שאלות של מתחילה

לדעתי אתה מבלבל במוח ..

כן כן ציינתי שלדעתי .. אנשים(אני מתעלמת מהערה השוביניסטית שלך) שלא מסתדרים עם 4 גלגלים יסתדרו טוב יותר על 2 ? אולי 2 עם גלגלי עזר ? אופנוע או קטנוע דורש ריכוז רב יותר מכלי רכב עם 4 גלגלים, אופנוע או קטנוע דורש ראיית כביש רחבה יותר מכלי רכב עם 4 גלגלים, אופנוע או קטנוע דורש יכולת תנועה בין נתיבים יותר מכלי רכב עם 4 גלגלים, אתה רוצה שאמשיך ? לדעתי מר וורדרו, אתה טועה ובגדול .. ולגבי נעלי העקב, אתה רוצה שנשים ירכבו על קטנוע / אופנוע עם נעלי עקב בשביל שיהיה לך אופציה ל"שטוף את העיניים" ? תהיה בריא

varadero

New member
דעתך היא זכותך

נכון דורש ריכוז גדול יות -אבל- שדה הראיה טוב יותר אם אני מבין אותך בילבי את אומרת שיותר קשה על דו גלגלי רק בפעם הבאה שאת נוסעת ברכב תגידי לחברות שלך שיסתכלו במראה יחזרו לצד ימין ולא ידפקו ברקסים לא יחתכו ויסעו בירוק ויעצרו באדום אשה על רכב זה דבר מסוכן וכשאני מתקרב לרכב עם אישה בפנים אני נזהר שבעתיים אני לא מאשים רק נשים יש גם גברים שחבל"ז לא יודעים לנהוג... בכל מקרה כלי רכב דו גלגלי עדיין נראה לי אופציה טובה לאשה מרכב. לגבי נעלי העקב לא זה לא מה שעושה לי את זה, אולי עם תסעו עם בקיני זה יהיה יותר טוב
פשוט נראה לי מוזר איך האיטלקיות מעיזות לסוע ככה אני בעד מיגון מלא בכל זאת הרגליים הם התמיכה שלנו במצב עמידה.

וורדרו מותק ..

הכללות זה דבר נפלא נכון .. אז אני מכירה לא מעט גברים שאפילו בחניה אני שמה אותם בכיס הקטן. ואולי גם אתה בינהם .. ואתה בטח כמו הגברים האלה שנוסעים אחרי רכב שמעצבן אותם אומרים בליבם אישה ואחרי שהם עוקפים ומגלים שזה גבר בכלל אז הם אומרים שהוא נוהג כמו אישה .. יאללה תהיה בריא .. ותזהר בפעם הבאה שאתה עובר קו הפרדה רצוף.

varadero

New member
בילבי מותק לקחת את זה אישי?

איך את יודעת? רוצה תחרות בחניות? או שסתם יש לך רגשי נחיתות סחתיין על הזכרון... חוקים נועדו בשביל להפר אותם לפעמים FREEDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LIVE AND LET LIVE What does a man got to do to get laid around here?

לקחת אישית ?

אני ? אני בסה"כ אומרת שהכללות זה דבר נפלא .. ושיש נשים שנוהגות מעולה, ובינהם גם כמה חברות שלי .. יש לי פורום נהדר בשבילך ..שם תוכל למצוא לך תשובה לשאלה
What does a man got to do to get laid around here​
תהנה... ויאללה תבוא לעזור במאמץ המלחמתי בשירשור 1000 התגובות

varadero

New member
כן אה...!?

יכול להיות לא אמרתי כולם - ואיפה החברות שלך מסתובבות? ואת איתם אני מניח. תודה על הקישור - אני יבדוק אותו מיד זה שלך האתר? http://www.bilbi.up.co.il מי מממן ?

varadero

New member
כן אה...!?

יכול להיות לא אמרתי כולם - ואיפה החברות שלך מסתובבות? ואת איתם אני מניח. בשביל לבדוק יכולות כמובן
על הקישור - אני יבדוק אותו מיד זה שלך האתר? http://www.bilbi.up.co.il מי מממן ?

varadero

New member
כאן ושם...?

נשמע מעניין. יש לי המון כסף אולי אני יכול לעזור לך?

varadero

New member
מותק אל תלחצי

לא בקשתי כלום סתם זרקתי טוב חייב לזוז היה נחמד להת' שוב בקרוב

Phangan

New member
רכיבה על אופנוע היא דבר מסוכן

בייחוד כשרוכבים בתוך העיר, רוב התאונות קורות בעיר (אין לי % מדוייק... שלמה
) לכן לא מומלץ לרכב על קטנוע
ויש את נושא מזג האויר קר ורטוב בחורף, הקטנוע מחליק על הכביש הרטוב... מאוד מסוכן. לכן לא מומלץ לרכב על קטנוע
והסירבול בציוד מעיל כפפות בשיא החום של ת"א והלחות אוי
תחשבי מה יקרה לאיפור שסמת בבוקר. לכן לא מומלץ לרכב על קטנוע
ועל המנעולים דיברנו
כל פעם שעוצרים מנעול שרשרת מנעול דיסק כיסוי.. נסיעה של 5 דק' הופכת לטקס של חצי שעה לפתוח להכניס לקטנוע להוציא לנעול די נמאס
לכן לא מומלץ לרכב על קטנוע
והביטוח אוי הביטוח קטנוע ששווה 5000 ש"ח מה הם חושבים שכל שנה אשלם חצי משווי הקטנוע לביטוח חובה + ג'
לכן לא מומלץ לרכב על קטנוע
בקיצור כפי שאת רואה תירדי מהעיניין זה רק יכניס אותך למצבים שלא היית רוצה להיות בהם, תיקני מזדה לנטיס או פוקוס ( מה עדיף
) מזגן מוזיקה תענוג. למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה
אבל.... מצד שני אין בעיות חנייה אין כמעט עלוייות החזקה... אין יותר פקקים נסיעה של שעה בפוקוס הופכת לרכיבה של 10 דק' וההרגשה של החופש והרוח שנכנסת ל
איזה תענוג... למה לא סיפרתם לי את זה קודם... גשם
יש חליפת סערה שמש
יש מעילי קיץ מאווררים בקיצור רק דו"ג
אבל בהרבה יותר זהירות וסובלנות על הכביש.... בהצלחה....

למעלה