בקשה =]
M Maytav1 New member 18/8/06 #30 אהה עכשיו הבנתי למה התכוונת ../images/Emo3.gif אז לא,פשוט נסעתי אליה היום בבוקר... =]
O Ontario R Z Y H New member 19/8/06 #35 יש למישהו פרטים על החווה של ....... מוריס כאהן בבית ינאי???????? כל פרט ידוע יתצקבל בברכה
נ ניתוש17 New member 21/8/06 #38 אתם אולי מכירים חנויות באיזור? אני מעוניינת לקנות מגפי רכיבה ורציתי לדעת אם יש חנויות באזור באר שבע?
© ©Apollo The King© New member 17/8/06 #5 טסה לרכב או שסתם לטייל?? וכנסי לאתר של פרסטיז'.. שאין לי תכתובת כרגע אבל יש שם כתובות של חנויות בבלגיה והולנד לפי העיר שאת צריכה...
טסה לרכב או שסתם לטייל?? וכנסי לאתר של פרסטיז'.. שאין לי תכתובת כרגע אבל יש שם כתובות של חנויות בבלגיה והולנד לפי העיר שאת צריכה...
C Chikolito New member 17/8/06 #6 נוסעת ל... אני נוסעת לרכב שם בחווה וגם לטייל .... וממש חיפשתי הרבה! ולא מצאתי שום דבר טוב...
© ©Apollo The King© New member 17/8/06 #11 נוסעת לטל מילשטיין או סתם לחווה..?? ואם תכתבי לי באיזה ערים תהיי אז אני אמצא לך חנויות שם..
ח ח נ ו ו ו ש New member 17/8/06 #9 גם אנחנו נתגעגע../images/Emo8.gif עוד לא שלחתי לך את התמונות יש לך מסן או משהו?