שאלות תועות ותוהות

• פותח הנושא ira87
  • פורסם בתאריך

ira87

New member
ארנק לא מעור לגבר

היי בנות, אשמח לעזרה איפה אני יכולה למצוא ארנק לא מעור לגבר שגם ייראה מכובד? המון תודה מראש

mikey mouse1

New member
../images/Emo23.gifפוראבר21../images/Emo100.gif

אני כל הזמן שומעת על בנות שמזמינות מפוראבר 21... רציתי קצת לדעת-האם באמת כזה שווה לקנות משם?יש להם מציאות?המחירים שלהם יקרים או נוחים לכל כיס? כמה זמן לוקח עד שהמשלוח מגיע לארץ....? ומה לגבי המידות- אשמח לדעת איך זה הולך אם אני בנעליים מידה 41-איזה מידה אני אצלהם? ובחולצות אני M.... אשמח למידע על המידות כי מכל האתרים האלה של המידות אני מסתבכת. ואיפה החנות הזאת נמצאת אגב? תודה

littlerunaway

New member
שוקלת להזמין

אחרי שגיליתי שפיגליבס העלו את דמי המשלוח שלהם ל 20 פאונד, עברתי לאתר של ויקטוריה סיקרט שם יש דברים שאני מאוד אוהבת... בכל מקרה לאחר שיטוט באתר, בחרתי כמה דברים שאני רוצה להזמין אבל לא יודעת אם כדאי... - 6 חזיות - 3 תחתונים, זהים, בצבעים שונים - ביקיני פשוט המחיר הסופי (כולל דמי המשלוח) כ 900 ש"ח. מה שכואב שרק המשלוח עצמו יעלה לי כמעט 50$. אבל המחיר הסופי יחסית לכמות הפריטים לא יותר מדי גבוה לדעתי. בנוסף יש את עיניין המכס, שאולי כן ואולי לא (תלוי במזל אני מניחה) יוסיף לי עוד סכום כסף לחשבון (מישהו יכול להזכיר לי איך וכמה זה הולך?). השאלה התחתונה, כדאי או לא?

../images/Emo41.gifשאלה קטנטנה.

בתוכנית ה"בלוק" ששודרה בערוץ 10, היה איזשהוא זוג [גל ואסף] שהם עיצבו דירה והיה בה מראה עם מסגרת שחורה מעוצבת כזו. באמת יפייפיה. נכנסתי לאתר- אמרו שיש את המקורות לקניות וראיתי שהם קנו את זה בW&W. שאין לי מושג מה זה אומר. אם זה בכלל מהארץ. בכ"מ, רציתי לדעת אם מישהי יודעת איפה אפשר למצוא מראה כזו...או מאוד דומה לה. תודה.

liorush1992

New member
נשף סיום :][:

הי בנות מהממות :]]] יש לי עוד שבועיים נשף סיום י"ב ואני פשוט אבודה!!!! אני לא מצליחה למצוא שמלה חרשתי כבר מלא חנויות ולא מצאתי את השמלה המושלמת אני חייבת את עזרכתן של חובבות השופינג מבינכן אז ככה התקציב שלי זה עד 500 שקל בערך לא מוכנה לקנות בשום מצב מחנות רגילה בקניון (אנחנו שכבה גדולה ככה שבטוח שיהיה לעוד כמה בנות) חרשתי כבר את תל אביב אני גרה ברמת גן אם אתם מכירות איזורים שיש בהם בגדי מעצבים חמודים לא משהו פנסי מדי וגם לא פשוט משהו מחמיא וחמוד המליצו לי על חיפוש ברעננה וכפר סבא אמרו שיש שם הרבה חנויות מעצבים זה נכון?!?1 סורי על החפירה אני ממש מודאגת לכולם כבר יש שמלה חוץ ממני:] תודה לעוזרות ♥♥♥ :][:

צפון דיזינגוף, ניסית?

קצת יקר אבל עם מאמץ מוצאים גם בטווח מחירים נמוך יותר.

EarthWind

New member
יש סיכוי שבשנקין

תמצאי משהו מיוחד שם. ברמת גן יש את הוט בביאליק ולפעמים הם מביאים שמלות מיוחדות שהם מביאים בבודדים. ובאותו רחוב, ממש מול "אלרם"/"קניון ביאליק" יש חנות של בגדים לאירועים אפשר למצוא דברים מדהימים. שווה לנסות
ברמת גן לפעמים יש דברים יותר טובים מבכל ת"א..

niya

New member
את יכולה להעלות

תמונה של המראה? שיהיה לנו קצת יותר מידע?

niya

New member
את מתכוונת למראה העגולה

עם המסגרת עם הפיתוחים? אם כן, ראיתי כאלה דומות בכל מיני מקומות בהן מוכרים מסגרות למראות (חנויות לכלי בית ואביזרים)

niya

New member
חנויות כמו

ביתי לי איי-די דיזיין וחנויות שונות לכלי בית ומתנות (לויזון, נחמד) - יש עוד כמה שאני לא זוכרת את השמות, אני רואה מדי פעם כאלה בירושלים

Come Alive

New member
אני אענה בקשר למה שאני יכולה לענות..

כי לא יצא לי עוד להזמין משם, אבל זו החנות האהובה עליי בעולם אז אני יודעת לא מעט עליה.. אז ככה..
כן, כזה שווה לקנות משם. יש להם הכל מהכל במחירים הכי טובים בעולם
הבעיה הכי גדולה איתם היא בחנויות- כל החנויות... אם את נכנסת חצי שעה אחרי הפתיחה של החנות בבוקר, את נכנסת לדבר הכי מבולגן בעולם.. וממש לא כדאי להסתכל באינטרנט ולבחור דברים כדי לקנות בחנויות, כי זה לא ממש מה שקורה בחנויות.. בחנויות יש בלאגן, הכל על הרצפה, אין הרבה ממה שיש באינטרנט, יש דברים אחרים, זה די בלאגן
צריך ממש להרים דברים מהרצפה וכאלה. וכמויות על כמויות של אנשים... אבל תאמיני לי שזה שווה את זה
לא יודעת כמה זמן לוקח עד שהמשלוח מגיע לארץ..
מידת נעליים- לפי מה שבדקתי אצלם, אין להם את המידה שלך.. אבל את בעיקרון מידה 11 אם את 41, אז יכול להיות שיתאים לך גם 10. אי אפשר לדעת, ככה זה נעליים הרי, לפעמים הן גדולות יותר, לפעמים קטנות יותר.. אי אפשר להיות בטוח.
המידות של החולצות שלהם הן גם S, M, L, XS.. אז אם את מדיום, את אמורה להיות מדיום גם אצלם..
פוראבר 21 היא רשת, אז יש לה עשרות חנויות, בעיקר ברחבי ארה"ב. תוכלי לראות איפה כאן: http://www.forever21.com/store/storelocator.asp

למעלה