שאלות שאלות שאלות

שאלות שאלות שאלות

רק אתמול בלילה ראיתי את הסרט החדש 'נקמת הסית'' בעקבות ראית הסרט בקולנוע, התעוררו אצלי מספר שאלות ובעיות. אם משהו יכול לענות אודה לו מאוד. 1.מה זה בדיוק הקטע עם קווי-גאן שיודה מזכיר בסוף הסרט? לא הבנתי שם כלום. 2. איך דארת' ויאדר ידע בסרטים הישנים שלוק הוא הבן שלו? הרי פאלפטין אמר לו שהוא הרג את פאדמה בהתקף זעם- לפני שהיא ילדה. (הקיסר לא ידע שפאדמה ילדה את לוק וליאה ולכן לא יכל לספר על כך לויאדר). 3. אם איכשהו ויאדר כן ידע שלוק הוא בנו (אולי חש בכוח או משהו כזה) למה הוא לא ידע באותה מידה שליאה היא ביתו? (או לפחות לא מפגין ידיעה כזאת כשהיא בשבי אצלו). 4.למה דארת' סידיוס רצה ושמח שדוקו ימות? הוא הרי תלמידו, סית' רב עוצמה. 5. איך אנאקי, שהצליח להרוג את דוקו, לא הצליח לנצח את אובי ואן בקרב ביניהם, וזאת למרות שדוקו הוא בעל כוחות עצומים שפעם אחר פעם מביס את אובי ואן בקלות? 6. מדוע בקטע שאנאקין בא להציל את פאלפטין, מאסטר ווינדו לא נלחם באנאקין? אנאקין כורת לווינדו את היד בלי שום התנגדות של ווינדו! והוא הרי אחד הג'דיי החזקים ביותר! 7.איך פאדמה ידעה בדיוק לאן אנאקין נסע והיא נסעה אחריו? הוא הרי לא אמר לה! 8.למה רצה פאלפטין שאנאקין יהרוג את המשנה גאנריי וראשי המתבדלים בני בריתו? 9. אם פאלפטין ידע שיודה לא מת (הוא אומר זאת) איך זה שהוא יושב בסרטים הישנים על כסאו בנחת כשהוא יודע שהיצור החזק ביותר בגלאקסיה מסתובב חופשי? איך הוא לא מחפש אותו, מזכיר אותו, נותן סימן שהוא בכלל מכיר אותו? 10.מה בדיוק התכוון אנאקין ב'תקווה חדשה' כשהוא אומר לויאדר "אם תהרוג אותי אהיה חזק יותר ממה שתוכל לדמיין"? (חשבתי שהסרט החדש אולי יסביר לי זאת והוא לא). 11.למה אובי ואן הרבה יותר חלש במלחמתו עם ויאדר ב"תקווה חדשה"? הרי גם דוקו הוא זקן ומאוד חזק! 12. האם דארת' פארגיס שפאלפטין סיפר עליו הוא אכן זה שיצר את אנאקין והוא המורה של פאלפטין (שרצח אותו)? 13. איך ליאה זכרה את אימה? הרי פאדמה מתה שניות ספורות אחרי שליאה נולדה! 14. איך פאלפטין בקרב מול 4 ג'דיי הצליח תוך 2 שניות להרוג 3 מהם? הם הרי אבירי ג'דיי- ועוד מאסטארז מהמועצה! הם לא אמורים להיות חזקים יותר? 15. מה קרה לג'אר ג'אר בינקס? רואים אותו בהלויה של פאדמה אך הוא נעלם מהסנאט! 16.האם גנרל גריוויוס ידע שפאלפטין שהוא חטף הוא דארת' סידיוס שנותן לו פקודות? ואם כן אז בשביל מה הייתה החטיפה? הרי פאלפטין לא רצה שאנאקין ימות והוא היה עלול למות שם בקרב עם דוקו ועם הדרואידים! 17. מאיפה יש לגנרל גריוויוס את החרבות שלו? לא יכול להיות שהוא הרג ג'דיי... 18. מדוע ב'מתקפת המשובטים' דוקו פשוט גילה לאובי ואן שראש הסנאט הוא הסית' לורד? האם הוא התכוון ברצינות שהוא ואובי ואן ילחמו נגדו? 19. מדוע בסרט החדש אובי ואן לא מבין שפאלפטין, על סמך דבריו של דוקו, הוא הסית' לורד? זה הרי נהיה הגיוני מאוד (ווינדו לפחות לא מאוד מופתע מזה...) 20. עד כאן נראה לי מספיק... אם משהו יכול לטרוח ולענות על זה, אני באמת אשמח.

funkey monkey

New member
תשובות

1. באימפריה מכה שנית רואים את אובי-ואן מופיע כרוח כחולה. ולמעשה, בתקווה חדשה זה די נראה כאילו אובי ואן נותן לווידר להרוג אותו..כנראה שזה הטריק שיודה אמר לאובי-ואן שקווי-גון ילמד אותו (איך לדבר דרך המתים) 2. הוא שמע את השם סקיווקר,אובי-ואן קנובי, וחיבר 1+1. חוץ מזה, הקיסר אומר לווידר באימפריה מכה שנית שהילד הזה הוא בנו של אנאקין סקיווקר. 3. כי ווידר ידע שפאדמה הייתה בהריון, אך לא ידע שהיו לה תאומים. לכן הוא בלכל לא היה מודע לזה. 4.כי ברגע שאנאקין הרג את דוקו, הוא נכנע עוד יותר לצד האפל. 5. עד כמה שאנאקין חזק, אובי-ואן הוא ג'דיי עוצמתי מאוד. אל תשכח - הוא המאסטר שלו, הוא מכיר את כל התרגילים שלו. אנאקין גם בא ממקום של יהירות, לכן נפל. 6. ווינדו לא קלט שאנאקין עומד לתקוף אותו עד שתקף, ואז כבר פלפטין חשמל אותו.. 7.P: 8.דבר ראשון כדי להוריד להם אותו מהגב. הם היחידים שיכלו לדעת שכל המלחמה הייתה קונספירציה שלו וגם הם המכשול לשקט גלקטי. שנית - לקרב אותו לצד האפל. 9. כנראה הוא לא חשב שהוא איום. יכול להיות שהוא חשב שהוא מת אחרי זמן שהוא לא הראה סימני חיים. או לחלופין - לא היה לו מושג איפה הוא. 10.אובי-ואן אמר את זה. והוא התכוון לזה כי הוא חזר בצורה לא גשמית אלא רוחנית. וזוהי צורה שהוא יכול להעביר את הידע שלו ללוק ובכך לגבור על ווידר בלי שווידר יכול לעשות כלום. 11.יש 2 סברות. או שאובי-ואן נתן לו רק כדי לתת ללוק לברוח, כי הוא ידע שאין לו מה להפסיד (אובי-ואן ידע שהוא יכול לחזור בצורה רוחנית), או שפושט אובי-ואן אומנם זקן, אבל דוקו התאמן כג'דיי במשך השנים. אובי-ואן במשך 17 שנה לא נגע בחרב (עד כמה שאנחנו יודעים) 12. הוא המורה של פלפטין, אבל לא ידוע אם יצר את אנאקין.. 13. גם כאן יש סברות שונות, של כל מיני חזיונות בכח אולי? 14. אבל פלפאטין הוא מאסטר סית'... או לחלופין - לוקאס הוא מאסטר תסריטאי (יענו, הוא קוב עמה שיקרה) 15. הוא נידון לשנים של גלות ולבסוף מצא את עצמו כשפחת מין של משפחת ווקים. 16.לדעתי גרביווס לא ידע כלום על זה שפלפטין והמפקד שלו הם אותו בנאדם. 17. מסתבר שכן. תראה את הסדרה המצויירת ותבין.. 18. כנראה לבלבל את אובי-ואן..הרי הוא סית', ורוב הסיכויים שסית' משקרים, ככה שאובי-ואן במילא לא יאמין לו, אז למה לא לשגע לו ת'שכל לפני שהוא מת? 19. clouded by the dark side, Obi-wan had.

Obi Dan Kenobi

New member
אני אשמח לענות.

1. מה זה בדיוק הקטע עם קווי-גאן שיודה מזכיר בסוף הסרט? לא הבנתי שם כלום. - אני אעתיק את התשובה, מהשאלות הנפוצות, שאני כתבתי. "לפי מה שהובן, קוואי-גון לימד את יודה את הדרך, כיצד להפוך לרוח, ולהתאחד עם "הכוח", לאחר המוות. מכיוון שאובי-וואן הוא אביר הג'דיי היחיד אשר שרד, יודה הטיל על אובי-וואן "משימת אימון", אשר בה ילמד אובי-וואן מקוואי-גון, כיצד להיהפך לרוח." 2. איך דארת' ויאדר ידע בסרטים הישנים שלוק הוא הבן שלו? הרי פאלפטין אמר לו שהוא הרג את פאדמה בהתקף זעם- לפני שהיא ילדה. (הקיסר לא ידע שפאדמה ילדה את לוק וליאה ולכן לא יכל לספר על כך לויאדר). - סביר להניח, שדארת' ווידר הרגיש בלוק, בעזרת ה"כוח". עוד לפני שלוק למד מאובי-וואן ומיודה, שרר בתוכו ה"כוח". 3. אם איכשהו ויאדר כן ידע שלוק הוא בנו (אולי חש בכוח או משהו כזה) למה הוא לא ידע באותה מידה שליאה היא ביתו? (או לפחות לא מפגין ידיעה כזאת כשהיא בשבי אצלו). - לא ברור למה, אבל ה"כוח" לא חזק אצל ליה, כמו שהוא חזק אצל לוק. מסיבה זו, כנראה, ווידר לא הרגיש ב"כוח" איתה, ולכן לא קישר אותה למשפחת סקייווקר. 4.למה דארת' סידיוס רצה ושמח שדוקו ימות? הוא הרי תלמידו, סית' רב עוצמה. - כפי שסידיוס אומר לגרייווס, בתור הולוגרמה, סידיוס מעוניין בתלמיד צעיר יותר, וחזק יותר. ברור כי הוא התכוון לאנאקין. 5. איך אנאקין, שהצליח להרוג את דוקו, לא הצליח לנצח את אובי ואן בקרב ביניהם, וזאת למרות שדוקו הוא בעל כוחות עצומים שפעם אחר פעם מביס את אובי ואן בקלות? - כשאנאקין נלחם מול דוקו, הוא עוד לא היה בצד האפל, ולא ידע את החסרונות שבו. יכול להיות, כי אנאקין רצה לנקום בדוקו, על אותו קרב שהתרחש לפני שלוש שנים. בנוסף, אובי-וואן מיומן יותר בקרבות לייטסייבר, יותר מאשר ב"כוח". זאת אחת הסיבות, כי דוקו הביס אותו, בקרב ב"נקמת הסית'". 6. מדוע בקטע שאנאקין בא להציל את פאלפטין, מאסטר ווינדו לא נלחם באנאקין? אנאקין כורת לווינדו את היד בלי שום התנגדות של ווינדו! והוא הרי אחד הג'דיי החזקים ביותר! - כריתת היד הייתה מהירה מאוד. כשווינדו התכוון לתת את המכה האחרונה, אנאקין שלף במהירות את הלייטסייבר, וכרת את היד של ווינדו. פלפטין, שניצל את ההלם של ווינדו, העיף אותו דרך החלון, בעזרת הברקים. 7.איך פאדמה ידעה בדיוק לאן אנאקין נסע והיא נסעה אחריו? הוא הרי לא אמר לה! - זה לא ממש ברור. הנה, עוד תקלה בסרט
8.למה רצה פאלפטין שאנאקין יהרוג את המשנה גאנריי וראשי המתבדלים בני בריתו? - פלפטין רצה להקים אימפריה, ושרק הוא ישלוט באימפריה - הוא ואנאקין. על מנת שכך יקרה, הוא קיבץ את כולם בכוכב אחד, ושלח את אנאקין לחסל אותם. מאורע זה, קירב את אנאקין עוד יותר, לצד האפל. 9. אם פאלפטין ידע שיודה לא מת (הוא אומר זאת) איך זה שהוא יושב בסרטים הישנים על כסאו בנחת כשהוא יודע שהיצור החזק ביותר בגלאקסיה מסתובב חופשי? איך הוא לא מחפש אותו, מזכיר אותו, נותן סימן שהוא בכלל מכיר אותו? - אני מניח כי הוא מבין, שליודה אין שום סיכוי לעשות משהו. יודה החליט להתבודד, ואם זה רצונו, הוא לא יתחבר למורדים. בנוסף, יודה כבר ממש זקן. 10. מה בדיוק התכוון אנאקין ב'תקווה חדשה' כשהוא אומר לויאדר "אם תהרוג אותי אהיה חזק יותר ממה שתוכל לדמיין"? (חשבתי שהסרט החדש אולי יסביר לי זאת והוא לא). - כשאובי-וואן נהרג, הוא נהפך לחלק מה"כוח". מכאן, אין לו דרך למות, שוב. סביר להניח, כי כוחותיו הפיזיים של אובי-וואן לא משתווים בהיותו מת להיותו חי, אבל מבחינת ה"כוח", הוא התחזק. 11.למה אובי ואן הרבה יותר חלש במלחמתו עם ויאדר ב"תקווה חדשה"? הרי גם דוקו הוא זקן ומאוד חזק! - אובי-וואן גר בטטואין, במשך 17 שנים. אחת מהתופעות של טטואין, היא הזדקנות מוקדמת. שים לב לאוון וברו - ב"נקמת הסית'" גם נראו צעירים, בעוד שב"תקווה חדשה" הם נראים מאוד מבוגרים. 12. האם דארת' פארגיס שפאלפטין סיפר עליו הוא אכן זה שיצר את אנאקין והוא המורה של פאלפטין (שרצח אותו)? - דבר ראשון, שמו הוא דארת' פלאגיוס. דבר שני, ענין זה עדיין בתור תעלומה. יכול להיות שכן, יכול להיות שלא. 13. איך ליאה זכרה את אימה? הרי פאדמה מתה שניות ספורות אחרי שליאה נולדה! - עניין זה הוזכר הרבה פעמים בפורום. הנה, עוד תשובה, הנמצאת בשאלות הנפוצות - "לפי מה שנראה, זהו חור קטן בעלילה של לוקאס. ישנם הטוענים כי ה"כוח" עזר לה להזכר בפדמה, בעודה יולדת. אך אם כך, כיצד היא זכרה את תכונות האופי של פדמה? ישנם אחרים אשר טוענים, כי ליה דיברה על אשתו של בייל אורגנה." 14. איך פאלפטין בקרב מול 4 ג'דיי הצליח תוך 2 שניות להרוג 3 מהם? הם הרי אבירי ג'דיי- ועוד מאסטארז מהמועצה! הם לא אמורים להיות חזקים יותר? - אני מניח כי סאיסי טין, קיט פיסטו ואיי'גן קולאר, היו בהפתעה. פלפטין קפץ במהירות משולחנו, ותקף במהירות. הם לא ציפו להתקפה כזאת. 15. מה קרה לג'אר ג'אר בינקס? רואים אותו בהלויה של פאדמה אך הוא נעלם מהסנאט! - סביר להניח שהוא נשאר בנאבו, שם גם הוא נפטר. 16. האם גנרל גריוויוס ידע שפאלפטין שהוא חטף הוא דארת' סידיוס שנותן לו פקודות? ואם כן אז בשביל מה הייתה החטיפה? הרי פאלפטין לא רצה שאנאקין ימות והוא היה עלול למות שם בקרב עם דוקו ועם הדרואידים! - גרייווס לא ידע שפלפטין זהו סידיוס, כמו שרואים בסדרה המצוירת. החטיפה הייתה כדי שאנאקין ואובי-וואן יגיעו לחללית כדי לשחרר אותו, ושם, אנאקין יהרוג את דוקו, ויתקרב עוד יותר לצד האפל. 17. מאיפה יש לגנרל גריוויוס את החרבות שלו? לא יכול להיות שהוא הרג ג'דיי... - למה לא? כל הלייטסייברים, הם מאבירי הג'דיי שגרייווס הרג. ניתן לראות, גם את זה, בסדרה המצוירת. 18. מדוע ב'מתקפת המשובטים' דוקו פשוט גילה לאובי ואן שראש הסנאט הוא הסית' לורד? האם הוא התכוון ברצינות שהוא ואובי ואן ילחמו נגדו? - דוקו היה בטוח כי אובי-וואן יהרג, באולם ההוצאה להורג בג'נוסיס. 19. מדוע בסרט החדש אובי ואן לא מבין שפאלפטין, על סמך דבריו של דוקו, הוא הסית' לורד? זה הרי נהיה הגיוני מאוד (ווינדו לפחות לא מאוד מופתע מזה...) - אובי-וואן חשד בעובדה הזאת, אבל לא רצה להצהיר על כך, מכיוון שלא סמך על דוקו. בנוסף, יודה אמר לאובי-וואן, ב"מתקפת המשובטים", כי דוקו חי על שקרים.

KingpinEX

New member
תגובות

2. השם שלו היה סקאיוואלקר... הוא גדל עם דודים(לא מדם) של ואידר... ואידר ידע על לוק, הם לא ניסו להסתיר אותו. והקטע שהוא הרג אותה זה כאילו גרם למותה... כי היא לא מתה במקום.

tactical

New member
אמממ....

באימפריה מכה שנית יש סצנה שנוספה בגרסאות המשופצרות שבו רואים הולוגרמה של פלאפטין מספרת לויידר שהם גילו את הזהות של מי שהשמיד את כוכב המוות והם סבורים שזה בנו של אנאקין סקייווקר... *שימו לב שפלאפטין וויידר מדברים על אנאקין בגוף שלישי...

KingpinEX

New member
כי למעשה הוא כבר לא אנקין הוא

דראת' ויידר הוא איש שונה לגמרי.

Y. Welis

New member
לא בגירסת ה-DVD של 2004

וכן גם לא בטיוטת התסריט הכמעט-סופית לסרט שקיימת אונליין (ב'חמור'). כאשר ווידאר מדבר על לוק הוא מדבר מתוך היכרות מוקדמת - סימן לכך שהוא בדק מיהו המקור ל'כוח' שהוא חש בו בקרב על כוכב המוות הראשון. נראה שהוא לא סבר שמדובר באיום משמעותי עד שהקיסר הודיע רשמית שלוק הוא אוייבם.

KingpinEX

New member
אופס יש לי עוד...

5. אני חושב שזה בגלל שאובי ואן לימד את אנקין כל מה שהוא יודע... הוא מכיר אותו כי הוא אימן אותו. יש אימרה שאומרת שהתלמיד לא יכול לנצח את המאסטר. 7. הוא אמר לה, פשוט לא מראים את זה. 8.כל המלחמה תוכננה שהם יפסידו הכל כדי שסידיוס יהפוך לראש הסנט ויבנה את האימפריה, ברגע שהוא עשה את זה הם כבר לא היו נזקקים אז הוא שלח את אנקין לטפל בהם. 10. אז ככה, זה באמת לא מובן... ואכן הרבה אנשים חושבים שזה אובי ואן שיהפוך ליותר חזק, אבל למעשה אובי ואן התכון לזה שהוא ימות הוא עדין ילמד את לוק להיות ג'די, ולוק אז יביס אותו. 11. כל הקטע של ההזדקנות זה נסיון להסביר למה הסרטים הישנים היה להם חרא של קרבות... העובדה היא שפעם לא ידעו שהקרבות היו כל כך פופולרים וגם לא היה להם את המאמנים והטכנולוגיה של הקבלים והכל כדי לעשות קרבות יפים, אז בגלל זה הם נלחמים כמו אפסים. 12. לא דארת' פארגיס יצר את אנקין אלה המתלמד שלו שלמד הכל ממנו, לא יודע למה הרבה אנשים חושבים שזהו הוא, הוא בכלל לא חשוב מה שחשוב זה המתלמד שלו(סידיוס). (אני חיב להוסיף שלא בטוח שסידיוס יצר את אנקין יכול להיות ומה שהוא סיפר לאנשין זה שטויות במיץ) 13. אכן יש הרבה דעות, הדעה שלי... היא מדברת על אמא שלה אישתו של ביל אורגנה, אבא שלה. 14. סידיוס הוא הסית' הכי חזק שיש לא היה להם סיכוי, מדהים לראות שקיט פיסטו החזיק כל כך הרבה זמן. 15. הוא הגיע לנבו בספינת חלל...

funkey monkey

New member
בקשר ל11.

המאסטר פעלולים זה אותו אחד בכל הסאגה, לא? אז אין קשר בין המאמנים..וזה לא שסייף ידעו לפני 30 שנה פחות טוב מהיום :|

KingpinEX

New member
רק בחדשה זה אותו איש

ותאמין לי שב30 שנה לומדים הרבה, אז כן, לפני 30 שנה ידעו פחות.

funkey monkey

New member
לא כשזה נוגע לסייף.

הדבר הזה קיים אלפי שנים. כבר לא משתמשים בו. למה שידעו יותר ממה שידעו פעם בנוגע?

KingpinEX

New member
אולי בגלל שסיף לקרב אמיתי

וסיף לסרטים זה שונה לגמרי, אם זה היה כאילו קרב אמיתי זה היה נראה גרוע. זה למעשה פיתוח של סיף ושל איקדו או בושידו איך שלא קוראים לאומנות הסיף היפנית, ביחד שבעצם הכל רק למסף במציאות אף אחד לא היה נלחם ככה. זה למה היה צריך לפתח מחדש.

funkey monkey

New member
איזה שטויות..

כל הסייף שאתה רואה בסרטים מקורו בסייף אמיתי. זה לא משנה שלא נלחמו ככה במציאות, הם לפחות התאמנו ככה. לא המציאו סייף מיוחד בשביל הסרט..(כריאוגרפיה זה משהו אחד, אבל זה לא שלא ידעו שאפשר להביא את החרב בסיבוב לפני 30 שנה) די להיות פאן-בויים. זה ככה בגלל שלעבור פריים-פריים על קטע מסובך זה קצת יותר מדי.

KingpinEX

New member
אתה זה שמדבר שטיות

ראית סיף בחיים שלך? זה לא דומה אפילו בקצת למה שיש בסרטים, הכל תנועות שהמאמן המציא, אמרתי שמקורו זה מסיף יפני ומאבירים של פעם אבל תאמין לי שאין קשר לסיף, ותאמין לי שאף אחד לא נלחם ככה וגם בטוח לא מתאמן ככה. זה נוצר לסרטים... אתה לא יכול ללכת ללמוד את זה ואז לבוא למישהו עם חרב כי הוא פשוט ידקור אותך. הבנאדם שפיתח את זה אמר שהוא פיתח סטייל מיוחד לכל דמות. לא יודע למה נראה לך שאיך שהם נלחמים בסרטים בכלל מתקרב למציאות... עוד מעט תגיד לי שלפני מאות שנים אומנו אבירים להדוף חצים עם החרבותץ שלהם.

funkey monkey

New member
מה הקשר?

אני אומר לך שב30 שנה אתה לא ממציא סייף חדש. הכל זה על אותו עיקרון. ואל תגידי לי שאף אחד לא נלחם ככה. הסנסאי הקודם שלי היה ביפאן באיזה כפר של נינג'ות או משהו, הוא צילם שם הצגה שלמה של נינג'ות מטורפות של מטפסות על קירות ויורות שוריקאנים, ובסוף הן גם נלחמו בצורה שלא הייתה מביישת את פרק 2. זה כמו שתגיד שבקרבות בקראטה אף אחד לא קופץ ועושה בלאגנים. אבל בקאטות? קופצים ועושים סיבובים ועושינם יותר תרגילים שלא יוצא לאף אחד לעשות בקרב מאשר לעשות בקרב. כנ'ל בסייף. הבסיס נמצא שם, השאלה מה עושים בקרב.

KingpinEX

New member
שוב אתה חוזר על דברים שלא אמרתי

אמרתי שהוא יצר את זה מכלום? אמרתי שהוא התבסס על סיוף יפנית וסיוף של אבירים, אבל אין קשר בין מה שאתה רואה בסרטים למשהו שבכלל מתקרב למציאות באופן הכי קלוש... וכמו שאתה רואה זה היה הצגה... יש הבדל בין הצגות וסרטים לחיים האמייתים, קרבות אמיתיים נגמרים בשניות ונינגות זה חבורה של פחדנים שתוקפים מאחור, סאמורים ישמדו אותם אם זה יהיה קרב אחד על אחד. לא יודע למה אתה חושב ש ב30 שנה! 30 שנה! מאמן לא יכל להמציא סגנון לחימה עם חרבות במיוחד לסרט? וזה גם לא סגנון לחימה זה רק הופעה, והוא גם לא חשב על זה 3 שנים, הוא חושב על זה לפני הסרט. גבר עזוב אם אתה רוצה להבין יותר טוב תראה את הדיסק של התוספות בגירסה המחודשת של הטרילוגיה ב DVD, שם הוא מדבר על הכל.

funkey monkey

New member
וכמו שאמרתי לך..

תראה קרב בקראטה (אני סתם נותן דוגמא כי זה נושא שאני מבין בו), המקסימום שתראה זה 3 סוגי בעיטות ואותו אגרוף כל הזמן. אבל בתכלס מי שמתאמן בקראטה מכיר פי כמה וכמה סוגים של תנועות. זה אומר שמשתמשים בזה בקרב? לא. זה אומר שזה קיים. כנ'ל כל הדברים היו קיימים, זה לא שמתשמים בהם זה לא אומר שזה לא קיים. זה לא אומר שהכריאוגרף המציא אתזה. זה כבר היה קיים.

KingpinEX

New member
כמה פעמים אני צריך להסביר לך?

אמרתי שזה לא קיים? אמרתי שהוא פיתח את ממשהו... לא אמרתי שהוא המציא את זה מכלום, אתה חוזר להגיד אותם דברים... זה לא אומנות שקייםמת במציאות אין לזה שם... זה לא נינגצו זה לא בושידו זה לא סייוף זה שונה... זה תנועות שהוא המציא לדמות.

funkey monkey

New member
כולה שילב כמה דברים..

עדיין, זה לא תירוץ ללמה הקרבות יותר טובים מהטרילוגיה הישנה..

KingpinEX

New member
ברור שזה כן כי שם לא השקיעו בזה

הם לא פיתחו כלום הם פשוט אמרו להם תלחמו, היום כבר יש אנשים מקצועים ושלחו אותם להתאמן בתאילנד וכאלה.

למעלה