שאלות של דפ"ר

infinity0

New member
שאלות של דפ"ר

אהלן, בדיוק סיימתי שנה א' ואני אמור להתחיל (מן הסתם) שנה ב' בשנה"ל הקרובה. מכיוון שלא ידעתי, שילמתי בטעות דמי רישום לתשע"א דרך האינטרנט לפני כמה חודשים. רציתי לשאול: * האם זה מפריע איכשהו לרישום מערכת לתשע"א? * האם יש אופציה לקבל החזר של סכום הרישום לחשבון שלי או כזיכוי משכ"ל של שנה הבאה? ... ועוד כמה שאלות בלי קשר לתקרית המצערת הזו: * מתי אמור להגיע השובר לתשלום ראשון ע"ח שכ"ל של שנה הבאה? * מתי ייפתח הרישום הממוחשב למערכת השעות לשנה הקרובה? אני מקווֶה שתוכלו לעזור לי
תודה ! ! ! חופש נעים !

deathcaster

New member
שאלה הבהרה

אתה "עולה" לשנה ב' ושילמת דמי הרשמה ?
כיוון שזו הפעם הראשונה שאני שומע על מקרה כזה... ואני מניח שככה גם יגידו רוב חברי הפורום..... הייתי ממליץ לך ליצור קשר (טלפוני או להגיע לשם עם כובע טמבל על הראש) עם מרכז ההרשמה ולהסביר להם מה קרה ולבקש החזר (ע"פ התקנון לא ניתן לקבל החזר על דמי הרשמה במקרה של ביטול לימודים אבל כאן זה לא המקרה, כך שאין ממש התייחסות לכך בתקנון) "מתי אמור להגיע השובר לתשלום ראשון ע"ח שכ"ל של שנה הבאה?" - השובר הראשון לתשלום מגיע למיטב זכרוני בנובמבר. "מתי ייפתח הרישום הממוחשב למערכת השעות לשנה הקרובה?"- לפחות לפי מה שרשום בפורטל אין עדיין תאריך לרישום הממוחשב אבל זה בד"כ באוגוסט אם אינני טועה.

MsUnderstood

New member
לפני שנה הרישום היה בספטמבר...

אבל השנה תחילת ספטמבר זה החגים אז בטח יעשו את זה מוקדם יותר.. .שיבוא כבר ספטמבר!!!!!!!!!!!

MsUnderstood

New member
יש לי יומולדת בספטמבר..חחח

ויולי-אוגוסט חמים מידי אז הם מיותרים

infinity0

New member
אהלן, הבהרה קטנה

לגבי התשלום הראשון ע"ח שכ"ל - התכוונתי לזה שבלעדיו האונ' טוענת שאי אפשר לבצע את רישום המערכת הממוחשב

infinity0

New member
הנה:

תראו למשל בשנתון האחרון בעמוד 23! יש כותרת: תשלום ראשון ע"ח שכר לימוד. מתחת לזה, בהמשך העמוד, כתוב: (...) "שימו לב: כל תלמיד במסגרת לימודיו מקבל מהמחלקה לשירותי תלמיד ושכ"ל שובר לתשלום ראשון ע"ח שכ"ל לקראת שנה"ל (תש"ע). השובר הזה מתייחס להמשך לימודיו בחוגים בהם למד בשנה הקודמת וביצוע התשלום במועד הנקוב בו לא מבטיח מקומו בחוג/ים החדשים. (...)

יש משהו כזה

נקרא, אם זכרוני אינו מטעני, מקדמה על חשבון שכר הלימוד. מגיע בדרך כלל באיזור אמצע אוגוסט, ויש לשלמו עד 10 ימים לפני מועד הרישום. בהצלחה!

למעלה