שאלות...שאלות....
היי כולן , במסגרת פינת השאלות החודשית שלי פה...הצטברו לי כמה , אחרי ביקור אצל הרופא, והחלטה על פרוטוקול להזרעה נוספת,(עד היום היו שתיים) אז נתחיל מזה...שהפרוטוקול מורכב משתי אמפלות של גונאל F , וביום המכריע ,אוביטרל ,או...שימו לב לזה...דקא פפטיל!!
.. לדבריו דקא פפקטיל, במועד הקרוב לביוץ ,יכול לעשות גם את התפקיד הפוך..ולשמש ככוריגון.לי זה היה מוזר .מישהי מבינה למה? ודבר שני,שאני לא מבינה וקצת מכעיס אותי האמת... אחרי אי אילו רופאים שראו את כל הבדיקות שלי (במהלך השנה האחרונה) ומלמלו משהו על תנגדות אינסולין, והזכירו גלוקפג'ז..אחרי כל זה.. רק אתמול, הרופא החדש שלי ,אמר בוודאות.."גשי לאנדוקרינולוג" ... יופי...תורים יש רק לספטמבר !!!!!!!! מה אני עושה ? האם רופא משפחה יוכל להסתכל על הבדיקות ולתת לי מרשם לגלוקופז' ? די מייאש אותי!! ועוד שאלה קטנטנונת... מרשמים של רופא פרטי (לגונאל ,או להבדיל..ל US ) מכובדים ע"י מכבי , או שצריך להסב אותם?? תודות על תשומת הלב....
~~רורו ~~שהניק שלה גזור משמות האחיינים,וכבר רוצה ניק "אמא של ..."
היי כולן , במסגרת פינת השאלות החודשית שלי פה...הצטברו לי כמה , אחרי ביקור אצל הרופא, והחלטה על פרוטוקול להזרעה נוספת,(עד היום היו שתיים) אז נתחיל מזה...שהפרוטוקול מורכב משתי אמפלות של גונאל F , וביום המכריע ,אוביטרל ,או...שימו לב לזה...דקא פפטיל!!