שאלות על x-men 3

DDN

New member
בתקופה של הZERO TOLORENCE

ושל ONSLAUGHT אני קראתי את כל הX-TITLES, ולא זכור לי שנתקלתי באזכור שהיא ב"הווה". היה מקום שסטורם הסבירה לג'וזף את שושלת סאמרס (קטע מצחיק), אבל לא זכור לי שהזכירו שם שרייצ'ל בהווה. ורק להבהרה: רייצ'ל היא אחותו של כייבל, אבל לא אליה, נכון?

spidey 82

New member
אליה?

היא שייכת יותר לשושלת גריי... קייבל אמנם שייך ליקום 616, אבל כן, הם מתנהגים כאחים לכל דבר. יכול להיות שבאותה תקופה היא למדה והתעסקה בעניינים שלא קשורים להצלת העולם. למרות שכריס קלרמונט כבר לא כותב כבעבר, אני ממליץ לקרוא את הסיפור שמתרחש לאחרונה ב-Uncanny X-Men ומתמקד ברייצ'ל.

El ad

New member
קישורים שיסבירו לך הכל:

רייצ'ל : http://www.uncannyxmen.net/db/spotlight/showquestion.asp?faq=10&fldAuto=59 ג'ין גריי: http://www.uncannyxmen.net/db/spotlight/showquestion.asp?faq=10&fldAuto=61

El ad

New member
אני באמת באמת מצטער... ../images/Emo10.gif

ובנוגע לבובי - באמת היה לו קראש על פולאריס, אבל זה לא התפתח ממש לקשר, בין היתר כי פולאריס העדיפה את האבוק על פניו. למעשה, בגלל שהיא העדיפה את האבוק ובובי הוא די קנאי, אז זה הגדיל את הרגשות שלו אליה. אבל חוץ מזה - נישט. היו פה ושם infatuations וזה הכל - לעולם לא יחסים של יותר מכמה דייטים מסכנים. I wonder why... וזה לא שאין לו מה להציע. בנוגע לביסט, לא קראתי את הגליון הזה אבל אני אשמח אם תתן לי את המספר שלו. הזכרתי אותו קודם בתור דוגמא למישהו עם מראה מאוד בעייתי שבכל זאת היה בקשרים ארוכי טווח עם נשים (למשל וורה), לעומת בובי. בכל מקרה אני בספק שהוא אמר את זה ברצינות. דווקא יש קטע נחמד ב-defenders שביסט מגיע להרצות בקולג' ויש כמה סטודנטיות שמתקהלות סביבו אז בובי מספר להן (בצחוק כמובן) שהוא הבויפרנד של ביסט, וביסט נלחץ מזה כי הוא חושש שעכשיו הבנות לא יבואו לדבר איתו.

spidey 82

New member
New X-Men #125

אגב בובי והאנק: יש לי אוגדן של קרוסאוברים בין האקס-מן לספיידר-מן. המפגש הראשון שלהם איתו היה באחד הגליונות הראשונים של אקס-מן. בובי והאנק היו במהלך דייט עם 2 נערות וספיידי מנע שוד בנק. הם רדפו אחריו והציעו לו להצטרף לקבוצה.

El ad

New member
תודה רבה

דוקא קראתי את הגליון הזה. אם אני לא טועה הם יצאו עם וורה וזלדה באותה תקופה.

Evil Beast

New member
הומופוביה? האמנם?

אני רק חושב שזה מוגזם להתחיל לומר "ביסט הומו, אייסמן הומו, כולם הומואים~!!~!"

spidey 82

New member
אף אחד לא אומר זאת.

בעניין ביסט זה משהו שאכן צויין בקומיקס. בעניין אייסמן, זו השערה ורצון של כמה מהקוראים. אמנם הוא לא הראה נטיות הומוסקסואליות בקומיקס, אבל בתקופתו של צ'אק אוסטין (
) נורת'סטאר חשף שהוא מאוהב בו (לא בפני בובי).

El ad

New member
רק שיהיה ברור משהו

אני לא חושב שאייסמן הומו בגלל שנורת'סטאר התאהב בו - אין לזה שום קשר. לצורך העניין, נורת'סטאר היה מאוהב במשך שנים בסאסקוואש, בן זוגה של אחותו אורורה וגם חבר באלפא-פלייט, ואפילו היו לו תאקלים עם אחותו בגלל זה, אבל לא תמצא הרבה אם בכלל שחושבים שגם הוא הומו. אבל - יש לציין שנורת'סטאר חושב שבובי סטרייט ולכן לא סיפר לו מה הוא מרגיש, ככה שלא ידוע איך הוא היה מגיב אילו הוא היה יודע.

spidey 82

New member
אני יודע, רק ציינתי זאת באותו הקשר.

אגב התמונה שהוספת, מה עם תחרות "תמונות של וולברין בתנוחות הומואיות"? (בלי כוונה לפגוע באף אחד, כמובן...)

El ad

New member
התמונה שהוספתי שייכת לתחרות

"תמונות של אייסמן שנשכב על נורת'סטאר בצורה הומואית". תמונות הומואיות נוספות של אייסמן אפשר לראות ב-Defenders, שם הוא מסתובב כל היום וכל הלילה, בגשם ובשרב, גם בבית וגם מחוצה לו, רק בתחתוני טנגה ומגפיים תכולים, ומשום מה אף אחד לא מאשים אותו בחשיפה בציבור. ולגבי וולברין - ממש לא הטעם שלי, אבל אם יש לך תמונות מעניינות שלו אז אתה מוזמן לשים... אהה, וכמובן של גאמביט יהיה נחמד.

El ad

New member
לא אמרתי שביסט הומו - אני דוקא

חושב שהוא סטרייט לגמרי. דיברתי רק על אייסמן ולא בלי נימוקים. ולגבי ה"כולם הומואים", איפה ראית את זה בדיוק?

למעלה