שאלות על x-men 3

DDN

New member
מי אמר שצריך?

הם שוב עושים את הטעות הזו, במארוול, שהם מפזרים את הסיפור על יותר מדי חוברות, ולא משקיעים בצורה ממוקדת באף אחת מהן .. . . .

spidey 82

New member
בסופו של דבר זה הליין הכי מצליח

אי פעם. בד"כ יש סיפורים טובים (בעיקר ספיידר-מן) וזוויות חדשות מעניינות. כבר זמן רב מעלים השערות שמתישהו שני היקומים יפגשו וישאר רק אחד (כמו ב-Crisis On Infinity Earths של DC בזמנו), אבל אני מקווה ומאמין שזה לא יקרה, לפחות לא בשנים הקרובות. יש מספיק כותרים מעניינים ומצליחים בשני היקומים. הנושא של פיזור הסיפור לא קיים רק במארוול. תראה מה קורה עם Infinite Crisis. אתה קראת את כל החוברות שקשורות לסיפור? אני קראתי רק מיני סדרה אחת והתעדכנתי במה שקרה בכותרים אחרים. כנ"ל House of M (קראתי רק את הסדרה ואת הכותרים הקבועים שלי שהי וקשןרים לסיפור) ו-Decemation (במקרה הזה דווקא הזמנתי 2 מיני סדרות שנראו מעניינות). The Other, לעומת זאת היה יכול להסתיים אחרי 8 גליונות. במקום ליצור כותר חדש, היו נפטרים מרג'ינלד האדלין ונותנים לפיטר דיוויד את המושכות ל-MK Spider-Man. זו מחלה של 2 החברות וכל עוד כסף מעורב בעזה אין מה לעשות.

DDN

New member
מי קבע שזה הליין הכי מצליח אי פעם?

זו לא הגזמה לומר שהוא "הכי מצליח אי פעם"? לגבי הHOUSE OF M, אני האמת הזמנתי כל מה שקשור לסיפור, זה מה שאני עושה עכשיו עם הIC, וגם עם הCIVIL WAR שמגיע. אני לא טוען שזה בסדר, נהפוך הוא, זו זנות מצידם לעשות את זה, וכן. כל עוד יש פראיירים כמוני שיקנו כל חוברת קשורה לסיפור הראשי, הם לא יפסיקו. אז הפראיירים כמוני פשוט יושבים ורוטנים.

El ad

New member
למה גוועלט?

הרי כל המסר של אקסמן זה לקבל את השונה ממך, ורק לידיעתך יש עשרות רבות של דמויות של הומואים/לסביות/דו-מיניים בקומיקסים של מארוול ושל דיסי, למרות שחלק נכבד מהדמויות הנ"ל הן שוליות ולא מוכרות.

DDN

New member
מה הקשר?

הבעיה שלי היא בלקחת דמויות מבוססות, ולשנות אותן לחלוטין, לעשות את קולוסוס הומו, שקול לדעתי למה שעשו לסופרמן כשהפכו אותו ליישות אנרגיה, ואז לסופרמן כחול/סופרמן אדום.

spidey 82

New member
אבל זה במציאות אחרת.

הסיפור של סופרמן היה ביקום DC הרגיל.

spidey 82

New member
כן, נראה ששניהם מעוניינים.

את ההערה על נייטקרולר העליתי רק מפני שבאחד הגליונות האחרונים קורט ציין את העבודה שלכולם יש בני זוג חוץ משניהם, אז פיטר חייך בצורה ממזרית... למה אייסמן? בגלל שצ'אק אוסטין הוציא מנורת'סטאר וידוי שהוא מאוהב בו?

El ad

New member
אז זהו שנייטקרולר כן יודע

כי קולוסוס סיפר לו בסוף גליון 65 של אולטימייט אקסמן שהוא יוצא לדייט עם נורת'סטאר, וגם שם וגם בגליון 66 נייטקרולר לא הכי שמח על הידיעה, והוא קצת התרחק מקולוסוס. לגבי אייסמן, מסתבר שיש אגודה שלמה התומכת בהוצאה שלו מהארון, ויש ניתוחים פסיכולוגים שלמים על הדמות שלו, ותן לי להגיד לך שבתור הומו שמבין דבר או שניים מהחיים שלו - הכל מתאים. רק כדי לסבר את האוזן, הטענה המרכזית היא שהוא הומו שלא מודע לנטיות שלו (ולא סתם ארוניסט כמו שהיה נורת'סטאר בזמנו), ותאמין לי שיש הרבה אנשים כאלו בעולם - אני מכיר כמה בעצמי. עם זאת יש לציין שהכל כמובן בגדר ספקולציות, כי למעשה זו החלטה של מארוול לאיזה כיוון הדמות שלו תפנה וכו'. אני מניח שזה נראה כרגע סתם מופרך, אבל נא לקחת בחשבון שבובי מעולם לא נראה במערכת יחסים רצינית עם בחורה, שלא לדבר על סיטואציה אינטימית עם בחורה (וזה להבדיל מכל שאר הדמויות הגבריות של אקסמן, כולל ביסט), ואמנם הוא מפלרטט עם הרבה בחורות, אבל זה לא מתקדם מעבר לזה.

spidey 82

New member
תודה שגילית לי...

לא קראתי עדיין את 65 והלאה (הגליון נעלם מהמשלוח שלי ואקבל אותו רק בחודש הבא...) ורק אתמול אספתי את 66 ו-67. היחידה שאני יודע שבובי אי פעם היה מאוהב בה זו לורנה (פולאריס). אגב ביסט, קראת את אותו גליון New X-Men בו אמר לטריש טילבי (ארוסתו לשעבר) כי הוא הומו?

DDN

New member
עכשיו גם ביסט?

אני כבר לא עוקב. . . .. אני עוזב את הקומיקס ל7 שנים, והכל משתנה? אני עדיין לא מבין איפה ג'ין ומאיפה רייצ'ל הגיעה פתאום?

DDN

New member
אני יודע מי זאת רייצ'ל,

אני לא מבין למה היא כן קיימת כרגע וג'ין לא. הרייצ'ל שהכרתי הייתה שייכת לעתיד.

spidey 82

New member
לא באמת.

הוא אמר זאת לטריש אחרי תקופה ארוכה בה לא היו בקשר. מאוחר יותר היא "הוציאה" אותו מהארון בכתבה. האנק הלך עם זה עד הסוף והחליט להיות מודל לחיקוי כמוטאנט ו"הומוסקסואל", אבל עם הזמן זה נשכח ואף אחד כבר לא מדבר על זה. רייצ'ל קיימת מאז Days of Future Past. היא הצליחה להיחלץ מהעתיד החלופי בו גדלה ולהגיע ליקום 616, שם הצטרפה לאקס-מן. אחרי מותה של ג'ין (שוב) היא חזרה לאקס-מן.

DDN

New member
הDAYS OF FUTURE PAST

שהכרתי, זה קומיקס מאוד מאוד ישן, אחריו רייצ'ל עוד לא הייתה ב"הווה". ספר לי קצת על איך היא הצטרפה, ואיך ג'ין מתה (בפעם הזו) בבקשה

spidey 82

New member
אחרי שקייט הצליחה למנוע את

ההתנקשות, העתד החלופי המשיך להתקיים. רייצ'ל ניסתה לגלות מה גרם לכך באמצעות הפיניקס פורס ומצאה את קייט בעבר חלופי. קייט ביקשה מפיניקס לתת לרייצ'ל הזדמנות לחיים חדשים. כשהן החלו לבצע את תהליך החזרה בזמן, קייט גרמה לכך שרייצ'ל תישלח לעבר (שכבר לא היה קשור ליקום שלהן) במקומה. שם ג'ין כר הייתה מתה (זה היה אחרי סאגת הפיניקס, כזכור) והאקס-מן לקחו אותה תחת חסותם. ג'ין מתה אחרי שמגנטו חשף את עצמו כזורן (למעשה זה היה זורן שהשתגע... אח"כ התברר שזה גם לא בדיוק זורן ויש לו עוד קרובים... הבלאגן שמוריסון השאיר ומארוול נתנה דווקא לאוסטין לטפל בזה). וולברין והיא היו באסטרויד אם שהיה בדרכו לשמש. וולברין הרג אותה והחיה את פיניקס (רק כך הוא חשב שתוכל לשרוד). באותו הזמן "מגנטו" כבר הרס רת ניו-יורק והאקס-מן הנותרים התחילו במתקפה. בעזרת פיניקס הם הצליחו להביס אותו, אבל הוא הספיק להחדיר אנרגיה אלקטרו-מגנטית למוחה שהרגה אותה.

DDN

New member
מתי כל זה קרה?

אני הפסקתי לקרוא אחרי ZERO TOLORANCE וחזרתי עכשיו. ...

spidey 82

New member
ב-Uncanny X-Men #184,

New Mutants #18 והאוריג'ין שלה עד המסע בזמן ב-Excalibur #52.

DDN

New member
אבל אבל אבל

האקסקליבר והאנקני הם חוברות לפני אלו שהפסקתי לקרוא, ובהן ג'ין עדיין חיה ורייצ'ל עדיין הייתה בעתיד. . ..

spidey 82

New member
היא כבר הייתה בהווה.

היא הייתה בקבוצות שונות ובשנים האחרונות הייתה עסוקה בלימודים.

למעלה