שאלות שאלות שאלות

funkey monkey

New member
אני עדיין טוען שאין שום קשר..

אני טוען שבגלל לערוך כזה דבר בשנות ה70 היה מסובך מדי..הרי עבדו פריים פריים. לא בגלל שלא יכלו לשכור כריאוגרף נורמלי. חוצמזה, הנורמות השתנו..בזמנו בטח לוקאס לא חשב שהקרבות לייטסייבר זה מה שיעשו את הסרט.

תודה רבה לכל המשיבים אבל

עדיין קשה לי העניין של דוקו. במתקפת המשובטים הוא גילה יכולות קרב מרשימות למדי, כולל חשמל או ברק מהידים (כמו פאלפטין, דבר שאין לדארת' ויאדר), הוא כיסח שני ג'דיי ואפילו יודה לא יכל לו (הוא גם אומר לו Very pawerful you have become). אז איך בנקמת הסית' אנאקין פשוט קורע אותו, ותוך די קצת זמן? גם הקטע של פאלפטין נגד ה4 ג'דיי עדיין לא ברור לי. זה נכון שהוא הסית' לורד אך בכל זאת ווינדו נלחם איתו זמן רב ולמעשה מנצח אותו. מה גורם לווינדו להיות הרבה יותר חזק מחבריו למועצה, אבירי ג'דיי מנוסים? בשאר הדברים קיבלתי תשובות מספקות, תודה רבה.

KingpinEX

New member
וינדו הוא הג'די הכי טוב שיש עם

לייטסייבר למעשה הוא איפילו פיתח סטייל לחימה משלו, יש הבדל בין הרמות של יודה של וינדו של סידיוס מהרמה של שאר הג'דים, הם למעשה המאסטרים האמייתים. אנקין הוא הג'די הכי חזק שיש הוא ברמה אפילו יותר גבוהה משלושת המאסטרים שאמרתי לך קודם פשוט כדי לגלות את הכוח שלו הוא צריך להיות מאומן... אחרי שלוש שנים הוא כבר היה פי 2 יותר חזק מהפעם שעברה שהם נפגשו בגלל זה הוא יכל לנצח את סידיוס.

the Sithari

New member
הוא פיתח את הVAAPAD בגלל היכולת שלו

לראות את הshatterpoints של כל יצור וגם במצבים שונים.. זה לא קשור לאם הוא הכי טוב או לא כי הסגנון היה יחודי לא ובספר עליו כתוב שזה הפתיע גם אותו שדפה למדה את זה. לך תדע אם הוא באמת הכי טוב

KingpinEX

New member
אם זה מנצח את הכל זה הכי טוב

וכמו שרואים הוא מביס כל דבר שהוא בא בקשר איתו.

the Sithari

New member
פלפטין דיי חשמל לו את הצורה

וגם בספר Kar Vastor קורע אותו בקרב הראשון שלהם

KingpinEX

New member
זה לא היה בקרב זה היה אחרי הקרב

ועל הספר שאלתי אותך בפרטי תבדוק

Y. Welis

New member
בעניין ליאה והיזכרותה באמה

אם מדובר במודעות שלפני הלידה שנבעה מ'הכוח', הרי שיש לנו עוד קישור לסדרת 'חולית' ולסיפור על עאליה שנעשתה מודעת עוד בזמן ההריון של אמה.

Another Girl

New member
ייתכן.

בכל מקרה,קישור או לא,זה וואחד פספוס בעלילה.

goffer

New member
רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע!

אם בטטואין מזדקנים מהר יותר אז איך לוק לא נראה יותר מבוגר מליאה???

EIYO

New member
נצל"ש Paron Lighton

פרטים על הדמות, ותמונה???? מישהו?? תודה מראש,

tactical

New member
לפי מה שהבנתי.....

היא אמורה להיות ג'די והחברה של בן סקייווקר (הבן של לוק ומרה ג'ייד)... זה דמות שמופיעה רק ב- EU ככה שאין עליה יותר מדי מידע ומין הסתם אין גם תמונה...

למעלה