שאלות

gaichuk

New member
במקרה של ה-GG100,בלי קשת זה דווקא טוב...

נטיה מעצבנת לסגור גשר בהטלה. בזה שיצא לי לעבוד איתו תקעתי טבעת גומי עבה בזרוע (במשולש הריק) והייתי מכופף אותה כלפי הספולה כמעצור. בגדול אני חושב שהרולר הזה נמכר במחיר גבוה מדי. עם לגרים חדשים או בלי...

rondadon

New member
נראה לי קצת הזוי...

שמשהו לא מופיע באתר של היצרן... אבל שטויות...בעיקרון - ממש לא רולר חדש בשוק. לפי דעתי, במחיר הזה....אקליפז כבר עדיף...וישאר אפילו מספיק כסף לחוט בד 80-100 ליברות...

רמי האן

New member
האתר של "טיקה" פשוט לא מעודכן

ואין בזה שום דבר הזוי. אתרי אינטרנט של יצרנים (או של כל גורם אחר) אינם תורה למשה מסיני. אני מסכים עם גיאצ'וק שהרולר הזה (טיקה ג'י.ג'י 100) מתומחר גבוה מדי. זו אחת הסיבות לכך שאני לא רוכש אותו. ואגב - בימים אלה מתקיים מבצע של "1 + 1" בחנות של יבואן מוכר בצפון הארץ. אם נניח שהוא לא מפסיד גם כשהוא מוכר ב-50% הנחה - מה זה אומר, לדעתכם, על שיעור הרווחיות שלו בימים רגילים?

חדשבחוף

New member
תסלח לי רגע

אבל תיקון קטן, ברשותך: אין קשר בין משקל ההטלה לבין המשקל שהחכה יכולה למשוך, זה עומס שונה לגמרי. ההטלה נעשית באוויר, המשיכה נעשית במים, ההטלה היא פעולה חדה ומהירה מאוד והמשיכה היא עומס מתמשך וגם אם הדג משתולל, זה לא מתבטא בהצלפה כמו ההטלה, והעומס הזה מתחלק גם על אורך חוט ארוך יותר וגם לכל אורך החכה. אחרת איך אתה מסביר שחכות עם משקלי הטלה של פחות מ-10 גרם יכולות להוציא דג במשקל מס' קילוגרמים?

edooor

New member
תגובה

טוב נכון המקל שהיה ברשותי כרגע היה מיועד רק לאנטיאסים חזר לחנות החלפתי למקל אחר חלול אבל מלא בשפיץ מאד חזק מקווה שאכן זה ככה הדגם זה MARINER SUPPER STRONG 3.30 MM בהקשר לרולר הרולר שקניתי זה האחרון שיצא והוא קיים בשוק שבועיים אם תוכיח שהדגם הזה קיים שנתיים תקבל 2 מתנה מהמוכר ואם תפסיד תתן 2 אוקי עכשוי לא רוצה להמשיך ויכוח נסגור את זה ככה אם אתה חושב עדיין שיש לי רולר שקיים שנתיים הארץ תבדוק איזה רולר קיים שנתיים של טיקה מהדגם הזה שהמהירות סיבוב 4.9 ויש לו מייסב אחר לא לגריים וזה הדגם מהסדרה הזאת בנתיים שמתקרב לרולר של גיג במהירות סיבוב המשך סופש נעים אם מלא דגים ועוד עידכון קטן יום רביעי לקראת הסערה ניתפס אנטיאס באזור הרצליה הצליח לברוח בגלל הגלים שהיו משקל 20 קילו בערך

למעלה