתה מוזמן לשאול.

הדריק1

New member
אני רואה שכולם כבר הגיבו אז אני

אפרט על השבטים: שבטי הרצליה הם בהנהגת שרון צפון- שבט דקר-צופי ים-שזה ממש ממש מאגניב..עושים כל מיני דברים בים וגולשים וזה.. שבט רשפים, ושבט שחף-בהרצליה פיתוח מקווה שעזרתי

מה זה השטויות האלה נוע"ל?

אני לא הלכתי בחיים לנוע"ל אפילו שכל החברות שלי שם!!!! ואת מנסה ...... להסביר ש.... כי נאי לא חושבת שבצופים אנשים יהנו לדבר על הנוע"ל

How I Disappear

New member
כדי להיות מדריך לא צריך לעבור איזהשהיא הדרכה

לפני זה ? או שפשוט מתחילים להדריך ?

noname202

New member
במידה ותיכנס להדרכה

ידאגו להכשיר אותך לפני זה, לא יזרקו אותך למים.

Ronen Rozen

New member
היי

מאיזה חלק אתה של הרצליה? איזה תיכון אתה? אני מרשפים... אתה לא תהיה חניך כי עכשיו אתה שכבגיסט ולא זה ממש לא משנה אם הייתה או לא... אנחנו מקבלים אנשים חדשים בכיף

למעלה